maritbet girişmaritbet
Dumankaya’dan Ödüllü Facebook Yarışması

Dumankaya’dan Ödüllü Facebook Yarışması

www.facebook.com/dumankaya web adresinde yer alan “Hayatımın Teklifi” yarışmasında en romantik evlenme teklifini yapıp en çok oyu alan bir kişi Dumankaya’dan üç farklı ödül birden kazanıyor

En romantik evlenme teklifiyle en çok oyu alan bir kişi Dumankaya'dan ‘ev'lenebiliyor.
Teknolojiyi sadece konut üretiminde değil, yaşama alanlarıyla bütünleştirerek yorumlayan Dumankaya, “Hayatımın Teklifi” isimli kampanya ile sosyal medya uygulamalarına bir yenisini daha ekliyor. www.facebook.com/dumankaya web adresinde yer alan “Hayatımın Teklifi” yarışmasında en romantik evlenme teklifini yapıp en çok oyu alan bir kişi Dumankaya'dan üç farklı ödül birden kazanıyor.
 
21 Şubat 2011'ta başlayan “Hayatımın Teklifi” yarışmanın birincisini birbirinden değerli üç hediye bekliyor. Yarışma birincisi 10.000 TL değerindeki Dumankaya ödül çeki ile Dumankaya'dan ‘ev'lenebiliyor. Ödül çeki haricinde şık bir restoranda romantik bir akşam yemeğine çıkıyor ve evlenme teklifini gazetede ilan vererek yapabiliyor. En romantik evlenme teklifinin Facebook kullanıcılarının oyları ile seçildiği “Hayatımın Teklifi” yarışması 13 Nisan 2011'e kadar sürecek.
 
Teknolojiyi yakından takip ederek son gelişmeleri bünyesine katan Dumankaya, müşterileri ve diğer tüm sosyal paydaşları ile iletişimde olduğu mecraları her geçen gün daha efektif kullanıyor. Facebook, twitter, Vimeo,Flickr ve LinkedIN'deki mevcudiyetini aktif bir şekilde sürdüren Dumankaya, eğlenceli sosyal medya kampanyaları ile bu iletişimi daha güçlü hale getirirken yenilikçi uygulamalarını daha da geliştirmeyi hedefliyor. 
 

 
  • Etiketler:

Yorum Yaz