maritbet girişmaritbet
Türkiye Mipim 2013’e onur ülkesi olarak çıkartma yapıyor!

Türkiye Mipim 2013’e onur ülkesi olarak çıkartma yapıyor!

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM'de Türkiye'ye özel hazırlanan çadırda, 4 gün boyunca uluslararası katılımcılara yönelik düzenlenecek oturumlarda, yaklaşık on yıldır yılda ortalama % 5 GSYİH artışı ile hızla gelişen ülkemizin, yabancı yatırımcılar için sunduğu yatırım fırsatları ortaya konacak.

Alkaş Fuarcılık'ın Türkiye temsilciliğini yaptığı, dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı “MIPIM” 12-15 Mart 2013 tarihleri arasında Fransa'nın Cannes şehrinde gerçekleşecek. Türk ekonomisinin artan gücü ve Türk şirketlerinin büyüme hızının artışı nedeniyle 2013 yılı "Onur Ülkesi" seçildi. MIPIM Fuarı; uluslararası yatırımcılar, şehir planlamacıları, belediyeler ve otel gruplarını buluşturacak. 

Bu yıl, 22.'si düzenlenen dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM'de Türkiye, özellikle son on yılda kayda değer biçimde öne çıkan Türkiye gayrimenkul sektörünün yatırımcılar için giderek daha cazip fırsatlar sunmakta olduğunu gösteriyor. Bu yıl "Onur Ülkesi" kapsamında Türkiye'ye özel bir “Çadır" kurulacak ve Türkiye'deki gayrimenkul sektörü, projeleriyle kendini ortak bir alanda dünyaya tanıtma şansı yakalayacak. Türkiye'nin tanıtımı ve gayrimenkul sektöründeki büyüme açısından çok önemli bir etkinlik olan MIPIM'de, Türkiye'ye özel çadırda, 4 gün boyunca uluslararası katılımcılara yönelik oturumlar düzenlenecek. 
 
Ülkemizin küresel iş dünyasına tanıtımında ideal bir ortam yaratacağına inanılan Türkiye'ye özel çadırdaki uluslararası katılımcılara yönelik oturumlar, Türkiye'nin yatırım iklimini gayrimenkul sektöründeki hukuki ve finansal tabloyu uluslararası yatırımcılar için ele alacak, Türkiye'nin gayrimenkul pazarında taşıdığı olağanüstü büyüme potansiyeline işaret edecek. Devlet adamları, gayrimenkul sektörünün önemli isimleri ve uzmanlar, gerçekleşecek oturumlarda “Neden Türkiye'ye yatırım yapmalı” sorusunun yanıtlarını ortaya koyarken, yeniliklere açık yatırım ortamı ve projeleri ile MIPIM'de yer alacak binlerce yabancı yatırımcıyı hem bilgilendirecek, hem de projeleriyle cesaretlendirecekler. 
 
MIPIM Fuarı'nda; fuar ana binasında Akdağ Turizm, Öncüoğlu Mimarlık, Tahincioğlu, Varyap-GAP İnşaat Ortak Girişimi, Viatrans A.Ş-Meydanbey Ortak Girişimi, Yorum İnşaat, Zorlu; çadır içinde ise Ağaoğlu, Bigistanbul, Globe Turkey, İş GYO, Konutder, Nef, Nurol GYO, Proplan, Proje Yönetim, Tahincioğlu, TSKB ve Vadistanbul stantla yer alacak. 
 
Aareal Bank, Access Turkey, Aerium Turkey, Alterra, Arkitera, Arup, Astay, Bemes Yapı, Bener Hukuk Bürosu, Birleşmiş Markalar Derneği, CBRE Turkey, Çelen, Dedeman Real Estate, Dekar Yapı, EA İnşaat, Eczacıbaşı, Entegre Proje Yönetim,  Erkanlı Grup, Ernst & Young, Eva Gayrimenkul Değerleme, Garanti Koza, Hedef Endüstri, Hergüner, Jones Lang Laselle, Kadans, Kanyon Shopping Centre, KLK Yapı,  Lal Gayrimenkul Değerleme, Langan International Turkey, Marsh Sigorta, Maryapı, Mavia Real Estate, Mimarlar Workshop, Muum Mimarlık, Orco International, Prime Development, Propin, Reimonitor, Servotel, Silkar Turizm, Soma İnşaat, The Marmara Collection, Tuspa, Tuv-Sud Teknik Güvenlik, Yenigün Construction ve 3S Kale gibi markalar ziyaretçi olarak katılım gösterecek. 
 
Türkiye'den gelecek her katılımcı ve firma için yeri doldurulamaz bir fırsat olan “Onur Ülkesi Türkiye” ile ilgili detaylı bilgiye Alkaş Fuarcılık'tan, fuar ile ilgili detaylı bilgiye ise www.mipim.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!
  • 14.03.2024 14:45

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!

Marmara, Ege, Akdeniz ve İç Anadolu Bölgesi'nde bulunan fay hatları ve yüzey kır ...

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!
  • 22.02.2024 16:55

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!

Türk savunma sanayisi yaklaşık 10 yıllık dönemde 9 milli platformun ilk uçuşları ...

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor
  • 09.02.2024 11:22

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor

Kalkınma Yolu projesi Avrupa'dan Basra Körfezi'ne kadar geniş bir coğrafyada fay ...

2023 yılında meteorolojinin "en"leri bu bölgelerde kaydedildi!
  • 30.01.2024 16:24

2023 yılında meteorolojinin "en"leri bu bölgelerde kaydedildi!

2023'te en yüksek sıcaklık 49,5 derece ile Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesinde, en ...

Türkiye FSRU tesisleriyle dünyada üçüncü sırada yer alıyor
  • 10.11.2023 13:51

Türkiye FSRU tesisleriyle dünyada üçüncü sırada yer alıyor

Türkiye, enerji arz güvenliğinde önemli rol oynayan 3 Yüzer Sıvılaştırılmış Doğa ...