maritbet girişmaritbet
CLK Enerji'nin Enerji Dönüşüm Projesi ödül aldı

CLK Enerji'nin Enerji Dönüşüm Projesi ödül aldı

CLK Enerji, iCMG World Awards'ta Enerji Dönüşüm Projesi ile "En İyi Girişim ve Bilişim Teknolojileri Mimarisi" ödülünü kazandı.

Türkiye'de 4 dağıtım bölgesinde, 11 ilde elektrik dağıtım ve perakende alanında faaliyet gösteren 8 şirketi bünyesinde bulunduran CLK Enerji, Enerji Dönüşüm Projesi'yle uluslararası ödüle layık görüldü.

Şirket, iCMG World Awards'ta, enerji ve kamu hizmeti alanında "En İyi Girişim ve Bilişim Teknolojileri Mimarisi", CLK Enerji Bilgi Sistemleri Direktörü (CIO) Serhan Özhan da enerji alanında "Yılın CIO'su" ödülünü aldı. CLK Enerji böylece, iCMG World Awards'ta enerji alanında ödül alan ilk Türk şirketi unvanına sahip oldu.

Bu yıl 7'ncisi düzenlenen iCMG World Awards'ta, her yıl birçok ülkeden farklı sektörlerde faaliyet gösteren şirketlerin başvuruları, kendi alanlarında uzman uluslararası jüri tarafından değerlendiriliyor. CLK Enerji, bu yılki yarışmada farklı ülkelerden katılan 20 rakip şirketi geride bıraktı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen CLK Enerji Bilgi Sistemleri Direktörü Serhan Özhan, eylül ayında Best Practise & IT Architecture Award ve Global Business CIO Award gibi iki prestijli ödüle layık görüldüklerini anımsattı.

Özhan, bu ödüllerin, uluslararası teknik danışmanlık ekibi iCMG tarafından verildiğini aktararak, kurumsal mimari alanındaki metodolojileri etkin olarak kullanan İş Faydaları Odaklı Dönüşüm Projeleri arasında titiz bir değerlendirme yapıldığını kaydetti.

Uluslararası ödüllerin, Enerji Dönüşüm Projesi ile hedeflenen zorlu dönüşüm programının, dünyada eşine az rastlanır bir program olduğunu kanıtladığını vurgulayan Özhan, şunları ifade etti:

"Ödül veren firmaların ortak özellikleri, değerlendirmelerinde, projelerin teknik zorlukları ve büyüklüklerinden ziyade teknolojinin ve bilgi sistemlerinin iş sonuçlarına olan etkisi ve anahtar başarı faktörlerinin tanımlı olup olmadığı gibi etkenleri göz önünde bulundurması. Biz bu program ile sadece otomasyon ve bilgi teknolojilerini yenilemeyi hedeflemiyoruz, aynı zamanda süreçleri ve başarı kriterlerini de belirleyip bu kriterleri iyileştirmek için teknolojinin daha etkin kullanılmasını sağlıyoruz. Bu bakış açımız da ödülleri almamızda etkili oldu."

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Limak gitti, ortaklığın adı CK Enerji oldu
  • 14.11.2016 09:53

Limak gitti, ortaklığın adı CK Enerji oldu

Cengiz-Limak-Kolin (CLK) Enerji'de Limak'ın ayrılığı sonucu ortaklığın adı CK En ...

CLK Enerji, hisse dağılımından sonra ismini CK olarak değiştirdi
  • 13.11.2016 12:43

CLK Enerji, hisse dağılımından sonra ismini CK olarak değiştirdi

CLK Enerji'de yaşanan hisse dağılımından sonra ortaklığın yeni isminin CK Enerji ...

CLK Enerji'de ortaklık dağılımı yeniden yapılandırılıyor
  • 29.10.2016 10:11

CLK Enerji'de ortaklık dağılımı yeniden yapılandırılıyor

CLK Enerji, hisselerini yeniden yapılandırma kararı aldı. ...

CLK Enerji'nin Enerji Dönüşüm Projesi ödül aldı
  • 01.10.2016 12:16

CLK Enerji'nin Enerji Dönüşüm Projesi ödül aldı

CLK Enerji, iCMG World Awards'ta Enerji Dönüşüm Projesi ile "En İyi Girişim ve B ...