maritbet girişmaritbet
Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'na akıllı bina

Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'na akıllı bina

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın yeni hizmet binası, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açıldı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın yeni hizmet binası, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açıldı.

Eskişehir yolu 9. kilometresi Lodumlu mevkisinde inşa edilen Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın yeni hizmet binasının açılış töreninde konuşan Başbakan Erdoğan, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın tarihinde ilk defa kendisine ait bir hizmet binasına kavuştuğunu belirterek, "Bakanlığımız kendine ait hizmet binasıyla bundan böyle ülkemizin gıda ve tarım üretimi ve denetiminde inşallah bölgede ve dünyada çok farklı yerini alacaktır." dedi.

"İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" inancıyla sağlıklı gıda ve ürün noktasında Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın çok farklı imkân ve teknolojiyle hizmetlerini sürdürdüğünü ifade eden Erdoğan, "Bakanlığımızın bundan sonraki süreçte sivil toplum kuruluşlarıyla el birliği içerisinde inşallah insanımızın sağlıklı geleceğine çok daha güçlü adımlar atacağı müjdesini verebilirim." değerlendirmesinde bulundu.

Yeni hizmet binasının üretici ve tüketici birliği için hayırlı olmasını dileyen Erdoğan, açılışa ev sahipliği yapan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ile kurdeleyi kesti. TOKİ tarafından 62 milyon lira harcanarak tamamlanan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın yeni hizmet binası, akıllı bina konseptine uygun olarak inşa edildi. Bakanlığın tüm birimlerinin bir araya toplandığı yeni hizmet binasında, toplam 3 bin 561 personel çalışacak. Çalışma ofislerinin açık büro şeklinde dizayn edildiği bina, toplam 118 bin metrekarelik alanda hizmet verecek.

İstanbul Gazetesi

Yorum Yaz