maritbet girişmaritbet
Yüksek kazançın püf noktaları!

Yüksek kazançın püf noktaları!

ERA Gayrimenkul, girişimcilere 'yüksek kazanç'ın püf noktalarını anlattı.

ERA Gayrimenkul Türkiye, büyümesine verdiği ücretsiz seminerlerle devam ediyor. Bugüne kadar verdiği eğitimlere yenilerini ekleyen ERA Türkiye'nin 'Gayrimenkul Sektörü ve Kurumsallaşma' konulu seminerleri Ankara, Antalya ve İstanbul'da gerçekleşti. Seminerlerde 'Emlak Yasası'nın sektöre kazandıracaklarıyla ilgili bilgiler de verildi.

Uluslararası gayrimenkul danışmanlık markası ERA Türkiye, eğitime verdiği önemi aralıksız sürdürdüğü ücretsiz seminerlerle destekliyor. Bugüne kadar verdiği eğitimlere yenilerini ekleyen ERA Türkiye'nin 'Gayrimenkul Sektörü ve Kurumsallaşma' konulu seminerleri üç şehirde birden gerçekleştirildi. Ankara, Antalya ve İstanbul'da düzenlenen seminerlerde sektörde kurumsallaşmanın öneminin yanı sıra 'Emlak Yasası'nın sektöre kazandıracaklarıyla ilgili bilgiler de verildi.

Kadir Tümen

Gayrimenkul sektörü ve 'ERA Gayrimenkul Franchise Sistemi' ile ilgili detaylı bilgilerin anlatıldığı seminerlerde özellikle kurumsallaşmanın faydaları ve girişimciye sağladığı yararlar üzerinde duruldu. Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün avantajlarının gözler önüne serildiği seminerlerde, gayrimenkul danışmanlığının neden en çok kazandıran iş alanlarından biri olduğu konusu masaya yatırılırken girişimci adaylarının bu sektörde neden yatırım yapmaları gerektiği anlatıldı.

Ankara, Antalya ve İstanbul'daki seminerlerde yüksek kazanç hedefleyen girişimciler için kurumsallaşmasının önemini anlatan ERA Gayrimenkul Franchise Satış Direktörü Kadir Tümen, eğitim sistemi ve teknolojik altyapının yapılan yatırımın geri dönüş sürecini kısalttığını söyledi. 

Tümen “Gayrimenkul sektöründe yüksek kazanç hedefleyen girişimcilerin kurumsallaşması kaçınılmaz. Hizmet ve destek kalitesinin en yüksek olduğu markalar girişimcilerin riskini azaltırken, eğitim sistemi ve teknolojik altyapı sayesinde yatırımlarında geri dönüş süresini de kısaltıyor” dedi. 

Emlak sektörü tarafından merakla beklenen 'Emlak Müşavirliği Yasa Tasarısı'na da değinen Tümen, yasının yürürlüğe girmesiyle birlikte sektörün disipline olacağını ve işin sadece konunu uzmanı  eğitimli kişiler tarafından yürütüleceğini belirtti. Tümen “Yasanın çıkması ile birlikte kurumsal ofislerin sayısı artacak, gayrimenkul sektörü vizyon ve sinerji yakalayacak. Son kullanıcıların kurumsallık bilinci pekişecek ve gayrimenkul yatırım danışmanlığı sektörü istihdam açısından da oldukça rahatlayacak” diye konuştu.   

Kurum içinde web sitesinin ön yüzünün yenilenmesi, müşteri ilişkileri programı, danışmanlar için mobil uygulama gibi yenilikler yapan ERA Gayrimenkul, bir yandan da eğitim, seminer gibi sosyal sorumluluk faaliyetlerini de aralıksız sürdürüyor. Altyapı ve teknoloji alanında gerçekleştirdiği atılımlarla da dikkat çeken ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘Microsoft' ve ‘Findeks'le imza attığı devrim niteliğinden anlaşmalarla gayrimenkul danışmanları ve brokerlarını desteklemeye devam ediyor.

Aktif 33 ofisi bulunan Era Türkiye, 2016 yılı sonuna kadar bu rakamı 60'a çıkarmayı hedefliyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

'Kentsel dönüşümde deprem geçmişi olan yapılara odaklanmalı'
  • 28.05.2018 12:55

'Kentsel dönüşümde deprem geçmişi olan yapılara odaklanmalı'

ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay, kentsel dönüşümde önceliğin ...

TrendERA Gayrimenkul Trendleri Zirvesi 25 Nisan'da yapılacak
  • 14.04.2018 09:59

TrendERA Gayrimenkul Trendleri Zirvesi 25 Nisan'da yapılacak

ERA Gayrimenkul Türkiye, 25 Nisan 2018 Çarşamba günü TrendERA Gayrimenkul Trendl ...

'Emlak sektörü için 2017 canlı bir yıl olacak'
  • 05.01.2017 11:32

'Emlak sektörü için 2017 canlı bir yıl olacak'

ERA Gayrimenkul Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, emlak sektörünün 2017 yılın ...

Era Gayrimenkul, yılın son buluşmasını gerçekleştirdi
  • 27.12.2016 13:11

Era Gayrimenkul, yılın son buluşmasını gerçekleştirdi

2016 yılının son eğitim programını Bolu Kartalkaya'da düzenleyen Era Gayrimenkul ...

Şerifali'de konut fiyatları yüzde 40 arttı!
  • 20.12.2016 08:50

Şerifali'de konut fiyatları yüzde 40 arttı!

Kentsel dönüşümün yoğun olarak uygulandığı ve İstanbul Finans Merkezi'ne olan ya ...

Era Gayrimenkul, 2017 hedeflerini açıklıyor!
  • 09.12.2016 08:42

Era Gayrimenkul, 2017 hedeflerini açıklıyor!

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Era Gayrimenkul, 20 Ocak Cuma günü basınla bir a ...