maritbet girişmaritbet
Turkmall’a "Mükemmellik Ödülü"

Turkmall’a "Mükemmellik Ödülü"

IAIR 2011 Gayrimenkul’de Mükemmellik Ödülü Turkmall’un oldu.

Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul şirketlerinden Turkmall, bu yıl ikinci ödülünü aldı. Yatırım sektörünün en hızlı büyüyen alternatif yatırım dergisi IAIR'ın bu yıl verdiği ödüllerde “Perakende Geliştiricisi” kategorisinde Gayrimenkul'de Mükemmellik Ödülü Turkmall'un oldu.

2011 yılında ekonomi dünyasının önemli yayınlarından World Finance Dergisi tarafından “Batı Avrupa'nın En İyi Perakende Geliştiren Firması” seçilen Turkmall, bu kez de yatırım sektörünün en hızlı büyüyen alternatif yatırım dergisi IAIR tarafından Perakende Geliştiricisi (Retail Developer) kategorisinde “Gayrimenkul'de Mükemmellik” ödülüne layık görüldü.

Avrupa'da lider ticari yatırım ve geliştirme firması olarak tanınan ve gayrimenkul alanında öne çıkan servis kalitesi ileTurkmall, IAIR Awards 2011'de Perakende Geliştiricisi (Retail Developer) kategorisinde Gayrimenkul Mükemmellik (Excellence in Real Estate) Ödülü'nü kazandı.

Geçtiğimiz günlerde World Finance ödülü ile ilgili London Stock Exchange'de röportaj veren Turkmall CEO'su Levent Eyüboğlu “Ege Bölgesi'nde geliştirdiğimiz projelerimize bir yenisini ekledik. Bölgenin ilk açık hava konseptli outlet'i olan Novada Outlet Söke'yi 2012'de açmayı planlıyoruz. İstanbul'da Novada Ataşehir, Novada Maslak, Novada Maltepe ile ofis projelerimiz olan Novada Plaza ve Forum Plaza projelerimiz devam ediyor. Tokat'ta Novada Tokat adı altında bir yatırımımız var. Türkiye'de Torunlar GYO ile birlikte geliştirdiğimiz Samsun'daki Bulvar Samsun projemizle 1897 yılında Gazi Caddesi üzerinde kurulan Tekel Tütün Fabrikası ve depolarını restore edip yeniden fonksiyon kazandırıyoruz. Bulvar Samsun, örnek bir kentsel yenileme projesidir. 50 milyon Avro yatırım değeri olan Bulvar Samsun projemizi 2012'de açmayı hedefliyoruz. Yurt dışında Gürcistan'da Tbilisi Mall, Forum Avrasya, Forum Delisi, Forum Rustavi; Çin'de Plaza Shenyang, Rusya'da Plaza Yaroslavl, Kosova'da Forum Kosovo devam eden diğer projelerimiz. Turkmall'un yönetimde lider olmasını öngörüyoruz. 10 projenin yönetimini yapmayı, her yıl 2 projeyi açmayı, 10 projeyi de hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Yine en az 10 ülkede faaliyet göstermeyi düşünüyoruz. 5 yıllık planlarımız içerisinde konut sektöründe de önde gelen ilk 10 firma arasına girmeyi hedefliyoruz” dedi.

2013 yılına kadar halka arz edilecek

Eyüboğlu yatırım sektörünün önemli yayınlarından biri olan IAIR Dergisi'nin verdiği ödülü değerlendirirken “Bizim kadar proje üretmiş, yapmış ve geliştirmiş başka bir firma yok. Doğal olarak bu projelerden haberdar olan pek çok yatırımcı grup ya da yatırım bankası da Turkmall'la birlikte proje geliştirmek veya yatırım yapmak üzere bizlerle görüşmeye geliyor. Faaliyet gösterdiğimiz bölgenin lider ticari ve alışveriş merkezi geliştiricisi olmayı hedefliyoruz. Yatırım ve gayrimenkul geliştirme şirketlerimizle birlikte 2013 yılına kadar halka arz edilmeyi, IMKB'de kotalanmayı hedefliyoruz. Turkmall olarak bu yıl ikinci kez ödüle layık görüldük. Bizim için ekonomi dünyasının önemli yayınları tarafından ödüle layık görülmenin anlamı çok büyük” dedi.

Her geçen gün artan performansı ile Turkmall, Avrupa'nın en hızlı büyüyen lider firmalarından biri olarak tanınıyor. Faaliyetlerini Türkiye, Balkanlar, Kuzey Afrika, Ortadoğu, Kafkaslar, Gürcistan, Rusya ve Asya'da devam eden Turkmall, 12 ülkede 50'den fazla iş ortaklığının ve bu iş ortaklılıklarının sonucu olarak da toplam değeri 5 milyar Avro'yu aşan yatırımların sorumluluğunu üstleniyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Levent Eyüboğlu, UNIQ İstanbul'u anlatıyor!
  • 16.12.2014 16:38

Levent Eyüboğlu, UNIQ İstanbul'u anlatıyor!

Turkmall CEO'su Levent Eyüboğlu, emlaktasondakika.com mikrofonlarına UNIQ İstanb ...

Cadde 54, 750 milyon yatırımla yükseliyor
  • 19.10.2017 15:10

Cadde 54, 750 milyon yatırımla yükseliyor

Sakarya’da hayata geçirilen Cadde 54, 52 bin dönümlük arazi üzerinde inşa ediliy ...

RE-PIE, Turkmall'un 4 projesini satın almak üzere fon kuracak
  • 13.07.2016 16:22

RE-PIE, Turkmall'un 4 projesini satın almak üzere fon kuracak

Türkiye’nin ilk gayrimenkul portföy yönetim şirketi RE-PIE, Turkmall’a ait dört ...

RE-PIE - TURKMALL işbirliği yapıyor
  • 06.07.2016 13:23

RE-PIE - TURKMALL işbirliği yapıyor

Türkiye’nin ilk gayrimenkul portföy yönetim şirketi RE-PIE, Turkmall ile işbirli ...

Novada Edremit'e yatırımcılardan yoğun ilgi!
  • 27.03.2016 13:17

Novada Edremit'e yatırımcılardan yoğun ilgi!

Edremit ile Akçay arasındaki Novada Edremit AVM her ihtiyaca cevap verecek. ...

Wyndham Grand Kalamış Hotel’e mükemmellik ödülü!
  • 21.03.2015 09:37

Wyndham Grand Kalamış Hotel’e mükemmellik ödülü!

Wyndham Grand Kalamış Hotel, dünyanın en prestijli seyahat sitesi Booking.com’un ...