maritbet girişmaritbet
Avrupagöz, 10. merkezini Ankara'da açtı!

Avrupagöz, 10. merkezini Ankara'da açtı!

Avrupagöz, Türkiye'nin dört bir yanına en iyi hizmeti sunmak adına bir merkezini de Ankara'da açtı

Sağlık sektörünün önemli kuruluşlarından biri olan Avrupagöz, Türkiye'nin dört bir yanına en iyi hizmeti sunmak adına bir merkezini de Ankara'da açtı.

Meclis Başkanı Sn. Cemil Çiçek, Çevre ve Şehircilik Bakanı Sn. Erdoğan Bayraktar, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Sn. Egemen Bağış ve çok sayıda milletvekilinin katıldıkları açılışta, bürokrasi, iş dünyası ve medya temsilcileri Avrupagöz Ankara Göz Merkezi'nde bir araya geldi.

Vizyon Production / Atilla Kaplakarslan/ Tria İletişim Hizmetleri ve Publicas PR'ın organizasyonunda 30 Nisan'da Ankara Kızılay merkezin açılışı, Avrupagöz Ankara Göz Merkezi ortakları Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Burak Telli ve Sayın Kemalletin Göktaş'ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Sağlık sektöründe, üstün kalite anlayışı ile İstanbul'da Aksaray, Küçükçekmece, Beşyüzevler, Esenyurt ve Sultanbeyli merkezleriyle ismini duyuran Avrupagöz Grubu, Ankara Kızılay Merkezi'nin açılışında da kaliteli sağlık hizmeti anlayışını sürdürmeyi hedeflediğini bir kez daha gösterdi. Avrupagöz Grubu yetkilileri, özellikle Ankara'nın bürokratik yapısını ve konumunu da göz önünde bulundurduğunu göstererek, hastane içerisinde yer alan VIP bölümünün de tanımını yaptı ve müşteri memnuniyetine verdiği önemin altınıçizdi.

Açılışa katılan Meclis Başkanı Cemil Çiçek, yaptığı konuşmada, özel sektörde marka niteliğinde tedavi merkezleri kurulduğunu söyleyerek "Bu hizmeti Ankara'mıza kavuşturanlara teşekkür ederim"dedi.

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış konuşmasında, "Gerçekten bu göz alıcı yatırımı hizmete sokan gözüpek yatırımcıları kutluyorum" dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Türkiye'nin sağlık sektöründe uluslararası sahaya çıktığını belirterek"Avrupa'nın diğer devletlerinden gelen hastalar, Türkiye'ye şifa bulmaya geliyor. Ankara'da açılan bu kurum umarım hastalar için şifa olur" dedi.

Açılışın ev sahipliğini yapan Avrupagöz Ankara Göz Merkezi ortaklarından Kemalettin Göktaş, çok geniş bir coğrafyada hizmet vermeyi planladıklarını belirterek, 10 olan hastane sayısını önümüzdeki yıl içerisinde 13'e çıkaracağını söyledi. Güneydoğu ve Ortadoğu yatırımlarına da bir an önce hız vermeyi isteyen Göktaş; Irak, Suriye, Libya ve diğer Arap ülkelerindeki hastane projelerine de değindi.

Göktaş, Avrupagöz Grubu'nun başarılarının arkasında nitelikli yöneticilerinin ve uzman kadrosunun büyük emek ve katkıları olduğunu vurguladı.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Erdoğan Bayraktar, Bulvar Atakent'i anlattı!
  • 20.09.2017 16:06

Erdoğan Bayraktar, Bulvar Atakent'i anlattı!

Bayraktar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı Erdoğ ...

Erdoğan Bayraktar, 5. İnşaat ve Konut Konferansı'nda!
  • 26.01.2017 13:05

Erdoğan Bayraktar, 5. İnşaat ve Konut Konferansı'nda!

Çevre ve Şehircilik eski bakanlarından Erdoğan Bayraktar, 5. İnşaat ve Konut Kon ...

İNDER, kentsel dönüşüm semineri düzenledi!
  • 03.06.2013 11:07

İNDER, kentsel dönüşüm semineri düzenledi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER ...

Erdoğan Bayraktar inşaatın patronlarıyla bir araya geldi!
  • 25.02.2013 14:29

Erdoğan Bayraktar inşaatın patronlarıyla bir araya geldi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar inşaat sektöründe yer alan firmalar ...

Erdoğan Bayraktar emlak sektörünü emlaktasondakika'ya anlattı!
  • 11.02.2013 09:10

Erdoğan Bayraktar emlak sektörünü emlaktasondakika'ya anlattı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, emlak sektörünü emlaktasondakika'y ...