maritbet girişmaritbet
Ataşehir Teknosa Nova açıldı!

Ataşehir Teknosa Nova açıldı!

Türkiye'nin lider teknoloji perakendecisi Teknosa tüketicileri Teknosa kalitesi ve hizmeti ile buluşturmaya devam ediyor

Türkiye'nin lider teknoloji perakendecisi Teknosa tüketicileri Teknosa kalitesi ve hizmeti ile buluşturmaya devam ediyor. Türkiye'nin 81 ilinde tüketicileri teknoloji ile buluşturmayı hedefleyen ve 'Herkes İçin Teknoloji' felsefesi ile çalışmalarına devam eden Teknosa,  Ataşehir Novada AVM'de yeni mağazasını açtı. Ataşehir Novada AVM'deki yeni mağazası ile İstanbul'da 57'nci, Türkiye genelinde ise 284'üncü mağaza sayısına ulaşan Teknosa,  Novada mağazasında toplamda 260 metrekarelik alanda, teknoloji severlere yüzlerce markanın binlerce ürününü sunuyor.

Teknoloji perakendeciliğinin lider şirketi Teknosa, Türkiye'nin dört bir yanında 'Herkes İçin Teknoloji' felsefesiyle yaygınlaşmaya devam ediyor.Teknosa, İstanbul Ataşehir Novada AVM'de açtığı yeni mağazası ile Türkiye genelindetoplam 284 mağazaya ulaştı. 

Ataşehir Novada AVM'da açılan Teknosa, 260 metrekarede tüketicilere hizmet verecek. Bu mağaza da diğer Teknosa mağazaları gibi yüzlerce markanın binlerce elektronik ürününü tüketicilerle buluşturacak. Bugün itibarıyla 77 ilde 284 mağaza ile Türkiye'nin en yaygın ve ulaşılabilir teknoloji perakendecisi olanTeknosa, 2013 yılında da liderliğini güçlendirecek yatırımlar yapmayı hedefliyor.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ataşehir Teknosa Nova açıldı!
  • 24.01.2013 10:25

Ataşehir Teknosa Nova açıldı!

Türkiye'nin lider teknoloji perakendecisi Teknosa tüketicileri Teknosa kalitesi ...

Teknosa Amasya şubesi açıldı!
  • 31.05.2012 12:12

Teknosa Amasya şubesi açıldı!

Herkes için teknoloji' felsefesiyle Türkiye'nin 81 ilinde teknolojiyi tüketicile ...