maritbet girişmaritbet
Civil Bebek Mağazalar Zinciri, Eskişehir'de şube açtı!

Civil Bebek Mağazalar Zinciri, Eskişehir'de şube açtı!

Civil Bebek - Çocuk - Anne mağazalar zinciri, Eskişehir'de şube açtı

 

Yüzde yüz yerli sermaye ile müşterilerine sağlıklı ve hijenik olarak tekstil, kozmetik, aksesuar ve anne ürünleri sunan Civil Bebek - Çocuk - Anne mağazalar zinciri, Eskişehir'de şube açtı.
 
Her ay yeni bir mağazayı faaliyete geçiren Civil Bebek - Çocuk - Anne mağazalar zincirinin 35. mağazası olan Eskişehir şubesi, 1000 metrekarelik alanda hizmet verecek. Yeni mağazasında 15 çalışana istihdam sağlayan Civil,  toplam 715 çalışana ulaştı. Marka zenginliği ve geniş ürün yelpazesinin yanında uygun fiyat politikasıyla da müşterilerinin memnuniyetini kazanan Civil'in mağazalarının toplam büyüklüğü ise 36 bin metrekareye ulaşmış oldu. Müşterilerine internetten de www.civilim.com alışveriş yapma keyfi sunan, aynı zamanda online alışverişlerinde 30 gün içinde iade etme ve kapıda nakit ödeme şansı da veren Civil, toplamda 600 markaya ait 20 bin çeşit ürünle hizmet veriyor ve her sezonda 7 bin farklı modeli müşterilerine sunuyor.
 
Civil Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yıldıran, Türk tüketicisinin ithal ürüne itibar etmediğini, Çin malı ucuz ürünlere olan ilgisinin kalmadığını belirterek, "Yerli üretim her sektörde, özellikle tekstilde tekrar hak ettiği yere geliyor. Civil,  35 şubesi ve 715 çalışanıyla "Anne - Bebek - Çocuk" sloganından yola çıkarak tüm ihtiyaçlara cevap vermek ve en iyi hizmeti müşterilerine sunmak üzere mağaza sayısını arttırmaya devam ediyor. Üretilen ürünler "Made in İstanbul" referansıyla Civil'de başlı başına bir marka gücü ve etkisi oluşturacaktır" dedi.
 
Kobiden.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Civil Çocuk Mağazası, 36. şubesini Çorum’da açtı!
  • 18.03.2013 09:10

Civil Çocuk Mağazası, 36. şubesini Çorum’da açtı!

Cadde mağazası konsepti ile yakaladığı maliyet avantajını müşterilerine yansıtar ...

Civil Bebek Mağazalar Zinciri, Eskişehir'de şube açtı!
  • 29.01.2013 14:17

Civil Bebek Mağazalar Zinciri, Eskişehir'de şube açtı!

Civil Bebek - Çocuk - Anne mağazalar zinciri, Eskişehir'de şube açtı ...