maritbet girişmaritbet
Torunlar GYO'dan yüksek lisans öğrencilerine burs desteği

Torunlar GYO'dan yüksek lisans öğrencilerine burs desteği

Türkiye’nin en yenilikçi gayrimenkul yatırım ortaklığı Torunlar GYO, 10 yüksek lisans veya doktora öğrencisinin projelerine karşılıksız burs verecek.

İnsanı ve hayatı merkeze alan AVM, eğlence alanları, konut, ofis ve otel gibi yaşam merkezleri geliştirme konusunda Türkiye'nin en yenilikçi gayrimenkul yatırım ortaklığı Torunlar GYO, sektöre nitelikli işgücü kazandırmak amacıyla başlattığı burs programını bu yıl da sürdürüyor. Şirket, kurumsal misyonu doğrultusunda; üniversitelerin inşaat, hukuk, mimarlık, şehir ve bölge planlama ile iktisat bölümlerinde “Gayrimenkul, Şehirleşme, İş Hukuku Mevzuatı, İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği” konularında yapılan yüksek lisans veya doktora tezlerini karşılıksız burs ile destekliyor.

500 TL KARŞILIKSIZ BURS VERECEK

İnşaat sektöründe sahip olduğu 30 yıllık tecrübesi ve "Yaşamaya Değer, Yatırıma Değer" vizyonu ile faaliyet gösteren Torunlar GYO, gayrimenkul sektörüne ve sektörün geleceğine değer katacak projeleri desteklemeye devam ediyor. Bu yıl ikincisi hayata geçirilen “Torunlar GYO Lisansüstü Burs Projesi” kapsamında tez çalışması yapan 10 yüksek lisans veya doktora öğrencisinin projelerine aylık 500 TL'lik karşılıksız burs verilecek.

Torunlar GYO Lisansüstü Burs Projesi ile Türkiye'deki üniversitelerin; inşaat, hukuk, mimarlık, şehir ve bölge planlama ile iktisat bölümlerinde “Gayrimenkul, Şehirleşme, İş Hukuku, İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği” konularında yüksek lisans veya doktora tezi hazırlayan öğrencilere destek olunması amaçlanıyor.

Başvurular, yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin, gayrimenkul sektörüne değer katmaya yönelik tez hazırlama esasına göre kabul edilecek. Bursa hak kazanan öğrenciler; her 6 ayda bir olmak üzere yılda iki kez Torunlar GYO Burs Komisyonu'na çalışmalarının seyri hakkında bilgi verecek. Ayrıca, onaylanan tezlerinin bir kopyasını komisyona teslim etmekle yükümlü olacak. Bir yılla sınırlı olan bursun devamına, Torunlar Şirketler Grubu Burs Komisyonu karar verecek.

Burs olanaklarından yararlanmak isteyen öğrencilerin; transkript, öğrenci belgesi, referans mektubu ve planladığı çalışma ile hedeflerini anlattığı bir niyet mektubu ile 14 Mart 2016 tarihine kadar başvuru yapmaları yeterli olacak. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

'Tehlikeli işlerde çalışanlar belge sahibi olmalı'
  • 05.05.2017 09:54

'Tehlikeli işlerde çalışanlar belge sahibi olmalı'

Çatı Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇATIDER) Başkanı Adil Baştanoğlu, üzücü iş ...

Torunlar GYO'dan yüksek lisans öğrencilerine burs desteği
  • 09.02.2016 17:16

Torunlar GYO'dan yüksek lisans öğrencilerine burs desteği

Türkiye’nin en yenilikçi gayrimenkul yatırım ortaklığı Torunlar GYO, 10 yüksek l ...

İnşaat sektörü iş güvenliğinin önemine dikkat çekiyor
  • 15.05.2014 11:46

İnşaat sektörü iş güvenliğinin önemine dikkat çekiyor

İş kazalarının en sık göründüğü inşaat sektöründe marka firmalar, işçi sağlığı v ...