maritbet girişmaritbet
Yeni nesil çatı teknolojileri, evinize şıklık katacak!

Yeni nesil çatı teknolojileri, evinize şıklık katacak!

Megaron Yeni Nesil Çatı Teknolojileri, göz alıcı alternatifleriyle farklılaşmanızı sağlıyor.

Son yıllarda, ev ile ilgili tüm anlamlar yeniden şekilleniyor. Geçtiğimiz yıllarda, dekorasyon dendiği zaman mimarlar evin içine odaklanıyordu. Artık bir evde yaşayanların hayata bakış açıları ve dünya görüşlerini yansıtan dış cepheler ve çatılar önem kazanmaya başladı. 

Hayalini kurduğunuz evinizin çatısı da, evinizin bütünlüğünü ve estetiğini tamamlayan çok önemli bir unsur. Çatıda estetiğin yanında, su ve ısı yalıtımının uzun ömürlü ve sorunsuz olması için üretilecek bir çözüm son derece önemli. Yaşam alanınızın üstünün tamamını kaplayan bir alanın yanmaz malzemelerden yapılmasından daha önemli bir güvenlik tedbiri olabilir mi? 

Teknoloji: Yeni Nesil Çözümler 

Türkiye'nin kiremit devi Kılıçoğlu'nun, sektöründe yine bir ilki gerçekleştirdiği, çatı konusunda entegre çözümler sunan Megaron Yeni Nesil Çatı Teknolojileri markası, ileri teknoloji ve bağlı ekipmanları, renkli ve mükemmel kiremit alternatifleri de dahil olmak üzere, tek merkezden hizmet sunan, anahtar teslim yeni nesil sistemin adı. 

Bu entegre sistem, alternatif renkte ve modelde mükemmel kiremitleri, çatı için detay çözümleri ile evinizin estetiğini tamamlar. Artık çatınızın rengini evinizin dış cephe rengi ile uyumlu hale getirebilirsiniz. 

Profesyonellik

Güvenilir ve Entegre Uygulama Çatı bütünleşik bir sistem. Sadece kiremit değil yalıtım sistemleri ve detay çözümleri de profesyonel olarak uygulanmalıdır. 

Çatınızı Yenilerken İşinizi Şansa Bırakmayın Çatı yenileme kararı önemli bir karardır. Bu kararı alma aşamasında, ne ile karşılaşacağınızı, projenin toplam maliyetinin ne olacağını ve nasıl bir sonuç elde edeceğinizi bilmeniz sürecin başında işinizi çok kolaylaştırır. Bu sebeple, Megaron Yeni Nesil Çatı Teknolojileri sisteminde, uzman bayi ücretsiz keşif hizmetiyle tüm olası alternatifleri içeren, size en uygun çözümü saptar ve teknolojik alt yapısı sayesinde yapılacak uygulamayı size sunar. Çatınız ile ilgili yapılacak uygulamalar keşif sonrasında size sağlayacağı faydalara birlikte teknik hizmet teklifi olarak size sunulur. 

1927 yılından beri yapı malzemeleri sektörünün lideri olan ve Avrupa'nın en büyük entegre üretim tesisine sahip Kılıçoğlu, bu gücünü kendi ürettiği finansman araçları, ödeme şekilleri, taksitlendirme gibi farklı modellerle müşterilerinin ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanır.
 
Belki işe temelden başlanır. Ama bir evin çatısı o evin karakteri ve sağlamlığının en belirgin işareti.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Çatı lideri Kılıçoğlu, kuruluşunun 90. yılını kutladı!
  • 16.05.2017 09:33

Çatı lideri Kılıçoğlu, kuruluşunun 90. yılını kutladı!

1927 yılında Eskişehir’de Sabri Kılıçoğlu tarafından kurulan Kılıçoğlu fabrikası ...

“Türkiye’de 7 milyon çatı güvenli değil”
  • 11.08.2015 10:45

“Türkiye’de 7 milyon çatı güvenli değil”

Kılıçoğlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Osman Özaydemir, çatı güvenliği ile ilgili ...

Yeni nesil çatı teknolojileri, evinize şıklık katacak!
  • 03.01.2015 13:21

Yeni nesil çatı teknolojileri, evinize şıklık katacak!

Megaron Yeni Nesil Çatı Teknolojileri, göz alıcı alternatifleriyle farklılaşmanı ...

Megaron'la hizmetlerini 'tek çatı' altında topladı
  • 16.09.2014 09:34

Megaron'la hizmetlerini 'tek çatı' altında topladı

Kılıçoğlu, çatı inşasına yeni bir anlayış getiriyor ...