maritbet girişmaritbet
Taksitle Ev Sahibi Olmak Artık Daha Kolay…

Taksitle Ev Sahibi Olmak Artık Daha Kolay…

Peşin parayla ev sahibi olamıyorsanız imdadınıza, farklı seçenekler sahip konutlar yetişiyor. Sizce Taksitle ev sahibi olmak ne kadar zor?

Gelişen inşaat sektörü ile birlikte yatırımcılara sunulan cazip vade seçenekleri sektörün her geçen gün biraz daha gelişmesine katkı sağlıyor. Taksitle ev sahibi olmak isteyenlerin önüne sunulan onlarca farklı ödeme şartı ve konut seçeneği sayesinde, ev almak isteyenler kısa süre içerisinde taksitli ev sahibi olabiliyor. Alt gelir gruplarından üst gelir gruplarına kadar bütçesine göre herkesin yararlanabileceği projeler ise dikkat çekiyor.

EV ALIRKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ

Taksitle ev sahibi olmak isteyenlerin ev alırken bazı detaylara dikkat etmesi gerekiyor. Bu detayların başında size en uygun projeyi ve ödeme şartlarını taşıyan projeleri tercih etmek geliyor. Metre kare ve oda sayısı ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde projelendirilmiş konut tercihleri ileride pişmanlık yaşamanızın önüne geçecektir. Taksitle ev sahibi olmak isteyenlerin dikkat etmesi gereken diğer önemli nokta ise, gelirinize en uygun konutu ve ödeme planını seçmek. Taksitlie ev sahibi olmak isterken yüksek ödemelerin sizi çok bunaltmasına izin vermeyin.

EMLAK KONUT'TAN TARİHİN EN İYİ KAMPAYASI

Sektörde Emlak Konut GYO, Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi olarak karşımıza çıkıyor. Son zamanların en iyi kampanyası olarak nitelendirilen bu kampanya ile binlerce kişinin konut sahibi olması hedefleniyor. Toplam 15 bin konutu kapsayacak olan kampanya dahilinde taksitle ev sahibi olmak isteyenler bu kampanyadan faydalanacak. 

EMLAK KONUT KAMPANYA ŞARTLARI

Taksitli ev sahibi olmak isteyenleri bu kampanya dahilinde oldukça cazip ödeme şartları bekliyor. 1 Ağustos-31 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak kampanyada bağımsız bölüm bedelinin % 20'lik bölümünün peşin olarak ödenmesi gerekiyor. Yüzde 10'luk bölüm ise ara ödeme olarak tahsil edilecek. Geriye kalan yüzde 70'lik bölümünse TÜFE oranlarına göre ve ya aylık % 0.70 vade farkı ve 120 aya kadar taksitlendirilmesi söz konusu olacak. Taksitle ev sahibi olmak isteyenler için biçilmiş kaftan olan bu kampanyaya sayılı günler kala son fırsatları değerlendirmenizi tavsiye ediyoruz.

YAŞAM KALİTENİZİ YÜKSELTEN PROJELER

Düşük gelir gruplarına yönelik ev kirası öder gibi düşük taksit ve uzun vadeli konutlar alıcını beklerken, tercihini kalite ve lüksten yana kullanan alıcılara özel üretilmiş konutlarda dikkatleri çekiyor. Özellikle büyükşehirlerde doğa ile iç içe, lüks ve rahatlığı aynı zamanda taksitle ev sahibi olma imkanı veren projeler sahiplerine sıra dışı bir hayatı garanti ediyor. Yaşam kalitesini oldukça yükselten bu konut projeleri, taksitle ev sahibi olmak isteyenlere farklı seçeneklerle sunuluyor. Projelerin birçoğunda konutların hiç peşinat ödemeden satışta olduğu görülürken, bazı projelerde ise peşinat indirimlerinin uygulandığı görülüyor. İndirim ve taksitle ev sahibi olmak isteyen kişilere peşin ödemelerde yüzde 20 indirim sağlayan ve 10 yıl vade ile satışa sunulan dikkat çekici projeler arasında Westside İstanbul'un da olduğu görülüyor. 

ANADOLU YAKASINDA YEPYENİ BİR YAŞAM ALANI

İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçen Westside İstanbul projesi kampanyası taksitlie ev sahibi olmak isteyenlere hem cazip ödeme şartları hem de kaliteli bir yaşam alanı vaat ediyor. Westside İstanbul projesinde ortak alanlar arasında sauna, fitness, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkurları, restoran, spor alanları, AVM, cafe yer alıyor. Kampanya ile devam eden satışların şartları ise şöyle: Peşin ödemede yüzde 20 indirim, 10 yıl vade, % 0,70 faiz oranı! Taksitle ev sahibi olmak isteyenler için çok iyi bir fırsat olarak belirtilen bu projede, anahtar teslimlerinin ise 2017'nin Aralığında yapılması planlanıyor.  

FAİZSİZ VE TAKSİTLİ EV 

Taksitle ev sahibi olmak ve sıfır faiz! İlk bakışta imkansız gibi görünse de faiz ödemeden taksitle ev sahibi olmak olmanız mümkün. Bahsettiğimiz şartları taşıyan konut projeleri son yıllarda oldukça popüler! Yapmanız gerekenlere gelince öncelikle bu şartları taşıyan projeleri ve ürettikleri konutlardan size en uygun olanı bulmalısınız. Söz konusu sistem dahilinde kişileri ev sahibi yapan sistemlerden biri olan Eminevim Sistemi ile rahatlıkla taksitle ev sahibi olabilirsiniz. 

EMİNEVİM SİSTEMİ NASIL ÇALIŞIYOR

Taksitle ev sahibi olmak ve faiz ödemek istemeyenlere farklı bir soluk getiren sistemde öncelikle alınacak evin tutarı belirleniyor. 60 aydan 120 aya kadar taksit seçeneklerinden biri belirleniyor. Aynı taksit seçeneğini tercih edenlerden bir grup oluşturularak taksitle ev sahibi olmanın ilk adımı atılıyor. 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Adıyaman'da kaba inşaatı tamamlanan deprem konutlarında dış cephe çalışmaları başladı
  • 24.07.2023 14:42

Adıyaman'da kaba inşaatı tamamlanan deprem konutlarında dış cephe çalışmaları başladı

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Adıyaman'da, Toplu Ko ...

Cer İstanbul şantiyesinde son durum!
  • 03.01.2022 12:18

Cer İstanbul şantiyesinde son durum!

Emlak Konut GYO ve Ege Yapı işbirliği ile Yedikule'de geliştirilen Cer İstanbul ...