maritbet girişmaritbet
BimSA, Pratis'le sektöre damga vuracak!

BimSA, Pratis'le sektöre damga vuracak!

BimSA’nın geliştirdiği online kurumsal satın alma platformu Pratis’ten artık gayrimenkul satışı da gerçekleştiriliyor.

BimSA'nın geliştirdiği online kurumsal satın alma platformu Pratis'ten artık gayrimenkul satışı da gerçekleştiriliyor. Pratis, gayrimenkul satmak isteyen firmalara daha hızlı ve pratik satış yapma fırsatı sunuyor.

Bilgi teknolojileri sektörünün öncü kuruluşlarından BimSA'nın geliştirdiği online satın alma platformu Pratis, gayrimenkul satışları için de çözüm sunuyor. Pratis için geliştirilen “Pratis Gayrimenkul Satış Platformu” sayesinde firmaların sahip olduğu gayrimenkullerin satış süreci artık belirlenen kurallar çerçevesinde online ortamda şeffaf ve hızlı olarak gerçekleştirilebiliyor.

“NOKTA ATIŞI” GAYRİMENKUL TESPİTİ!

Kullanıcı dostu ara yüzler ile tasarlanan, güçlü e-ihale altyapısına sahip, resim, açıklama, harita ve özellik listesi gibi gayrimenkul için gereken tüm içeriklerin görülebileceği Pratis Gayrimenkul Satış Platformu, Türkiye'nin en büyük emlak seri ilan sitesi ile entegre çalışması sayesinde daha geniş kitlelere de ulaşabilecek. Platformda yer alan harita özelliğinde ayrıca, ilana konu gayrimenkulün koordinat bilgisi de görülebiliyor. Bu sayede ilana teklif vermek isteyen kullanıcılar, koordinatlar sayesinde ilgili gayrimenkulün tam yerini, deyim yerindeyse “nokta atışı” görebiliyorlar.

SİSTEM NASIL ÇALIŞIYOR?

Gayrimenkule ait özellikler, resimler ve açıklamalar gibi ayrıntıların da paylaşıldığı Pratis Gayrimenkul Satış Platformu'nu kullanmak için platform üzerinde hesap oluşturmak gerekiyor. Daha sonra firmaların gayrimenkul ilanlarının görülebildiği uygulamada tercih edilen ilanlara teklif verebilmek için teminat mektubu, şartname, sözleşme gibi ön koşulların yerine getirilmesi gerekiyor. 

Kapsamlı filtreleme seçenekleri sayesinde en uygun kişiye en uygun gayrimenkulün görüntülenebildiği Pratis Gayrimenkul Satış Platformu'nun filtreleri arasında teklif esası da var. Yani listeleme ekranında henüz teklif gelmemiş, ya da en az bir teklif gelmiş ilanlar ayrı ayrı filtrelenebiliyor. Bir ilana teklif gelmesi ile teklif verme süresi için gayrimenkul satışı yapan firma tarafından tanımlanan sürede geri sayım başlıyor. Sürenin bitimine doğru yeni bir teklif girişi olursa ilan sahibi tarafından tanımlanan zamana kadar kapanış süresi otomatik uzamaya giriyor ve yeni teklif girişlerine olanak sağlanıyor. En iyi teklifi geçen cazip bir teklif gelmesi durumunda sistem en iyi teklifi veren firmaya, teklifinin geçildiği bilgisini hem e-mail hem de sms ile bildiriyor ve teklifini arttırması için yönlendiriyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

BimSA, Pratis'le sektöre damga vuracak!
  • 22.03.2016 15:43

BimSA, Pratis'le sektöre damga vuracak!

BimSA’nın geliştirdiği online kurumsal satın alma platformu Pratis’ten artık gay ...