maritbet girişmaritbet
Zorlu Center, Contemporary İstanbul’da

Zorlu Center, Contemporary İstanbul’da

Sanata desteğini sürdüren Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi, Türk Çağdaş Sanatının evrensel boyutlara taşınması ve çağdaş sanat alanındaki birikimin Türkiye’ye aktarılması amacıyla gerçekleştirilen Türkiye’nin ilk ve tek çağdaş sanat fuarı Contemporary Istanbul’un “Associate/Ortak Sponsor”u oldu.

Zorlu Center'ın en önemli fonksiyonlarından biri olan ve sanatın çeşitli dallarına ev sahipliği yapmak üzere çok amaçlı sanat merkezi olarak tasarlanan Performans Sanatları Merkezi, inşaat aşamasındayken sanata destek vermeye devam ediyor.

Bu kapsamda Zorlu Center'ın Associate Sponsor olduğu ve en önemli çağdaş sanat girişimi olarak kabul edilen Contemporary Istanbul 24-27 Kasım tarihleri arasında Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı, Rumeli salonu ile İstanbul Kongre Merkezi, Fuar Alanı'nda toplam 12.500 m² alanda gerçekleştirilecek. Dünyadan ve Türkiye'den koleksiyonerleri, galerileri, sanatçıları, sanatseverleri ve uluslararası sanat dünyasının önemli isimlerini bir araya getiren fuarda; 42'si yurtdışından 48'i yurtiçinden olmak üzere 20 ülkeden 90'a yakın çağdaş sanat galerisinin katıldığı sergilerin yanı sıra sanat inisiyatiflerine, sanat yayınlarına, sanat kurumlarına ve bağımsız projeler ile birçok etkinliğe yer verilecek.

Zorlu Center gerçekleştirdiği sponsorluk kapsamında 110 m² özel lounge alanında fuar boyunca konuklarını ağırlayacak. Aynı zamanda Cemal Emden'nin Zorlu Center'in inşaat sürecini anlatan “Konstrüktif Parçalar” sergisi ise özel tasarım bir konteyner içinde sanatseverlerle buluşacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Togg, akıllı otomobilini Zorlu Center'da görücüye çıkardı!
  • 20.07.2022 16:37

Togg, akıllı otomobilini Zorlu Center'da görücüye çıkardı!

Zorlu Center Levazım Girişi’ndeki alanda sergilenmeye başlanan ve Togg’un gelece ...

Zorlu Center, Sıfır Atık Belgesi aldı
  • 14.12.2021 16:44

Zorlu Center, Sıfır Atık Belgesi aldı

Zorlu Center, kurduğu Sıfır Atık Yönetim Sistemi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlı ...

Zorlu Center'daki Apple Store açıldı
  • 05.04.2014 15:35

Zorlu Center'daki Apple Store açıldı

Apple'ın Türkiye'deki ilk mağazası Zorlu Center'da açıldı. Açılıştan çok özel ka ...

Zorlu Center'ın helikopter görüntüsü yayında!
  • 19.11.2012 17:08

Zorlu Center'ın helikopter görüntüsü yayında!

Boğaz manzarasına sahip Zorlu Center'ın son durumunu emlaktasondakika.com olarak ...