maritbet girişmaritbet
Dağ Mühendislik, 7 bin kişilik iftar daveti verdi

Dağ Mühendislik, 7 bin kişilik iftar daveti verdi

Dağ Mühendislik'in Doğaşehir’deki 7 bin kişilik iftar şenliği Konyalıları bir araya getirdi.

Yatırım değeri yüksek lokasyonlarda yaptığı karlı projeleri ile tanınan Dağ Mühendislik 7000 kişilik iftar davetini Doğaşehir Konutları'nın geniş yeşil alanları olan sosyal tesisinde gerçekleştirdi.

Konya'nın en güzel gün batımı manzarası eşliğinde bir konuşma yapan Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ  Doğaşehir Konutları'nda böyle bir organizasyonda bir arada olmaktan onur duyduğunu belirtti. Ve sözlerine şöyle devam etti: 

‘Sevgili hemşehrilerim; şirketimizin gelişiminde mihenk taşı olan Doğaşehir ve Floraşehir projelerimizin bizde ayrı bir önemi var. Biz burada yeşil alanı çok önemsedik, sadece bir ev değil bir yaşam kültürü oluşturduk. 22 blok halinde yükselen Doğaşehir'de 1200 konut bulunuyor. Yaklaşık 250 bin metrekare inşaat alanına sahip olan proje kapsamında yeşil alanlar, fitness center, sauna, buhar odası, süs havuzu, çocuk oyun parkı, basketbol sahası, çocuk oyun alanı, kapalı ve açık otopark, yarı olimpik havuz imkanlarıyla sadece bir ev değil yaşam tarzı sunuyoruz. Ağustos'ta tamamlanacak Floraşehir Konutları da tıpkı Doğaşehir'de olduğu gibi tüm detaylar sizin konforunuz için düşünüldü."

Konuşmasında İstanbul'daki projelere de değinen Doğan Dağ, 'İş Geliştirme Departmanımız tüm Türkiye'de çalışmalarını sürdürüyor. Bu doğrultuda İstanbul'da da bildiğiniz üzere projelerimiz devam ediyor. Ulusal bir firma olmakla birlikte bilgi birikimimizi deneyimimizi artırmak için 2013 yılında İstanbul'da projelere başladık. İstanbul'da 1000 konut ve 266 ticari üniteden oluşan ilk projemiz Bahçekent Flora, çok kısa  bir sürede %60 prim yaptı" dedi.

İKİ DEV PROJE;  TUAL ADALAR VE TUAL BAHÇEKENT

"Anadolu Yakası'nın yatırım merkezi olarak gelişen Kartal bölgesindeki Tual Adalar projesi ise 6 blokta 471 konuttan meydana geliyor. Birinci kattan itibaren orman ve adalar manzarasına sahip olan Tual Adalar'ın yüzde 85'i yeşil alanlara ayrılmış durumda. Diğer taraftan Avrupa Yakası'nın mıknatıs kent olma özelliği taşıyan Başakşehirdeki Tual Bahçekent projesi ise 6 blokta 1739 konuttan meydana geliyor. Tual Bahçekent'in 70 bin metreakaresi yeşil alanlara ayrılmış durumda. Sitenin içinde aynı zamanda kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, buhar banyosu ve güvenli yürüyüş parkurları da yer alıyor. Daha önceki Dağ Mühendislik projelerimizde de olduğu gibi Kartal ve Başakşehir projelerimizin çok kısa sürede yatırımcısına maksimum kazanç sağlaması bekleniyor" açıklamasında bulundu.

DAVETLİLLERE YATIRIM MÜJDESİ VERDİ

İnşaat sektöründe 25 yıldır faaliyetlerine başarı ile devam ettiklerini belirten Doğan Dağ, "Öz kaynakları ile proje geliştiren bir şirketiz, kredi kullanmıyoruz. ‘Güven' konusunu çok önemsiyor ve satış sonrası sunduğumuz hizmet anlayışını tüm projelerimizde benimsiyoruz" dedi. Davetlilere bir de yatırım müjdesi veren Doğan Dağ, "Konya'da yeni ve çok daha güzel projelerimiz geliyor. Bizi izlemeye devam edin" diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

'Dubai'den beklentilerin üzerinde bir taleple döneceğiz'
  • 06.09.2016 14:07

'Dubai'den beklentilerin üzerinde bir taleple döneceğiz'

Dağ Mühendislik, Dubai Cityscape’te, 'Tual Adalar ve Tual Bahçekent' projeleriyl ...

Doğan Dağ, Tual Adalar'ı anlattı!
  • 11.03.2016 17:23

Doğan Dağ, Tual Adalar'ı anlattı!

Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, Kartal'daki Tual Ada ...

Doğan Dağ, sektördeki değişim ve dönüşümü anlatacak
  • 16.01.2017 12:06

Doğan Dağ, sektördeki değişim ve dönüşümü anlatacak

Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, Türkiye’nin en büyük ...

Tual Adalar, avukat ve doktorların ilgi odağı oldu
  • 09.12.2016 09:14

Tual Adalar, avukat ve doktorların ilgi odağı oldu

Dağ Mühendislik tarafından Anadolu Yakası'nın en hızlı gelişen bölgelerinden Kar ...

Dağ Mühendislik, iki projesi ile Dubai Cityscape'te!
  • 06.09.2016 11:26

Dağ Mühendislik, iki projesi ile Dubai Cityscape'te!

Tual markalı projeleri ile adından söz ettiren Dağ Mühendislik, dünyanın en önem ...