maritbet girişmaritbet
Ağaoğlu'nun Volkan Konak konserini 10 bin kişi izledi!

Ağaoğlu'nun Volkan Konak konserini 10 bin kişi izledi!

Ali Ağaoğlu'nun, site sakinleri ve çalışanları için düzenlediği Volkan Konak konserini 10 bin kişi dinledi.

Volkan Konak 10 bin kişilik Ülker Sports Arena'da muhteşem bir konser verdi. Çalışanları, ev sahibi ve kiracılarıyla büyük Ağaoğlu Ailesi salonu doldurdu. Ali Ağaoğlu konseri, ‘Bir Türk sanatçı için kapalı salonda yapılan en büyük konser' olarak tanımladı. Gecede düğün kutlamalarını yapan Sevda-Serdar Tarı çiftine Ali Ağaoğlu Uludağ My Mountain Otel'de balayı tatili hediye etti.

Ağaoğlu Şirketler Grubu, projelerinin sakinleri ve çalışanları için 10 bin kişilik Ülker Sports Arena'da Volkan Konak konseri gerçekleştirdi.  7 Mart Cumartesi gecesi gerçekleştirilen etkinlikte konser öncesi izleyicilere muhteşem bir ışık ve ses gösterisi sunuldu. Gecede ayrıca Ağaoğlu çalışanlarından oluşan halkoyunları ekibi sahne aldı.

Ağaoğlu'ndan Kadınlar Günü mesajı

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu açılış konuşmasına “Türkiye'nin kapalı mekanda yapılan en büyük yerli konser organizasyonuna hoş geldiniz” diyerek başladı. Ağaoğlu konuşmasında şunları söyledi: "Bu kadar büyük katılım karşısında duygulanmamak elde değil. Ekibiniz ve paranız varsa konut yapıp satıyorsunuz. Ama asıl sorumluluk bundan sonra başlıyor. Biz yaptığımız işin sonuna kadar arkasındayız. Ben bu sorumluluğumun farkındaydım ama şimdi bir kat daha arttı. Bu soğuk havada bizi onurlandırdığınız için hepinize teşekkür ederim.”

Konserin Türkiye'de kapalı alanda yapılan en büyük yerli organizasyonu olduğuna dikkat çeken Ağaoğlu sözlerine şöyle devam etti: “Şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Bugün yine bir ilki gerçekleştiriyoruz. Bu konser, yerli bir sanatçının kapalı alanda 10 bin kişiye verdiği ilk konser. Daha önce yabancı sanatçıların buralarda konseri oldu ve ben de birkaçına katıldım. Bir Türk sanatçının ilk defa böyle bir organizasyonu oluyor. 10 bin kişilik bu salonu dolduramasaydık, benden çok kariyerini ortaya koyan Volkan Konak üzülürdü. Ben yürekliliğinden dolayı Volkan kardeşime çok teşekkür ediyorum. Biz Ağaoğlu Grubu olarak sanata ve sanatçıya her zaman destek olduk. Bu konser umarım bizim diğer sanatçı kardeşlerimize örnek olur. Bizleri onurlandırdığınız için teşekkür ederiz."

Dünya Kadınlar Gününü de kutlayan Ağaoğlu, "Kadınlar bizim en değerli varlığımız olan, analarımız, bacılarımız, kızlarımızdır. Senede bir gün değil 365 gün onlara değer verelim. Özelliklerle son günlerde daha da artan kadına yönelik şiddet olaylarını kınıyorum. Kadına kalkan elleri lanetliyorum” dedi.

Sanatçı Volkan Konak, konserine başlamadan önce Shaman Grubu bale gösterisi ile Ağaoğlu çalışanlarından oluşan 24 kişilik halkoyunları ekibi sahne aldı. Karadeniz yöresi oyunları ve Zeybek oynayan ekip büyük beğeni topladı.

Kendinizi evinizde hissedin

Yunus Günçe'nin sunuculuğunu üstlendiği gecede Volkan Konak'ın "komşularım" dediği 10 bin kişilik koro şarkılara coşkuyla eşlik etti. 2 saat boyunca aralıksız sahne alan ve şarklıların arasında izleyicilere de seslenen Volkan Konak şunları söyledi: "Suya dokunduk, ateşe dokunduk, kadına kıymet verdik, çok çalıştık, arkadaşlarımızın yapmadıklarını bizler yaptığımız için buradayız zaten. Dolayısıyla bu akşam babanızın evindeymiş gibi rahat olun. Bu akşam  kendinizi evinizde hissedin. Ali Ağaoğlu bu konserle uzaya kule kurdu. Bu akşam bizi karşı karşıya getiren Ali Abime çok teşekkür ediyorum. Yüreğine ve dostluğuna  çok inandığım birisi.  Dolayısıyla bu akşam bizim için bir yolculuk"

Düğün kutlamasını yapan çifte hediye balayı tatili

Gündüz nikahları kıyılan ve konsere gelinlik ve damatlıklarıyla katılan Sevda-Serdar Tarı çiftinin Volkan Konak şarkılarıyla sahnede düğün dansı yapması gecenin en renkli anlarından biri oldu. Ali Ağaoğlu yeni evli çifte Uludağ'daki My Mountain Oteli'nde balayı tatili hediye etti.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Erdoğan'ın talimatıyla statlardan 'arena' ismi kalkıyor
  • 27.05.2017 09:29

Erdoğan'ın talimatıyla statlardan 'arena' ismi kalkıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, stadyum ve salonların isimlerinde "arena" ifadesinin yer ...

Ağaoğlu My New Work, işe eğlence getirdi
  • 03.10.2015 15:49

Ağaoğlu My New Work, işe eğlence getirdi

Ağaoğlu İnşaat tarafından Ataşehir’de hayata geçirilen ofis projesi Ağaoğlu My N ...

Ağaoğlu'nun Volkan Konak konserini 10 bin kişi izledi!
  • 08.03.2015 13:41

Ağaoğlu'nun Volkan Konak konserini 10 bin kişi izledi!

Ali Ağaoğlu'nun, site sakinleri ve çalışanları için düzenlediği Volkan Konak kon ...

Demi Lovato İstanbul'da konser verecek
  • 04.07.2014 13:15

Demi Lovato İstanbul'da konser verecek

ABD'li şarkıcı Demi Lovato, 16 Kasım'da İstanbul'da konser verecek ...

Fenerbahçe Barcelona ile karşılaşacak
  • 08.01.2014 11:21

Fenerbahçe Barcelona ile karşılaşacak

Fenerbahçe Ülker, Top 16 turu E Grubu ikinci maçında yarın İspanya'nın Barcelona ...

Mark Knopfler, Ülker Sports Arena’da konser verdi!
  • 28.04.2013 09:09

Mark Knopfler, Ülker Sports Arena’da konser verdi!

Rock müziğin efsanevi yıldızı Mark Knopfler, 27 Nisan Cumartesi günü Ülker Sport ...