maritbet girişmaritbet
Yeşil İnşaat Yapı Düzenleme Y&Y GYO ile birleşiyor

Yeşil İnşaat Yapı Düzenleme Y&Y GYO ile birleşiyor

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Y ve Y Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Yeşil İnşaat Yapı Düzenleme ile birleşme talebini onayladı

 

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Y ve Y Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Yeşil İnşaat Yapı Düzenleme ile birleşme talebini onayladı.

14.000 konutluk Innovia projesinin sahibi Yeşil İnşaat, 1997 yılında gayrimenkullere, gayrimenkul projelerine, gayrimenkule dayalı haklara, sermaye piyasası araçlarına ve sermaye piyasalarına yatırım yapmak üzere kurulan portföy yönetim şirketi olan Y&Y Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ile birleşiyor.

Y ve Y Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (Y&Y GYO) Yeşil İnşaat Yapı Düzenleme ve Pazarlama Tic. A.Ş' yi devralma suretiyle SPK tarafından onaylanan bu birleşme ile Y&Y GYO çatısı altına giren Yeşil İnşaat Yapı Düzenleme A.Ş, bundan sonra çalışmalarına Y&Y GYO olarak devam edecek. Innovia projesi de bu birleşme ile Y&Y GYO çatısı altına giriyor.

Y&Y Yonetim Kurulu baskani Engin Yesil, SPK'nın birlesme kabul karari ile YYGYO'nun ileriye donuk yeni konut projeleri geliştirmede önünü açtığını belirtti.

Kaynak: Hürriyet

  • Etiketler:

Yorum Yaz