maritbet girişmaritbet
Vefa Prefabrik, Yapı Fuarı’na beş markası ile katılıyor

Vefa Prefabrik, Yapı Fuarı’na beş markası ile katılıyor

Vefa, yapı sektörünün buluşma noktası olan Uluslararası Yapı Fuarı’na beş markası ile katılıyor

Prefabrik ve çelik yapı sektörünün önde gelen markalarından Vefa, yapı sektörünün buluşma noktası olan Uluslararası Yapı Fuarı'na beş markası ile katılıyor. Fuarda; Vekon, Steelife ve Prenta'nın yanı sıra yeni markaları Ekobord ve Setap ile yerini alan Vefa, yeni markaları, teknolojileri ve geliştirdikleri yeni ürünleriyle ilgiyi yine üzerine çekecek.

TÜYAP'ta 6-10 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek Uluslararası Yapı Fuarı'na; Vekon, Steelife, Setap, Ekobord ve Prenta olmak üzere beş markası ile katılan Vefa, mevcut ürünleri, çözümleri ve yenilikleri ile göz dolduracak.

Prefabrike ve çelik yapı sektöründe 24 yılı geride bırakan Vefa, her yıl katıldığı Yapı Fuarı'nda bu yıl da beş markası ile yer alıyor. Vefa, yapı sektörünün buluşma noktası olan fuarda, iki yeni markası Ekobord ve Setap'ı da ilk kez görücüye çıkaracak. Fuarın açık alanındaki stantlarda Vekon, Steelife ve yapısal çelik çözümleri sunan yeni markası Setap ile yerini alan Vefa, ziyaretçilerine yeniliklerini ve hedeflerini anlatacak. Fuara geçen yıl da katılan Prenta ise Salon 11 C'de ziyaretçilerini ağırlayacak. Vefa'nın fibercement levha üretimi yapan yeni markası Ekobord da Salon 10'da ziyaretçilerine “merhaba” diyecek.

Vefa Holding İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit, Vefa olarak fuarlara büyük önem verdiklerini belirterek, Uluslararası Yapı Fuarı'na her yıl katıldıklarını kaydetti. Yapı Fuarı'nı; yeni teknolojileri ve geliştirdikleri yeni ürünleri duyurmak için bir fırsat olarak gördüklerini dile getiren Koçyiğit, bugüne kadar hep büyük alanlarda etkileyici stantları ile müşterilerinin ve fuar ziyaretçilerinin ilgisini çekmeyi başardıklarını vurguladı. Fuarda; Vekon, Steelife ve Prenta dışında iki yeni markaları Ekobord ve Setap'ı sektöre tanıtacaklarını dile getiren Koçyiğit, “Fuar etkinliklerimiz ve hazırladığımız sürprizlerimiz eşliğinde müşterilerimiz ve ziyaretçilerimiz ile fuarda buluşacağız” dedi.

Büyük inşaat şirketlerinin çözüm ortağı olan Vekon'un katlanabilme özelliği ile nakliye ve depolama maliyetlerinde avantaj sağlayan bu nedenle de büyük ilgi gören Vekonas ve Vekonant ürünleri ile fuarda yer aldığını kaydeden Turan Koçyiğit,  “Hafif çelik yapı markamız Steelife ise fuarda ziyaretçilere sektörde bir ilk olan yeni ürünü Modül Ev'i tanıtacak. Prefabrike binalar, yaşam konteynerleri ve modüler ünitelerin üretimine, sektöründe bir ilke imza atarak kiralama, ikinci el, montaj, demontaj ve lojistik hizmetlerini de ekleyen ve bu kapsamlı hizmeti ile sektörde ilk akla gelen markalardan biri olan Prenta ise bu yıl da sektör profesyonelleri buluşacak” dedi.

Setap, yapısal çelik çözümleri sunuyor

Anahtar teslim yapısal çelik çözümleri sunan yeni markaları Setap'ı ilk defa fuarda sektöre tanıtma fırsatı bulacaklarını söyleyen Turan Koçyiğit, “Setap; sanayi yapılarından ticari yapılara, okul, hastane, spor tesisi ve kültür merkezi gibi sosyal tesislerden lojistik depo ve hangarlara kadar talebe göre optimum yapı çözümleri sunan yeni markamız. Spesifik tasarımlı yapılarda daha çok tercih ediliyor ve projeleri alternatiflerine göre daha kısa sürelerde tamamlıyor. Üretimlerini yeni faaliyete geçen Hollanda menşeli tam otomatik yapısal çelik üretim hattında gerçekleştiriyor. Ayrıca mevcut üretim hatlarımızın da entegrasyonu ile büyük ölçekli ve çok katlı yapıları Türkiye'de gerçekleştirebilecek bir üretim altyapısı sunuyor.” diye konuştu.

Ekobord, bol seçenekleri ile dikkat çekiyor

Bu yıl bünyelerine yeni ortaya çıkardıkları Ekobord'u da eklediklerini dile getiren Turan Koçyiğit, yeni nesil fibercement levhalar üreten yeni markaları Ekobord'un sektörde sunduğu bol seçenek ile dikkat çekeceğini söyledi. Koçyiğit, Ekobord ile ilgili şu bilgileri verdi: “Ekobord; çevre, insan sağlığı ve doğa dostu malzemeler kullanılarak üretilen lif takviyeli yeni nesil levhadır. Her türlü iklim koşuluna uyum gösterecek şekilde üretilen Ekobord, farklı renk ve dokularıyla da her tasarıma kolaylıkla uyum sağlıyor. Düz ve çeşitli desen seçenekleri ile üretiliyor. Standart ebatların yanında tüm ürünler özel ebatlı olarak ve istendiğinde astar boyalı sunuluyor.”

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Öğrencilerin tasarladığı dronla yüksek katlı binalar boyanabilecek
  • 05.09.2022 10:54

Öğrencilerin tasarladığı dronla yüksek katlı binalar boyanabilecek

TEKNOFEST KARADENİZ'e katılan, 8 öğrenciden oluşan İTÜ'nün "Vefa" takımı projele ...

Vefa Prefabrik tanıtım videosu!
  • 27.07.2017 16:34

Vefa Prefabrik tanıtım videosu!

Vefa Prefabrik Yapılar'ın tanıtım filmi emlaktasondakika.com'da yayında. ...

43. Yapı Fuarı'nda 1 milyar euroluk iş hacmi yakalandı!
  • 13.04.2021 14:48

43. Yapı Fuarı'nda 1 milyar euroluk iş hacmi yakalandı!

Turkeybuild Istanbul’u toplamda 16.899 kişi ziyaret ederken, bu rakamın yüzde 17 ...

Çevik dönüşüm, yapı sektörünün büyümesinin sırrı olacak!
  • 07.04.2021 16:38

Çevik dönüşüm, yapı sektörünün büyümesinin sırrı olacak!

Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul’un ikinci gününde “Yapı Sektöründe Sürdürülebi ...

Workindo, Yapı Fuarı'nda yerini alacak
  • 30.03.2021 10:13

Workindo, Yapı Fuarı'nda yerini alacak

Workindo, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 6-9 Nisan 2021 tarihleri arasında düz ...

Pelin Karahan, Avrupa Yakası'ndan ev arıyor
  • 20.08.2020 10:27

Pelin Karahan, Avrupa Yakası'ndan ev arıyor

Avrupa Yakası'ndan ev arayan oyuncu Pelin Karahan, önceki gün Etiler, Ulus, Bebe ...