maritbet girişmaritbet
Yalıtım sektörü yeni teknolojilerle büyüyor

Yalıtım sektörü yeni teknolojilerle büyüyor

Son yıllarda önemi giderek artan yalıtım sektörü, yeni ürünlerle ve teknolojilerle büyümesini sürdürüyor.

BTM Satış ve Pazarlama'dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Orkun Ürkmez, "BTM 41 yıldır sektörün öncüsü, teknolojik yatırımları ve Ar-Ge çalışmaları ile kendini ispatlamış, bu tecrübe ve teknolojisini kullanarak üretmeye başladığı yeni nesil sürme su yalıtım malzemeleri ise sadece sektör profesyonellerinin değil, son kullanıcı için de önemli bir marka haline geldi. Piyasaya sunduğumuz ürünler ile kış aylarında yalıtım yapılmaz algısını değiştirdik. Artık kış ayları da dahil dört mevsim güvenle su yalıtımı yapılabiliyor" dedi. 

orkun ürkmez

-5 DERECEDE BİLE UYGULANABİLİYOR 

Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte artış gösteren yağmurlar nedeniyle su yalıtımına daha çok ihtiyaç duyulabileceğinin altını çizen Ürkmez, "Genelde yalıtım ürünleri dış ortamlarda +5 derece üzerinde, kuru zeminde ve kuru hava şartları söz konusu ise uygulanmaları mümkündür. Halbuki, Alfa Hibrit -5°Ca kadar soğuk havada uygulandığı gibi nemli yüzeylere de, serbest halde su olmaması koşulu ile uygulanabilir. Aşırı nemli hava koşullan ile uygulamadan 2-4 saat sonra yağacak yağmurdan da etkilenmez" diye konuştu. 

3 GÜNDE KESİN SONUÇ 

BTM'nin yeni nesil su yalıtım malzemesi ürünlerinden olan BTMSEAL Alfa Hibrit Şeffafın saydam özelliği sayesinde, hem uygulandığı yüzeyin doğal görünümünü koruduğunu hem de iyi bir su yalıtımı sağladığını ifade eden Ürkmez, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bugüne kadar birçoğumuzun başına gelen hiç ummadığımız alanlarda bile yaşanan su yalıtımı problemini bu urun ile kırıp dökmeye gerek kalmadan, zahmetsizce çözümlüyoruz. Geleneksel yöntemlerin uygulama esnasında yol açtığı inşaat artıkları ve molozlar bizim sistemimiz sayesinde bertaraf ediliyor. Size ekstra hiçbir masraf çıkarmadan, bütçenizi sarsmadan probleminizi çözüyoruz. 

Ayrıca, geleneksel yalıtım yöntemleri ile haftalarca suren uygulamalar 2-3 gün gibi kısa bir sürede sonuçlandırılıyor. Kullanım alanı oldukça geniş olan Alfa Hibrit Şeffaf; teras ve balkonlarda, bodrumların iç ve dış yüzeylerinde, seramik altı su yalıtımında ve nem bariyeri olarak zemin uygulamalarında kullanılır. En düşük sıcaklıklarda bile, yüzeylerde hep aynı performansla görevini yapar." 

41 YILLIK TECRÜBE 

BTM olarak 41 yıldır, Kemalpaşa'daki tesislerinde faaliyet gösterdiklerini anlatan Orkun Ürkmez, "BTM'nin ürün gamında; bitümlü su yalıtım membranları, asfalt shingle, oluklu bitümlü çatı kaplama levhaları, PVC membranlar, XPS levha, bitümlü likitler, PU/Alfa-Hbrit gibi ürünler bulunmaktadır. BTM, yapı profesyonellerine 41 yıldır sadece ürün satmakla kalmayıp, onlara teknik anlamda da destek olmuştur. Yurt çapında eğitimler düzenledik. 40'ına yılımızda 'Mimari Yapılarda Su Yalıtımı' kitabı hazırladık" dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İzocam'da yüzde 30'a yakın ciro artışı!
  • 28.02.2018 10:18

İzocam'da yüzde 30'a yakın ciro artışı!

İzocam Genel Direktörü Gökçe "Yılın son 3 çeyreğinde; bir önceki yılın aynı döne ...

'Isı yalıtımıında kalitesiz, ucuz mal seçmeyin'
  • 19.01.2018 11:52

'Isı yalıtımıında kalitesiz, ucuz mal seçmeyin'

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Mustafa Öztürk "Bir binayı projelendirir ...

Ev alırken su yalıtımına dikkat edin!
  • 14.04.2017 17:01

Ev alırken su yalıtımına dikkat edin!

BTM Satış ve Pazarlama’dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Orkun Ürkmez su yalıtımı ...

Yalıtım sektörü yeni teknolojilerle büyüyor
  • 24.11.2016 10:00

Yalıtım sektörü yeni teknolojilerle büyüyor

Son yıllarda önemi giderek artan yalıtım sektörü, yeni ürünlerle ve teknolojiler ...

BTM, örnek çalışmalara imza atmaya devam ediyor
  • 06.10.2014 11:50

BTM, örnek çalışmalara imza atmaya devam ediyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan Bursa Bilim ve Teknoloji Me ...

BTM’ye Uzay ve Havacılık bölümü kurulacak
  • 01.10.2014 17:01

BTM’ye Uzay ve Havacılık bölümü kurulacak

Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi (BTM), her geçen gün yenilikler zincirine yepye ...