maritbet girişmaritbet
Türkiye Emekliler Derneği'nden üyelerine konut müjdesi

Türkiye Emekliler Derneği'nden üyelerine konut müjdesi

Türkiye Emekliler Derneği, Denizbank ile yaptığı işbirliği kapsamında emeklilerin konut sorununa çözüm üretiyor.

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) emeklilerin konut sorununa çözüm üretmek için DenizBank ile işbirliği anlaşması imzaladı. Anlaşmayla ilk etapta İstanbul, Ankara ve Bursa'da emekliler için toplam 500 konutun inşası planlanıyor.

TÜED Genel Başkanı Kazım Ergün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir çok emeklinin ilerleyen yaşına rağmen kirada oturduğunu belirterek, emeklilerin ciddi derecede konut sorunun bulunduğunu söyledi.

Bu sorunun çözüme kavuşturulması talebiyle çok sayıda emeklinin kendilerine başvurduğunu ifade eden Ergün, bu kapsamda TOKİ yetkilileri ile iletişime geçerek, talebin yoğun olduğu illerde emeklilere ayrı bir kontenjan ayrılmasını istediklerini kaydetti.

TOKİ'nin emeklilere yönelik projelerine rağmen emeklilerin konut sorununun devam ettiğini dile getiren Ergün, dernek olarak bu sorunu çözmek için sorumluluk almaya karar verdiklerini bildirdi.

DenizBank ile imzaladıkları işbirliği anlaşmasıyla en yoğun talebin olduğu iller başta olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanında emeklilere yönelik konut projelerine başlayacaklarını aktaran Ergün, şöyle devam etti:

"Yaklaşık 1 milyon üyesiyle TÜED, Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biridir. Üstlendiğimiz sorumluluğun farkında olarak, dün olduğu gibi bugün de üyelerimizin sorunlarına çözüm üretiyoruz. DenizBank ile yaptığımız iş birliğiyle de emeklilerin konut sorununa çözüm üreteceğiz. İş birliği kapsamında ilk etapta İstanbul, Ankara ve Bursa'da emekliler için toplam 500 konut inşa etmeyi planlıyoruz."
Projelerin ortak adı "Denizkent" olacak

Ergün, yüzme havuzu, açık ve kapalı otopark alanı ile sosyal imkanlara sahip konutların projelerinin emeklilerin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak çizildiğini vurgulayarak, şu bilgileri verdi:

"Projelerin hayata geçirilmesi doğrultusunda ciddi mesafeler aldık. Bu ay içinde Bursa, gelecek ay İstanbul, ilerleyen aylarda ise Ankara'daki projenin temelini atacağız. Emeklilerin bütçelerine uygun fiyat ve ödeme planı dahilinde bu iş birliğini 81 ilde hayata geçireceğiz. Projelerimizin ortak adı 'Denizkent' olacak. TÜED ve DenizBank güvencesindeki Denizkent, kısa sürede önemli bir marka olacak ve emeklilerimize kalite ve konforlu konut üreten bir misyonu üstlenecek."

Yorum Yaz

Benzer Haberler

2022 turizm sektörü için çıkış yılı olabilir
  • 31.12.2021 14:44

2022 turizm sektörü için çıkış yılı olabilir

DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, "2022’nin turizm sektörü için tam bir çıkış y ...

Samsung SmartThings Hub özellikleriyle evler daha akıllı!
  • 21.09.2020 10:53

Samsung SmartThings Hub özellikleriyle evler daha akıllı!

Samsung'un SmartThings Hub ismini verdiği akıllı ev teknolojisiyle yaşam artık d ...

Enerjide EPDK'nın gurur günü!
  • 19.09.2020 10:11

Enerjide EPDK'nın gurur günü!

Ahmet Çağrı Çiçek, Enerji Düzenleyicileri Bölgesel Birliği (ERRA) yönetim kurulu ...

Türkiye Emekliler Derneği'nden emekliler için konut projesi!
  • 30.08.2018 09:21

Türkiye Emekliler Derneği'nden emekliler için konut projesi!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED), emekliler için 300 bin konut projesi yaptı. Pr ...

'Kentsel dönüşüm kredilerinde liderliği sürdüreceğiz'
  • 11.12.2017 10:55

'Kentsel dönüşüm kredilerinde liderliği sürdüreceğiz'

DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, "2017 yılında genel olarak yatırımcıların Tür ...