maritbet girişmaritbet
ECA’nın dört yeni serisi tasarımlarıyla  dikkat çekiyor!

ECA’nın dört yeni serisi tasarımlarıyla dikkat çekiyor!

Elmor Şirket Müdürü Hakan Günderen, su armatürleri pazarında E.C.A. markasıyla yer alan firmalarının 2012 yılının son çeyreği ve bu yılın birinci çeyreği olmak üzere pazara dört yeni ürünü sunduğunu açıkladı

Elmor Şirket Müdürü Hakan Günderen, su armatürleri pazarında E.C.A. markasıyla yer alan firmalarının 2012 yılının son çeyreği ve bu yılın birinci çeyreği olmak üzere pazara dört yeni ürünü sunduğunu açıkladı. Özellikle Electra serisi ürünleriyle dijital teknolojiyi suyla buluşturduklarının altını çizen Günderen, “Bu seri yenilikçi tarzı ve minimalist duruşuyla iç mekan tasarımlarına değer katıyor. Dekorasyonda teknolojik dokunuşların, ince tasarımla buluştuğu ürünlerin öne çıktığı günümüzde Electra serisi, armatürde farklılık arayanların tercihi oluyor. Su çıkış sistemi ve eco mind modu sayesinde ürün, enerji kaynaklarının etkin ve verimli kullanılmasına destek oluyor” diye konuştu. Bu ürün sayesinde suyun dijital panel üstünden kontrol edilebildiğini anlatan Günderen, bu seri sayesinde yerli ürün grubunda önemli bir yeniliğe imza attıklarını vurguladı.

Elmor'un Elginkan Topluluğu'na  bağlı bir kuruluş olduğunu hatırlatan Hakan Günderen, “Elginkan Topluluğu'nun ürettiği armatür, seramik sağlık gereçleri, valf, küvet ve banyo mobilyalarının satış ve pazarlama faaliyetlerini yürütüyoruz” şeklinde konuştu. Elmor'un satışını yaptığı ürün grupları hakkında da bilgi veren Günderen, E.C.A. markalı su  armatürleri ve banyo aksesuarları, E.C.A markalı teknik ürünler (valfler), Serel markalı seramik sağlık gereçleri, Serel karo seramikleri, Spil Serel markalı banyo mobilyaları, Serel Acrylic markalı akrilik küvetler ve Serel markalı gömme rezarvuarların satış ve pazarlamasını  yaptıklarını anlattı. Günderen, “Bu ürünlerin pazarlaması şirketin İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya ve Bursa bölge müdürlükleri ile yurt çapına yayılan yaklaşık 375 adet yetkili satıcı aracılığıyla gerçekleştiriliyor” şeklinde konuştu.

Mina serisi, enerji tasarrufunda iddialı

Pazara sundukları ikinci yeni ürünün ise Mina serisi olduğunu anlatan Günderen, banyo, duş, eviye ve lavabo bataryalarında yalın formlardan yola çıkarak,  enerji tasarrufu sağlayan, uyumlu ve kullanışlı tasarımlar sunduklarını bildirdi. Bu serideki lavabo ve eviye bataryasının ilk açılırken suyu soğukta akıtarak, maksimum su ve enerji tasarrufu sağladığını dile getiren Günderen, “Ürün kombi ve şofben gibi su ısıtma sistemlerini tetiklemenin önüne geçen özelliği ile suyun kısa süreli aktığı mekanlarda, ısıtma işlemi için boşa enerji sarf edilmesini engelliyor” aktarımını yaptı. Mina serisinde, banyo bataryası üzerindeki yön değiştirici parçanın çıkış ucuna entegre edilmesini de önemli bir ayrıntı olarak gören Günderen, “Böylece su el duşuna, çıkış ucu 90 derece sola çevrilerek yönlendiriliyor. Bu özellik, dar banyolarda kullanıcıya daha çok alan ve konfor sağlıyor.  Yeni nesil teknolojik tasarım trendlerini armatürlerine yansıtan E.C.A. Neva ve Novita serileri ile de yalın bir görünüm çizerken, çevreci özelliği ile de daha az su kullanımını destekliyor” ifadelerini kullandı.

Neva, israfı önlemede iddialı

Günderen, tasarımda sağlamlığı yansıtan dikdörtgenlik ve estetiği yansıtan yuvarlak kesitlerin birleşmesiyle oluşan ve hatları ile dikkat çeken Neva serisi ürünlerinin ise su israfını önlemede iddialı olduğunu anlattı. Kullandığı kartuş ve perlatörü ile daha az su tüketilmesini sağlayan ve maksimum tasarruf özelliği sunan Neva serisinin çevreci ürünler arasındaki yerini aldığını savunan Günderen, şöyle devam etti:

“Seri içinde yer alan lavabo bataryası, banyo bataryası, yüksek tip lavabo bataryası ve ankastre lavabo bataryası farklı ihtiyaçlar için seçenek sunuyor. Daha az hammadde kullanılan ve gövde içine gömülerek daha yalın bir görünüme kavuşan lavabo bataryası hem çevreci özelliği hem de estetik görüntüsü ile dikkat çekiyor. İki parça olarak üretilen yüksek tip lavabo bataryalarının aksine tek parça üretilerek, çanak lavabolar için inovatif bir alternatif sunuyor. Ürünün banyo bataryasında ise çıkış ucunun üzerinde suyu el duşuna yönlendiren yön değiştiricisi yok. Su, el duşuna batarya üzerindeki esnek parça çekilerek yönlendiriliyor. Böylelikle, keyifli bir duş için, yenilikçi çözümler oluşturuluyor. Bunların yanında, ankastre lavabo bataryalarında sunulan ve kolun altından duvara doğru uzanan silindirik yapı yerine Neva serisi bu sorunu duvar içindeki modülünde çözüyor.”

Günderen, E.C.A. Novita serisinin de sadeliğiyle öne çıktığını dile getirdi. Yuvarlak kesitlerin ön plana çıkması ile sahip olduğu joystick kartuş ve perlatörü sayesinde Novita serisinin de daha az su tükettiğini sözlerine ekleyen Günderen, şu bilgileri verdi: “Tasarımı ile olduğu kadar çevre dostu özelliği ile de dikkat çeken bu seri; lavabo bataryası, ankastre banyo bataryası, yüksek tip lavabo bataryası ve ankastre lavabo bataryası seçenekleri ile her ihtiyaca yönelik çözümler sunuyor. Lavabo bataryası standart kartuşu tasarımı ile joystick kartuş gibi kullanarak yalın bir görünüme kavuşurken, duvara monteli olan ankastre banyo bataryası ise, el duşunun çıkış ucu ve tepe duşuna giden yolların birbirinden bağımsız çevirmeli bir yön değiştirici kullanılarak aktifleştirilmesi ile farklı bir görünüm kazanıyor. Çanak lavabolar için tasarlanmış olan yüksek tip lavabo bataryası tek bir parça olarak üretilerek benzerlerinden ayrılıyor. Yine çanak lavabolar için tasarlanan Novita ankastre lavabo bataryasında tüm detaylar duvar içindeki modülde çözülerek sade bir görünüm kazanıyor.”

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

E.C.A. garanti süresini 20 yıla çıkardı!
  • 19.12.2017 09:40

E.C.A. garanti süresini 20 yıla çıkardı!

Armatür pazarının lider markası E.C.A, Türkiye’de ilk defa E.C.A. bataryalarında ...

İnşaat 2023 Adana’da toplandı
  • 02.11.2013 13:48

İnşaat 2023 Adana’da toplandı

E.C.A. Serel, Capital ve Ekonomist dergileri tarafından Türk inşaat sektöründeki ...

Batışehir yaşama renk katacak markalarla dikkat çekiyor!
  • 15.09.2013 11:48

Batışehir yaşama renk katacak markalarla dikkat çekiyor!

İstanbul’un Avrupa’ya açılan kapısı Bağcılar’da yükselen dev proje Batışehir, so ...

Çevre kuralları denizcilere yarım trilyon dolar çıkaracak!
  • 03.07.2013 11:56

Çevre kuralları denizcilere yarım trilyon dolar çıkaracak!

Gemilerden kaynaklı çevre kirliliğini azaltmak için getirilecek yeni kurallar kü ...

ECA’nın dört yeni serisi tasarımlarıyla  dikkat çekiyor!
  • 17.05.2013 11:26

ECA’nın dört yeni serisi tasarımlarıyla dikkat çekiyor!

Elmor Şirket Müdürü Hakan Günderen, su armatürleri pazarında E.C.A. markasıyla y ...

E.C.A. Serel Elmor, Erdil Yaşaroğlu ile sosyal sorumluluk projelerini anlatıyor!
  • 25.01.2013 12:23

E.C.A. Serel Elmor, Erdil Yaşaroğlu ile sosyal sorumluluk projelerini anlatıyor!

E.C.A. SEREL’in / Elmor’un, 2012 yılı değerlendirmesi ile, 2013 yılındaki yeni y ...