maritbet girişmaritbet
Atlas Halı, Masko’da yeni mağaza açtı!

Atlas Halı, Masko’da yeni mağaza açtı!

Türkiye'nin en güçlü halı markalarından Atlas Halı, Masko'da showroom'unu açtı

 

Kalitesi ve sahip olduğu gelişmiş dokuma teknolojileriyle olduğu kadar, özgün tasarımlarıyla da sektöre öncülük eden, trendler yaratan ve her zaman tercih edilen olmayı başaran Türkiye'nin en güçlü halı markalarından Atlas Halı, Masko'da showroom'unu açtı.

Açılış törenine, Atlas Halı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu, Atlas Halı Genel Müdürü Dr. Meriç Bebitoğlu ve Atlas Halı'nın iş ortakları ile çok sayıda seçkin konuk katıldı.

Retrobüs Grubu'nun birbirinden güzel parçaları ile konukların keyifli zaman geçirdiği açılış töreninde Atlas Halı Genel Müdürü Dr. Meriç Bebitoğlu, "Bizim için büyük önem taşıyan, hepsini birer değerli aile üyemiz olarak gördüğümüz bayilerimizle, satış kanallarımızla ilişkilerimizin güçlenerek artması, aramıza katılan bayi sayımızla giderek büyüyor olmamız bizi mutlu ediyor.  Bu yıl inovatif yaklaşımımızı yansıtan ürünlerimizi, koleksiyonlarımızı birbiri ardına kullanıcılarımıza sunduk. Ar-Ge'ye yaptığımız yatırımlarla uluslararası kalite standartları ve modern çizgileri taşıyan ürünlerimiz ve koleksiyonlarımızla ilgili geri dönüşleri de dikkatli bir şekilde değerlendirmeye devam ediyoruz.  Müşteri memnuniyeti odaklı bir markayız; günümüzün değişen istek ve beklentilerini dikkatle takip ederken, iş ortaklarımızın geri dönüşlerine de büyük önem veriyoruz.

 Bölgesel bazda tercih değişikliklerini, önerileri, eleştirileri hızla değerlendiriyor ve bu konuda gerekli iyileştirmelere, geliştirmelere yöneliyoruz. Her zaman bu perspektiften bakmaya da devam edeceğiz. 2013 yılında tüketicilerimize değerli iş ortaklarımız aracılığı ile yine alanında fark yaratan, ilklere imza atacak,  halı severlerin tercih edeceği yeni seriler sunacağız. Hedeflerimizin temelini, iş ortaklarımızla birlikte büyümek, gelişmek ve kar oranlarımızı artırmak oluşturuyor. -1967'den beri aileden biri- olarak hep birlikte mutlu ve el ele vererek büyümeye güçlenmeye devam edeceğiz; her zaman bayilerimizin, satış kanallarımızın yanında olacak, markamızı tercih edenlerin en büyük destekçisi olacağız" dedi.

Açılış törenine katılan Atlas Halı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu ise 2011 yılında Naksan Holding çatısı altına geçen 45 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan Atlas Halı markasının günümüze uygun bir şekilde çok doğru geçişleri, değişiklikleri zamanında ve yerinde yaptığını aktardı. Nakıboğlu, "Naksan Holding çatısı altında, grubun önemli bir parçası olan; güvenilir ve kaliteli ürünler sunan değerli markalarımızdan Atlas Halı'nın her zaman yanındayız" dedi.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Royal Halı ve Atlas Halı'nın satış ihalesi iptal!
  • 25.12.2020 09:40

Royal Halı ve Atlas Halı'nın satış ihalesi iptal!

TMSF, Royal Halı ve Atlas Halı ihalesinde tekliflerin, muhammeden bedelin altınd ...

TMSF, Royal ve Atlas Halı'yı satışa çıkardı
  • 26.10.2020 11:40

TMSF, Royal ve Atlas Halı'yı satışa çıkardı

Muhammen bedeli 353 milyon lira olarak belirlenen Royal ve Atlas Halı Ticari ve ...

Royal Halı ve Atlas Halı, 353 milyon TL'den satılıyor!
  • 22.09.2020 11:59

Royal Halı ve Atlas Halı, 353 milyon TL'den satılıyor!

TMSF, Royal Halı, Atlas Halı ve Naksan Plastik'in iktisadi ve ticari bütünlüğünü ...

Atlas Halı, Yapı Fuarı’nda mimarlar ile buluşuyor
  • 03.05.2014 10:32

Atlas Halı, Yapı Fuarı’nda mimarlar ile buluşuyor

Atlas Halı, yapı malzemeleri ve teknoloji zirvesi olarak bilinen Yapı Fuarı’nda ...

Atlas Halı, çocuk serileriyle Hellobaby mağazalarında ışıldıyor
  • 31.03.2014 11:13

Atlas Halı, çocuk serileriyle Hellobaby mağazalarında ışıldıyor

Atlas Halı’nın bambu ipliğinden üretilen ve gece ışıldayan masalsı çocuk halılar ...

Atlas Halı  bayileri ile Aile Buluşması'nda biraraya geldi
  • 20.03.2014 13:44

Atlas Halı bayileri ile Aile Buluşması'nda biraraya geldi

Atlas Halı, kendi kendini temizleyebilen, leke barındırmayan, yüzeyindeki organi ...