maritbet girişmaritbet
Dedeman Otel'den  Bostancı'ya iki otel birden!

Dedeman Otel'den Bostancı'ya iki otel birden!

Dedeman Otel, İstanbul Avrupa yakasında büyük bir otel projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor

 

Dedeman Otel, İstanbul Avrupa yakasında büyük bir otel projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. CEO Tamer Yörükoğlu, “Osmanlı'nın yükseliş dönemi haritasını esas alıyoruz” dedi.
 
Dedeman Otelcilik CEO'su Tamer Yürükoğlu, Bostancı'ya iki otel birden yapma kararı aldıklarını açıkladı. Birinin Dedeman Bostancı diğerinin ise Dedeman Park markası ile açılacağını söyleyen Yörükoğlu, “İstanbul'da kısa zaman içerisinde büyük bir projeye başlayacağız. Bir banka ile ortaklaşa, İstanbul'un Avrupa yakasında iş merkezi bölgesinde olacak. Şu anda sözleşme noktasında son aşamaya gelindi” dedi. Dedeman'ın yurtdışı operasyonlarında da bölgesel güç olacağını belirten Yörükoğlu, “Osmanlı devletinin yükseliş dönemi haritasını yol haritası yaptık. O şekilde genişleyeceğiz” diye konuştu. Dedeman'ın yurtdışındaki bazı otellerinin kapanması ile tek bir otel ile faaliyet gösterdiklerini belirten Yörükoğlu, şöyle konuştu: “Bulgaristan'daki otelimizi de kapadık ancak oraya çok geçmeden butik bir otel ile dönüş yapabiliriz. Bizim yurtdışı operasyonlarımızdaki başı çeken ülke ise Rusya olacak. Moskova'da 2014 yılında ilk otelimiz açılmış olacak. Daha sonra Moskova'da 2 otel daha düşünüyoruz. Rusya'nın diğer şehirlerinde de incelemelere başladık, uygun bir yer bulduğumuz takdirde oralarda da otel açacağız. Rusya'da kötü oteller bile çok pahalı. Oralarda Dedeman Park markamızla iş adamlarına uygun fiyata hizmet vereceğiz. Kazakistan'da da bir otel açacağız Avrupa ülkelerinde otel açmaya ise sıcak bakmıyoruz. Hollanda ve Almanya'dan teklifler alıyoruz”
 
Yörükoğlu, Suriye'deki 3 otellerinin de yılbaşından beri kapalı olduğunu hatırlatarak, şunları söyledi: “Son dönemde Suriye ile yaşanan krizin ucu bir yıl önceye dayanıyor. Türkiye'nin komşularıyla olan ilişkileri bizleri doğrudan etkiliyor. Suriye'deki otellerimizde yer bulunmuyordu. Hatta orada Rus bir ortakla dördüncü otelin inşaatına başlamak üzereyken bu olaylar patlak verdi ve işlerimiz durdu. Otellerin sahibi Suriye Turizm Bakanlığı olduğu için kimin hakkını kimden soracaksın gibi bir durum ortaya çıktı. Suriye'den yılda 2 milyon dolar işletme geliri elde ediyorduk. Kaos sona erdiğinde kontrattaki haklarımızı almak için her yolu deneyeceğiz.”
Mert Temzikan / Hürriyet

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Dedeman Irak Erbil’de açıldı!
  • 28.05.2013 08:28

Dedeman Irak Erbil’de açıldı!

Son yıllarda gösterdiği ticari gelişme ile dikkat çeken Erbil'de hizmete açılan ...

Galatasaray Adası'nın kirasının 4.5 milyon dolara çıkarılması kulübü karıştırdı!
  • 16.11.2012 13:33

Galatasaray Adası'nın kirasının 4.5 milyon dolara çıkarılması kulübü karıştırdı!

Galatasaray adasıyla ilgili operasyon iddiaları Galatasaray Başkan Yardımcısı Ad ...

Dedeman Otel'den  Bostancı'ya iki otel birden!
  • 02.07.2012 08:51

Dedeman Otel'den Bostancı'ya iki otel birden!

Dedeman Otel, İstanbul Avrupa yakasında büyük bir otel projesini hayata geçirmey ...