maritbet girişmaritbet
Atıcı Beton, hazır beton sektöründe önemli bir yer edinmeyi amaçlıyor!

Atıcı Beton, hazır beton sektöründe önemli bir yer edinmeyi amaçlıyor!

Hazır beton sektöründeki ihtiyacı karşılamak amacıyla bu yıl faaliyetlerine başlayan Atıcı Beton, sektörde önemli bir yer edinmeyi amaçlıyor

 

Hazır beton sektöründeki ihtiyacı karşılamak amacıyla bu yıl faaliyetlerine başlayan Atıcı Beton, sektörde önemli bir yer edinmeyi amaçlıyor. Aynı zamanda hazır beton imalatı, altyapı, inşaat, taahhüt, agrega ve asfalt alanlarında hizmet veren firma, Eskişehir'de üç adet beton pompası, 15 adet 12 metreküp kapasiteli mikserle hizmet veriyor.
 
Firmalarının saatte 180 metreküp üretim kapasitesi ile ülkedeki üçüncü büyük tesis olduğunu söyleyen Atıcı Beton Şirket Müdürü Bilal Atıcı, hazır beton imalatı için gerekli diklerini söyledi. Kaliteli ürün ve hizmet vermenin öncelikli amaçları olduğunu belirten Atıcı, üretimlerinin TSE EN 206-1 ve CE koşulları ve şartlarına uygun olduğunu dile getirdi. Atıcı, “Hazır beton imalatımızla şu anda yaklaşık 35 kişilik istihdam sağlamaktayız. Bu rakamın önümüzdeki yıl iki katını bulacağını ümit ediyoruz” dedi.
 
Beton sektörüne yeni girmiş olmalarına rağmen piyasada iyi bir yere geldiklerini dile getiren Bilal Atıcı, “Beton sektörüne olan hizmetlerimiz henüz çok yeni olmasına rağmen 1975 yılından bu yana faaliyetini sürdüren Atıcı Mıcır şirketimiz ile kum, nakliyat, inşaat taahhüt işlerinin yanı sıra Eskişehir Kozkayı'daki kırma-eleme tesisimizle taş ocağı konkasör işletmeciliği de yapıyoruz. Kırmataş, kırmataş ürünleri imalatı ve nakliyesi, , iş makinesi, yol altyapısı inşaatı, köprü ve menfez geçitleri inşaatları, yol üstyapı inşaatları, konut inşaatı ve projelendirme, peyzaj ve çevre düzenleme hizmetleri de gerçekleştiren Atıcı Mıcır, ISO 9001 ve TSE kalite belgelerine sahip bulunuyor.
 
Bu şirketimizden kaynaklanan tecrübemizi de Atıcı Beton'la birleştirerek Eskişehirlilere daha kısa sürede sorunsuz ve kaliteli betonu vermeyi taahhüt ediyoruz. Önümüzdeki süreçte çok daha iyi yerlere geleceğimizi ve beton sektöründeki ihtiyaçlara kısa sürede cevap vereceğimizi düşünüyorum” ifadesini kullandı. İnşaat sektöründeki arz eksikliğini fark edip bu sektöre girdiklerini ifade eden Bilal Atıcı, özellikle Eskişehir'de inşaat sektörünün bu yıl canlı olacağını düşündüklerine değindi. İnşaat sektöründe büyümeyi ve yatırımlarını artırmayı planladıklarını aktaran Atıcı, “İnşaat sektörü ekonominin lokomotifi durumunda. Piyasadaki canlılığı bu sektöre borçluyuz” şeklinde konuştu.
 
Kobiden.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

"Hazır beton sektörü, inşaat sektörünün önemli bir parçası"
  • 27.11.2018 15:10

"Hazır beton sektörü, inşaat sektörünün önemli bir parçası"

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından İzmir’de “Beton Teknolojileri ve D ...

Hazır beton sektöründe çevre ve iş güvenliği için büyük adım
  • 05.02.2018 15:44

Hazır beton sektöründe çevre ve iş güvenliği için büyük adım

Türkiye Hazır Beton Birliği KGS İktisadi İşletmesi, hazır beton sektörüne özgü Ç ...

THBB'den özel iş sağlığı ve güvenliği eğitimi!
  • 09.10.2017 16:44

THBB'den özel iş sağlığı ve güvenliği eğitimi!

Türkiye Hazır Beton Birliği, üye firmaların 18 binden fazla personelini iş sağlı ...

Temmuzda hazır beton sektörüne güven arttı
  • 10.08.2017 09:22

Temmuzda hazır beton sektörüne güven arttı

Avrupa Hazır Beton Birliği (ERMCO) ve THBB Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, ha ...

Hazır beton sektöründe kısmi iyileşme
  • 15.11.2016 23:44

Hazır beton sektöründe kısmi iyileşme

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), Hazır Beton Endeksi'nin 2016 Ekim Ayı Raporu ...

Yıkılan binaların atıkları hazır beton olacak!
  • 28.10.2016 11:08

Yıkılan binaların atıkları hazır beton olacak!

Yalova'da Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünce yürütülen proje kapsamında yıkılan bi ...