maritbet girişmaritbet
Trump Towers İstanbul, Dubai Cityscape Global Fuarı'nda sıcak satış yapacak!

Trump Towers İstanbul, Dubai Cityscape Global Fuarı'nda sıcak satış yapacak!

İstanbul’un kalbi Mecidiyeköy’de yükselen, Avrupa’nın ilk Trump markalı projesi Trump Towers İstanbul, 8-10 Ekim 2013 tarihlerinde Dubai’de düzenlenecek dünyanın en önemli gayrimenkul etkinliklerinden Cityscape Global Fuarı’na katılıyor

Fuarla ilk kez yurtdışında projeyi sergileyeceklerini söyleyen Trump Towers Genel Müdürü Bülent Kural, “Trump markası dünyadaki bilinirliği ve prestiji ile yabancıya yakın geliyor. Trump'ın kalitesini, ayrıcalıklarını anlatmanıza gerek yok, zaten tüm dünya net olarak bunu biliyor. Körfez yatırımcısının gözü şu anda İstanbul'da, özellikle de projemizin bulunduğu lokasyonlarda. Trump'ın yüksek marka gücü ve lokasyon avantajımızla fuarda sıcak satışa hazırlanıyoruz” dedi.

Doğan Holding yatırımı ile İstanbul'un kalbi Mecidiyeköy'de yükselen, rezidans &ofis & AVM bölümlerinden oluşan Avrupa'nın ilk Trump markalı projesi Trump Towers İstanbul, ilk kez yurtdışında bir gayrimenkul fuarında yatırımcılarla buluşmak için gün sayıyor. 37 katlı residence kulesi, 36 katlı ofis kulesi ve 128 mağazası bulunan Trump Alışveriş Merkezi bölümlerinden oluşan Trump Towers Istanbul, 8-10 Ekim'de Dubai'de gerçekleştirilecek olan dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından ‘Cityscape Global 2013'te yabancı yatırımcıların karşısında olacak. Trump Towers İstanbul, yabancı yatırımcılar ile gayrimenkul firmalarını ve proje geliştiricilerini aynı çatı altında bir araya getiren ve Türkiye'den 26 firmanın katılacağı bu fuarda lüks residence'larını tanıtacak. 

Bülent Kural: “Trump'ın marka gücü en büyük avantajımız…”

İstanbul'da şehir merkezindeki markalı karma projelere özellikle Körfez'den yoğun bir ilgi olduğunu aktaran Trump Towers Genel Müdürü Bülent Kural, “Trump adı, tüm dünyadaki bilinirliğinden ve sahip olduğu yüksek standarttan dolayı yabancılara yakın geliyor. Trump markasının gücünü ve ayrıcalıklarını anlatmanıza gerek yok, çünkü tüm dünya biliyor. Özellikle Körfez yatırımcısının gözü İstanbul'da, özellikle de projemizin bulunduğu lokasyonlarda. Bu iki gerçekten yola çıkarak son dönemde yakaladığımız yabancı ilgisini, fuara gelerek sıcak satışa dönüştürme kararı aldık” değerlendirmesinde bulundu. Lüks rezidanslarının yüzde 70'inin satışının tamamlandığını belirten Bülent Kural, fuarda hem İstanbul'u ve projelerini anlatacaklarını hem de sıcak satış yapacaklarını sözlerine ekledi.  

Lüks hizmetler Körfez'in ilgisini çekecek

Trump Towers Residence'da her daire, kendine özgü stil ve ayrıcalıklar sunuyor. Kalan daire büyüklüklerinin 102 m2 – 258 m2 arasında değiştiği rezidanslarda rahat ve huzurlu yaşam Trump kalitesi ve hizmet anlayışı ile buluşuyor. Tavandan yere kadar cam cephe olarak planlanan daireler, İstanbul ve Boğaz manzarasını yüksek standartlarda bir yaşam keyfi ile buluşturuyor.

Trump Towers Residence'da ‘Beyaz Eldiven Concierge Hizmeti' 7 gün 24 saat profesyonel ekibiyle, rezidans sakinlerinin her türlü isteğini anlık olarak karşılıyor. Butler ve vale hizmeti, her dairenin kendine özel 70 şişe kapasiteli şarap mahzeni, fitness club, özel lounge, her daireye ait özel depo alanı, toplantı odaları, kütüphane sunulan diğer ayrıcalıklardan sadece birkaçı… Trump Towers İstanbul ulaşım avantajıyla da öne çıkıyor, projenin metroya direkt bağlantı tüneli bulunuyor. 

Kısaca Trump Towers İstanbul hakkında:

Avrupa'nın ilk Trump markalı projesi olan Trump Towers İstanbul, dünyaca ünlü mimar Brigitte Weber imzalı ikonik mimarisi, özgün iç dizaynı, yüksek teknolojik özellikleri ve sunmuş olduğu çok özel hizmetlerle farklı bir yaşam deneyimi,  yepyeni bir hayat tarzı vadediyor. Prestijli yaşamın ilk adresi Trump Towers İstanbul çatısı altında 37 katlı residence kulesi, 36 katlı ofis kulesi ve 5 katlı alışveriş merkezi bulunuyor. Kentin iş, alışveriş ve eğlence hayatına yepyeni bir soluk getiren, yüksek standartlarda ayrıcalıklı bir yaşam sunan Trump Towers İstanbul'un residence kulesinde toplam 204 tane daire bulunuyor. Dairelerin yüzde 70'inin satışı gerçekleşti. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı açıldı
  • 27.02.2024 12:20

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı açıldı

İstanbul'un en eski demir yolu hatlarından biri olan Sirkeci-Kazlıçeşme arasında ...

Bakan Özhaseki: " Gelin şu kentsel dönüşüme lütfen mani olmayın"
  • 22.02.2024 16:48

Bakan Özhaseki: " Gelin şu kentsel dönüşüme lütfen mani olmayın"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul’da 5.500 ...

Bakan Özhaseki: "İstanbul'da 1 milyona yakın konutu dönüştürmeyi düşünüyoruz"
  • 15.02.2024 16:32

Bakan Özhaseki: "İstanbul'da 1 milyona yakın konutu dönüştürmeyi düşünüyoruz"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul Ticaret ...

İstanbul, yabancı ziyaretçi rekorunu yeniledi!
  • 14.02.2024 10:19

İstanbul, yabancı ziyaretçi rekorunu yeniledi!

Kültür ve Turizm Bakanlığının internet adresinde yayımladığı verilere göre, İsta ...

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor
  • 09.02.2024 11:22

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor

Kalkınma Yolu projesi Avrupa'dan Basra Körfezi'ne kadar geniş bir coğrafyada fay ...

Bakan Uraloğlu: "İstanbul'daki raylı sistem ağı uzunluğu 394,2 kilometreye yükselecek"
  • 31.01.2024 14:36

Bakan Uraloğlu: "İstanbul'daki raylı sistem ağı uzunluğu 394,2 kilometreye yükselecek"

Bakan Uraloğlu, İstanbul'daki raylı sistem ağı uzunluğunun 338,5 kilometreden 39 ...