maritbet girişmaritbet
Doğan Demircioğlu Emsan İlköğretim Okulu’ndan yüzmede şampiyon oldu!

Doğan Demircioğlu Emsan İlköğretim Okulu’ndan yüzmede şampiyon oldu!

Mutfakların köklü ve vazgeçilmez markası Emsan tarafından yaptırılan ve 1985 yılında öğretime başlayan “Doğan Demircioğlu Emsan İlköğretim Okulu”, başarısını yüzme yarışmalarında da gösteriyor

Mutfakların köklü ve vazgeçilmez markası Emsan tarafından yaptırılan ve 1985 yılında öğretime başlayan “Doğan Demircioğlu Emsan İlköğretim Okulu”, başarısını yüzme yarışmalarında da gösteriyor. Mayıs ayı içerisinde Marmaris'de yapılan Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda 3 branştaTürkiye Şampiyonu olan okul planlı çalışmanın karşılığını alıyor.

1972 yılında kurulan Emsan, eğitime verdiği destekle de dikkat çekiyor. Her geçen yıl kendini yenileyen fonksiyonel ürünleriyle tüketicisinin beğenisini kazanan marka, yüzme yarışmalarına sponsor olarak sadece mutfak ürünleri üreten bir marka olmadığını kanıtlıyor.

14-16 Mayıs 2012 tarihinde Marmariste yapılan Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'na katılan “Doğan Demircioğlu Emsan İlköğretim Okulu” 100 metrede serbest, 50 metrede kelebek ve 50 metrede serbest branşlarında Türkiye şampiyonu olarak bir ilke imza attı. Takım ve ferdi olarak farklı kategorilerde yarışan okul; kadın takımlarının yarıştığı bölümde 19 okul arasında beşinci; erkek takımlarının yarıştığı bölümde ise 30 okul arasından altıncı oldu.

1983 yılında Emsan'ın kurucusu Doğan Demircioğlu adına yaptırılan okul 1985 yılında 7 derslik 1 labarotuvar, 1 kütüphane ve idare odalarıyla eğitim ve öğretim faaliyetlerine başladı. Giderek büyüyen okul daha iyi eğitim verebilmek için 1992 yılında 16 derslikli ek bina çalışmalarına başladı. Bu süreçte de maddi manevi desteklerini esirgemeyen Emsan halen gençlerimize destek olmaktan ve onların başarılarından gurur duyuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Doğan Demircioğlu Emsan İlköğretim Okulu’ndan yüzmede şampiyon oldu!
  • 09.07.2012 11:42

Doğan Demircioğlu Emsan İlköğretim Okulu’ndan yüzmede şampiyon oldu!

Mutfakların köklü ve vazgeçilmez markası Emsan tarafından yaptırılan ve 1985 yıl ...