maritbet girişmaritbet
Divan Grubu, Kuzey Afrika’da 2 projeye başlıyor!

Divan Grubu, Kuzey Afrika’da 2 projeye başlıyor!

Divan Cezayir ve Divan Express Cezayir projeleri ile Kuzey Afrika’da yatırım yapacak olan Divan Grubu, 55.000.000 Euro maliyetle hayata geçirilecek.

Otel projeleri ile birçok ülkede adından söz ettiren Divan Grubu, işletmeciliğini yürüttüğü otellerdeki atılımına, yurtdışında da hız kesmeden devam ediyor. Grup, Afrika kıtasının en büyük ülkesi Cezayir'de iki otel projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Toplam maliyetinin 55.000.000 Euro olması öngörülen Divan Cezayir ve Divan Express Cezayir'in 2018 yılının 3. Çeyreğinde tamamlanması planlanıyor. 

Afrika kıtasının en büyük ülkesi olan Cezayir, yeni bir Divan Grubu projesine ev sahipliği yapıyor. Yatırımı Sarl Marouf Immo LLC ve Kayı Real Estate Investment B.V tarafından gerçekleştirilecek olan otelin işletmeciliğini ise Divan Grubu üstleniyor. Yatırımcılar ve Divan Grubu yöneticilerinin imzalarıyla temelleri atılan projenin, 2018 yılının 3. çeyreğinde tamamlanması hedefleniyor

120 ve 143 odalı olacak!

Toplam maliyetinin 55.000.000 Euro olması öngörülen projede; Divan Cezayir'in 120 odalı ve beş yıldızlı, Divan Express Cezayir'in ise 143 odalı ve 4 yıldızlı olması planlanıyor. 
   
Ulusal Karayolu no.05, Bab Elzuvvar üzerinde konumlanacak olan Divan Cezayir ve Divan Express Cezayir, Cezayir Huari Bumedyen Havalimanı'na 5,3 km mesafesiyle, misafirlerine rahat ulaşım olanağı sağlıyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Divan Grubu, Kuzey Afrika’da 2 projeye başlıyor!
  • 27.05.2015 09:42

Divan Grubu, Kuzey Afrika’da 2 projeye başlıyor!

Divan Cezayir ve Divan Express Cezayir projeleri ile Kuzey Afrika’da yatırım yap ...