maritbet girişmaritbet
BAUHAUS Antalya Kepez’de mağaza açtı!

BAUHAUS Antalya Kepez’de mağaza açtı!

Türkiye’deki en büyük, yeni BAUHAUS şubelerinden biri olan turizmin başkenti Antalya Kepez’de hizmete girdi

 

Antalya Kepez'de açılan Bauhaus, 14 bin m2 satış alanında 120 bin ürün çeşidiyle hizmet verirken  bunaltıcı yaz sıcakları nedeniyle açılış sırasında en büyük ilgiyi uygun fiyatlı klimalar gördü.   
 
Türkiye'de “kendin – yap” kavramını yerleştiren, ülkemizdeki ilk yatırımını 1996 yılında hizmete açan BAUHAUS uluslararası konsepti paralelinde çok geniş satış alanlarında hizmet veriyor. 
 
2012 yılında İstanbul Kağıthane'de hizmete giren şubesinin ardından , Antalya Kepez şubesini de hizmete açan BAUHAUS kuruluşunun 52. yılında 15 ülkede 200'ü aşkın şubesi ve 15 bin'den fazla çalışanı ile Avrupa'nın en başarılı şirketleri arasında bulunuyor.
 
Her yıl 2 şube yatırımını tamamlayarak hizmete açacak olan Bauhaus;10 bin kişiye istihdam sağlayacak. Bauhaus 10 yılda 500 milyon Avro yatırımı tamamlama hedefindedir. 
 
Türkiye Rivierası'nın incisi, Turizm'in Başkenti , Antalya, tarih boyunca bölgenin  önemli merkezlerinden ve ülkemizin en gözde yaşam,eğlence ve ticaret alanlarından biri olmuş, geçmişten bugüne tarihi ve turistik değerleriyle  pek çok medeniyete ev sahipliği yapmış ve önemli bir cazibe merkezi olmuştur.
 
Bir yatırımcı için gereken güveni ihdas eden ve yatırımı yönlendiren unsurların tam olarak oluşmasından dolayı Avrupa'nın konusunda öncü kuruluşu BAUHAUS, Antalya'da ilk şubesini açmaktan son derece mutludur. 
 
Yüzde yüz yerli yönetim ve personel kadrosu, azim ve özveri ile Bauhaus'u bugünlere ulaştırmıştır. 
 
BAUHAUS Antalya toplam 500 kişiye iş imkanı sağlamıştır. Ayrıca, 1000'in üzerinde yerli firmadan mal ve hizmet temin etmek suretiyle istihdam ve üretime katkı sağlamaktadır.
 
BAUHAUS Türkiye, her zaman, yatırım yaptığı bölgelerdeki, küçük ve orta ölçekli kuruluşlardan mal ve hizmet temin etmeyi ilke edinmiştir.
 
BAUHAUS Türkiye, Avrupa'nın 15 ülkesinde 250'nin üzerindeki şubesine ihracat kapılarını aralamakta ve böylece hem bölgesel ekonomiyi güçlendirmiş olmakta hem de ülke ekonomisine katkı sağlamaktadır.
 
Yerli üretici firmaların Avrupa'daki BAUHAUS şubelerine kaliteli yerli ürünleri ihraç etmelerine, her türlü destek verilmektedir.
 
Türkiye'de hizmet vermeye başlanan yıllarda % 70 yabancı % 30 yerli ürün sunan Bauhaus şubeleri, bugün başlangıçtaki kaliteyi sürekli arttırarak, %35 yabancı ve %65 yerli ürün çeşidi ile hizmet vermektedir.
 
BAUHAUS, Türkiye'de her yıl 2 yeni şube açma kararına devam etmektedir. Şubelerin her biri, en az 15.000 metrekare satış alanına sahiptir.
 
Bu kapsamda BAUHAUS Türkiye tarafından 10 yılda yaklaşık 10.000 kişilik istihdam sağlanmış olacaktır. Öngörülen yatırım tutarı ise  500 Milyon Euro'dur.  Bu da BAUHAUS'un Türkiye'nin geleceğine olan güveninin bir teminatıdır.
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kartal Muhcı, 22,5 saat süren teleferik kurtarma operasyonunu anlatıyor!
  • 17.04.2024 12:59

Kartal Muhcı, 22,5 saat süren teleferik kurtarma operasyonunu anlatıyor!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Arama ve Kurtarma Daire Başkanı Ka ...

Sıvası dökülen yapıda Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen figürler ortaya çıktı
  • 09.11.2023 16:13

Sıvası dökülen yapıda Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen figürler ortaya çıktı

Antalya Muratpaşa ilçesi Haşimişcan Mahallesi'nde kentsel sit alanındaki bir yap ...

Patara Köprüsü'nün nisanda bitirilmesi planlanıyor
  • 30.03.2023 12:40

Patara Köprüsü'nün nisanda bitirilmesi planlanıyor

Antalya'nın Kaş ile Muğla'nın Seydikemer ilçelerini turizm, tarım ve tarih alanı ...

 Antalya Şehir Hastanesi'nin yapımında sona gelindi
  • 14.03.2023 09:52

Antalya Şehir Hastanesi'nin yapımında sona gelindi

1100 yataklı hastanede 40'ın üzerinde ameliyathane ve 250'nin üzerinde yoğun bak ...