maritbet girişmaritbet
Decathlon Türkiye’deki 5. mağazasını Samsun Piazza AVM’de açıyor!

Decathlon Türkiye’deki 5. mağazasını Samsun Piazza AVM’de açıyor!

Türkiye’nin beşinci Decathlon mağazası 29 Mart’ta Samsun’da kapılarını açacak

Türkiye'nin beşinci Decathlon mağazası 29 Mart'ta Samsun'da kapılarını açacak. Piazza Samsun Alışveriş Merkezi'nde açılan mağaza 3900 metrekarelik alanıyla Karadeniz'in en büyük spor mağazası!

18 ülkede yaklaşık 650 mağazası bulunan Avrupa'nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon, Türkiye'de Mayıs 2010'dan beri faaliyet gösteriyor. Ankara, İstanbul ve İzmir'de 4 megaspor mağazası bulunan Decathlon, beşinci mağazasını Samsun'da Piazza Alışveriş Merkezi'nde 29 Mart 2013'te açıyor. 60 farklı spor dalında amatörden profesyonele, çocuktan yetişkine, her bütçeye uygun spor ekipmanları, spor tekstilleri ve aksesuarları artık Samsunlu sporseverlerle de buluşacak! Ankara Kent Park Alışveriş Merkezi'nde 3.000 metrekarelik, Forum İstanbul Alışveriş Merkezi'nde 5000 metrekarelik, Marmara Forum Alışveriş Merkezi'nde 6000 metrekarelik ve  İzmir  Optimum Alışveriş Merkezi'nde 3.500 metrekarelik mağazaları bulunan ve bu mağazalarında beklediklerinin çok üstünde bir ilgiyle karşılaşan Decathlon, Türkiye yatırımlarını hızlandırarak arttırma kararı almıştı. Bu çerçevede bir süredir hazırlıkları devam eden, 3900 metrekarelik alana sahip 5. Decathlon mağazası, 29 Mart 2013'te Samsun Piazza Alışveriş Merkezi'nde  kapılarını açtı. Karadeniz bölgesi böylece ilk Decathlon mağazasına kavuştu! Yeni mağaza ile 50 kişiye daha istihdam sağlayacak olan Decathlon'un Türkiye'deki ekibi 500 kişiye ulaşacak.

Decathlon Türkiye Ülke Müdürü Boumedienne Boualaoui: “Türkiye, 2012 yılında tüm dünyadaki Decathlon ülkeleri arasında en yüksek büyüme oranına ulaşan ülke oldu. Türkiye'de mağaza sayımızı arttırmayı planlıyoruz”

Decathlon Türkiye ülke müdürü Boumedienne Boualaoui  konuyla ilgili şunları söyledi: “İnsanlar artık daha fazla spor yapıyor; sağlıklarına, bedenlerine gitgide daha çok dikkat ediyor. İstanbul, Ankara ve İzmir mağazalarımızda beklediğimizin çok üzerinde ilgi gördük; bu çerçevede sporu daha da yaygınlaştırmak ve herkes için ulaşılabilir kılmak adına Türkiye'ye daha fazla yatırım yapmaya karar verdik. Kısa bir süre önce İstanbul'da ikinci mağazamızı da açtık ve bugün Samsun'da Karadeniz Bölgesi'ndeki ilk Decathlon mağazamızı açıyor olmaktan büyük heyecan duyuyoruz.  Bu mağazamızın ardından görüşmeleri devam eden yeni mağaza planlarımız da var.Türkiye, 2012 yılında tüm Decathlon ülkeleri arasında en yüksek büyüme oranına ulaşan ülke oldu” 

Decathlon Piazza Samsun mağazasının içinde 25 metrekarelik tekerlekli paten pisti dahil, spor yapılabilen özel alanlar da bulunuyor!

Decathlon mağazası hem alışveriş, hem de spor alanı. Mağazadaki tüm ürüneler denenebiliyor. Decathlon'un markalarından biri olan Oxelo'nun tekerlekli patenlerini 25 metrekarelik pistte deneyebilir, mağaza koridorlarındaki özel bisiklet alanlarında bisiklete binebilir, masa tenisi veya badminton oynayabilir, doğa yürüyüşü ayakkabılarını mağazanın içinde özel olarak hazırlanmış engebeli alanda test edebilirsiniz! Mağazada ayrıca çocuklar için dev bir trambolin de bulunuyor.  Kısaca Decathlon'da alışveriş yapanların yanında paten yapan çocuklar, bisiklete binen aileler, masa tenisi oynayan gençler görmek mümkün!

Decathlon, birbirinden  kaliteli ve yenilikçi spor ekipmanlarını, mümkün olan en düşük fiyatlarda sunarak Türkiye'de spor tutkusunu yaymayı amaçlıyor!

1976'da kurulan, global cirosu 6.5 milyar Euro olan ve tüm dünyada 53.000 çalışanı bulunan Decathlon, spor tutkusunu tüm dünyada yaymaya devam ediyor. Trekkingden fitnessa, tenisten yüzmeye, dağcılıktan kayağa, balıkçılıktan futbola,  patenden bisiklete kadar 60 farklı spor dalında kimisi dünyaca ödüllü 35.000 ürüne sahip olan Decathlon'un en büyük özelliği, profesyonel sporcular ve müşteriler tarafından test edilip kullanılan en yenilikçi ve en kaliteli spor ekipmanlarını mümkün olan en düşük fiyatlarda sunuyor olması.  Dünya çapında ünlü dev markaları da barındıran Decathlon'un kendisine ait, teknoloji, fonksiyonellik ve uygun fiyatı esas alan özel markaları bulunuyor. Dünyanın farklı noktalarında Decathlon kamplarında geliştirilen ve başka hiçbir yerde bulunamayacak son derece yaratıcı,  yenilikçi ve kaliteli spor ekipmanlarından oluşan bu dünyaca ödüllü markalar, yüksek kalite/düşük fiyat oranı ile sporseverleri bekliyor.

Decathlon çalışanları, spor sırasında vücudun ihtiyacını karşılayacak ürünler üzerine aralıksız olarak yenilikçi çalışmalar sürdürüyorlar.  3 iç laboratuar, 50 araştırmacı, 600'den fazla mühendise ve 20 dış ortak laboratuara sahip olan Decathlon'un, her seviyede sporcu ile düzenli olarak temas halinde olan tasarımcı ve mühendis ekibi, spor sırasında rahatlığı ve güvenliği birleştirmeyi sağlayan tutku markalarını yaratıyor. Araştırma & Geliştirme Direktörü Laurent Baly, aynı zamanda İnsan Anatomisi Bilimleri Doktoru. Üzerinde 60,000 'den fazla test uygulanan ve kalite, uygunluk, uzun ömürlülük ve fiyat bakımından en mükemmel bulunan fikir ve ürünler ar-ge  çalışmalarının ardından mağazada hayat buluyor. Bu kapsamda Decathlon çatısı altında her yıl 3.500 yeni ürün yaratılıyor. Sporcuların ihtiyaçlarına kulak vererek yaratılan bu markalar, kolay kullanımları, kaliteleri ve çok uygun fiyatları ile tüm sporseverlerin beklentilerine cevap veriyor. Decathlon'un hedefi her sporcunun, mükemmel kalitedeki performans arttırıcı tutku markalarını en uygun fiyatlar karşılığında kullanabilmeleri.

Başka yerde bulunamayacak ödüllü ürünler Decathlon'da!

Her kullanıcıya ve her ihtiyaca uygun standart spor ekipmanlarının yanı sıra Decathlon'da son derece yaratıcı ve teknolojik, başka hiçbir yerde olmayan spor ekipmanlarını da bulmak mümkün. IF Design Award China, International Design Excellence Awards, Reddot Design Awards ve Observeur Design ödüllerine layık olan “Rollnet”, pinpon masasına ihtiyaç olmadan dilediğiniz yerde masa tenisi oynamanızı sağlıyor.  IF Product Design Award ve International Design Excellence Awards ödüllerini alan “Reverse”, kayak sırasında sırtınızdan çıkarmadan içine ulaşabileceğiniz özel bir sırt çantası. Bu ürünlerin yanı sıra 2 saniyede kurulabilen kamp çadırı, portatif futbol kalesi “The Kage”, yatağınızdaymış gibi hissedeceğiniz entegre matlı uyku tulumu  ve daha birçok özel ürün de yalnızca Decathlon'da bulunuyor.

Decathlon'un  bir başka özelliği de çalışanlarına sporu  şart koşulması

Decathlon'un bir başka özelliği de çalışanlarına sporun şart koşulması. Decathlon Türkiye'nin 500 çalışanı gibi, Türkiye Ülke Müdürü Boumedienne Boualaoui da spor tutkunu. Üniversitedeyken 6 yıl boyunca ülkesinde 3. liginde orta saha oyuncusu olarak profesyonel futbol oynamış.  Spor uzmanı Decathlon'daki satış görevlileri aynı zamanda birer danışman. İnsanları doğru sporlara yönlendiriyorlar, ürün bilgilerinin yanı sıra sporla ilgili tavsiyelerde de bulunuyorlar.

Decathlon Samsun: Samsun Piazza Alışveriş Merkezi Z-02/ Yeni Mahalle, Çarşamba Caddesi, Eski Otogar Mevkii Sanayi Sitesi Yanı No:52 ,Canik, Samsun

Decathlon Forum Marmara : Marmara forum İstanbul Osmaniye Mahallesi Çobançeşme Koşuyolu Bulvarı No:3 Bakırköy

Decathlon Forum İstanbul: Forum İstanbul, Kocatepe Mahallesi Çanak Bölgesi 34030 Bayrampaşa

Decathlon İzmir:Beyazevler Mahallesi, Akçay Cad. No:101 Optimum Outlet AVM Gaziemir-İzmir

Decathlon Ankara: Kentpark AVM, Eskişehir Yolu 7.km No:164,Çankaya-Ankara

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Konyalı Saat Samsun Piazza AVM’de yeni mağaza açtı!
  • 26.04.2013 13:30

Konyalı Saat Samsun Piazza AVM’de yeni mağaza açtı!

Köklü geçmişe ve yaygın mağaza ağına sahip olan Konyalı Saat hızla büyümeye deva ...

Samsun Piazza AVM’nin marketi 5M Migros açıldı!
  • 29.03.2013 15:31

Samsun Piazza AVM’nin marketi 5M Migros açıldı!

Migros Ticaret AŞ, Samsun'un ilk hipermarketi olan Samsun 5M Migros'u hizmete aç ...

Decathlon Türkiye’deki 5. mağazasını Samsun Piazza AVM’de açıyor!
  • 28.03.2013 14:03

Decathlon Türkiye’deki 5. mağazasını Samsun Piazza AVM’de açıyor!

Türkiye’nin beşinci Decathlon mağazası 29 Mart’ta Samsun’da kapılarını açacak ...