maritbet girişmaritbet
Watergarden İstanbul, 29 Temmuz'da kapılarını açıyor

Watergarden İstanbul, 29 Temmuz'da kapılarını açıyor

Dünyanın en büyük gastronomi, eğlence ve kültür merkezi Watergarden İstanbul, 29 Temmuz 2016’da kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Açılış öncesi kompleksin içerisinde yer alan, Türkiye'nin önde gelen markalarının temsilcileri, düzenlenen ilk kahvaltıda bir araya geldi, açılışa hazırlanan Watergarden İstanbul'u ziyaret etti.

Türkiye'nin merakla beklediği gastronomi ve eğlence merkezi Watergarden İstanbul, önceki gün Türkiye'nin önde gelen markalarının temsilcilerini ağırladı. Watergarden İstanbul'un bünyesinde yer alan, yeme-içme ve eğlence dünyasının önde gelen markalarının temsilcileri, Ziylan Gayrimenkul'un ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltıda buluştu. 

Buluşmaya; Mehmet Ziylan, Fuat Akça, Aykut Büyükekşi, Cihan Kamer, Muzaffer Yıldırım, Mert Fırat, Abdullah Kavukçu, Engin Mepa, Abdullah Burnaz, İlhan Günay, Cüneyt Asan, İzzet Çapa, Ercüment Alptekin gibi iş ve sanat dünyasından isimler katıldı. 

water garden

Türkiye'de sosyal yaşama yön verecek, dünya çapında bir ilke imza atan Watergarden İstanbul hakkında marka temsilcilerine bilgi veren Ziylan Gayrimenkul Genel Müdürü Mehmet Mutlu, “Yaklaşık 11 ay önce, 1 Haziran 2015 tarihinde burada temel atmıştık. Bugün artık dekorasyon için yer teslimi yapabilecek aşamaya geldik. İstanbul'un ve Türkiye'nin şehre ve ülkeye değer katan böyle projelere ihtiyacı var. Watergarden İstanbul da bu projelerden biri olacak. Hedefimiz ve iddiamız bu. Projemize ve ülkemize güveniyoruz” şeklinde konuştu. 

Watergarden İstanbul Genel Müdürü Tolga Alişoğlu, marka temsilcilerine seslenerek “Bugün Watergarden bünyesinde yer alan tüm markaların temsilcileriyle buluşmak ve ilk kahvaltıyı birlikte yapmak hepimiz için heyecan verici. Watergarden'la Türkiye'de hatta dünyada bir ilki gerçekleştirmek hepimiz ve ülkemiz adına büyük bir gurur. 2016 yazında sürprizlerimizle karşınızda olacağız” dedi. 

Tolga Alişoğlu, Ayhan Sicimoğlu ve Mergen Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Nilgün Erman'la yaptığı sohbetle, davetlilere Watergarden hakkında detaylı bilgi verdi. Davetliler, Watergarden'ın sürprizleri hakkında özel hazırlanan filmi de birlikte izledi. 

Marka temsilcilerinin buluşmasında; Avrupa'da bir yaşam merkezi içerisinde yer alan, 5000 metrekarelik en gelişmiş gösteri havuzunun da ilk şovu gerçekleştirildi. Su, müzik, ateş, lazer, ışık gösterilerinin yapılacağı gösteri havuzundaki şov izleyenlere, ihtişam dolu bir gösteri sundu. 

Türkiye'nin ilk gösteri havuzu, 4 bin kişilik etkinlik alanı, Türkiye'nin eşsiz lezzet durakları, tadı hep damağımızdaki yöresel tatlarını barındıran Nostalji Sokağı, Taze Pazar'ı, 15 bin metrekare içinde farklı türlerdeki bitkilerin ve ağaçların bulunacağı Şehir Parkı, önemli kültürel aktivitelere ev sahipliği yapmaya hazırlanan tiyatrosu, 11 salonluk sineması, müzik ve spor kulüpleri, çocuk alanları ve etkinlikleriyle Watergarden İstanbul, Avrupa'nın en büyük gastronomi, eğlence ve kültür merkezlerinden biri olacak. 

Avrupa'nın En Gelişmiş ve En Büyük Gösteri Havuzu

Watergarden İstanbul'un kalbi konumundaki, 5 bin metrekare alan üzerine kurulu gösteri havuzu, Avrupa'da bir yaşam merkezi içinde yer alan “en büyük ve en gelişmiş” gösteri havuzu niteliğini taşıyor. Watergarden İstanbul'da gösteri havuzuyla; su, müzik, ateş, lazer, ışık ve eşsiz koreografi eşliğinde etkileyici şovlar ziyaretçilerle buluşmaya hazırlanıyor. 

15 bin metrekarelik Şehir Parkı

Watergarden İstanbul'da ayrıca içinde mini golf, extreme park, çocuk parkı da bulunan, çok çeşitli bitkinin ve ağaçların yer aldığı, 15 bin metrekarelik Şehir Parkı kuruluyor. Yemyeşil bir alan olarak konumlanan ve açık alanların yarısını kaplayacak olan park; bitki çeşitliliğiyle bölgenin oksijen deposu da olmaya aday. 

Gastronomi Merkezi

Gastronomi ve eğlence merkezi olarak konumlanan Watergarden İstanbul'da; Türk ve dünya mutfağından eşsiz lezzetler, Türkiye'nin her köşesinden yöreye özgü geleneksel tatların İstanbul'daki ilk adresleri, Anadolu ilk defa yer alacak markalar, en sevilen markaların en özel lezzet noktaları yer alacak. Her biri muhteşem şov havuzunun etrafında konumlandırılmış restoranlar, bistrolar, cafeler ve food courtlarda; suyun ferahlığı ve şovların görkemiyle her yemek eşsiz bir ziyafete dönüşecek.

Nostalji Sokağı

En az 50 yıllık geçmişi olan lezzetlerin bulunacağı Nostalji Sokağı'nda, bugün hala büyük bir keyifle tüketilen her bölgeden yiyecek ve içeceklerin yer aldığı markalar da yer alacak. Tadı hep damağımızdaki yöresel tatlar, saklı mutfakları ile Türk yemek kültürü Nostalji Sokağı'nda yaşayacak.

Organik Pazar

Dünyada sağlıklı yaşam trendinin hızla artması, doğal ürünlere gösterilen talebin çoğalmasından yola çıkarak planlanan Organik Pazar da, haftanın yedi günü açık kalacak. Taptaze, yöresel lezzetlerin yer aldığı Organik Pazar; domatesin tadını, salatalığın gerçek kokusunu unutanlar için yepyeni bir adres olacak.

Eğlencenin Yeni Adresi

Ataşehir'de konumlanacak Watergarden İstanbul'da; ayrıca 11 salonlu sinema kompleksi, yerli ve yabancı sanatçıların, grupların, orkestraların sahne alacağı ve açık hava sineması olarak da kullanılabilecek 4000 kişilik etkinlik alanı, tiyatro salonu, eğlence kulüpleri, çocuklar ve yetişkinlere hizmet verecek mutfak sanatları okulu, spor merkezi, bowling salonu, çocuk oyun alanı, çocuk yuvası yer alıyor.

Eşsiz bir lokasyon: Ataşehir

İstanbul'un en modern ve yüksek nüfuslu semti Ataşehir'de, Uluslararası İstanbul Finans Merkezi'nin yanında yer alan Watergarden İstanbul milyonlarca İstanbulluya, yerli ve yabancı turistlere eşsiz bir deneyim sunacak. Watergarden İstanbul; birincil kapsama alanında 1 milyon, ikincil kapsama alanında 2 milyonu aşkın İstanbullu'nun çekim alanının merkezinde yer alıyor. Genç nüfusuyla dikkat çeken, orta ve üstü gelir seviyesi olan Ataşehir bölgesinin eğitim seviyesi çoğunlukla üniversite mezunlarından oluşuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Watergarden İstanbul Ataşehir AVM!
  • 09.12.2016 08:41

Watergarden İstanbul Ataşehir AVM!

Ataşehir'in kalbinde hayata geçirilen Watergarden İstanbul su, ışık, lazer, ateş ...

Büyükyalı'da "tatil gibi yaşam" fırsatları sürüyor
  • 23.06.2021 11:46

Büyükyalı'da "tatil gibi yaşam" fırsatları sürüyor

Büyükyalı, her ihtiyaç ve beklentiye cevap verecek özellikleriyle sakinlerine ta ...

İzoder “Güvenli, sağlıklı ve konforlu binalarda yaşamamız mümkün
  • 08.10.2020 15:08

İzoder “Güvenli, sağlıklı ve konforlu binalarda yaşamamız mümkün

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği İZODER, ‘Dünya Konut Günü’ dolayısıyl ...

Büyükyalı'nın 'yeni yıldızları' görücüye çıktı
  • 10.10.2018 11:01

Büyükyalı'nın 'yeni yıldızları' görücüye çıktı

Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında, Emlak Konut GYO güv ...

Büyükyalı İstanbul'un Gün Kapı etabı satışa çıktı!
  • 12.05.2017 11:16

Büyükyalı İstanbul'un Gün Kapı etabı satışa çıktı!

Şehrin merkezindeki yeni “Deniz semti” Büyükyalı İstanbul’un Gün Kapı etabı, yoğ ...

WaterGarden AVM'nin iç mimarisi MDArch Mimarlık imzasını taşıyor
  • 03.01.2017 14:56

WaterGarden AVM'nin iç mimarisi MDArch Mimarlık imzasını taşıyor

İstanbul Ataşehir'de yer alan WaterGarden Alışveriş Merkezi'nin iç mekanlarını M ...