maritbet girişmaritbet
Sur Çelik Kapı, proje sayısını yüzde 15 arttırdı

Sur Çelik Kapı, proje sayısını yüzde 15 arttırdı

Kullandığı son teknoloji sistemleriyle rakiplerinden sıyrılan Sur Çelik Kapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Pekgüzel, başarı anahtarlarını anlattı.

Hayata geçirilen projelerin ve devam eden kentsel dönüşüm projelerinin toplam satışlarını adetsel bazda yüzde 85 seviyesinde artırdığını söyleyen Pekgüzel, “2016 yılının ilk beş ayında 2015 yılına göre proje sayımız yüzde 15 artış gösterdi” dedi. 

Tüketici tarafından tercih edilme sebeplerini açıklayan Sur Çelik Kapı Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Pekgüzel, “Genellikle marka ve kalite algısının yüksek olması tüketicinin karar verme sürecinde oldukça etkili oluyor. Bunların yanında Türkiye'deki güçlü firmalarla çalışıyor olmamız onlara iyi bir referans veriyor. Teknik alandaki istekler doğrultusunda çözümler sunmamız ve özellikle teslimat süreçlerinde yaşanan problemleri ortadan kaldırmamız müşteri için bir tercih sebebi. Ayrıca satış ekiplerimizin mütevazi ve işindeki hakim duruşu ve fiyat politikalarımızla da ulaşılabilir bir marka olmamız, projelerin ve bireysel müşterilerin bizi seçmesinde etkin rol oynuyor” dedi. 

Pekgüzel, rakiplerinden ayrılmadaki püf noktaları ve müşteri tarafından tercih edilme sebepleri hakkında açıklamalarda bulunurken, yer aldığı projeler ve son yılın ciroları hakkında da bilgiler verdi. Pekgüzel, “Hepinizin bildiği üzere ülkemiz zor ve sıkıntılı bir dönemden geçti. Ancak 2015'den 2016 yılına sarkan projelerin ve kentsel dönüşümdeki projelerin etkisiyle toplam satışımızdaki proje bazlı satışımız adetsel bazda yüzde 85'e çıktı. Ve hatta 2016 yılının ilk yarısında 2015 yılına göre proje sayımız yüzde 15 artış gösterdi” dedi.

Çelik kapı sektöründe sahip oldukları farklılıkları dile getiren Pekgüzel, “Tasarım ve inovasyonda öncü olmamız, hırsızlığa karşı garanti vermemiz ve 7/24 müşteri call center hizmetimizin olması bizi rakiplerimizden ayıran birincil özelliklerimiz. Bunun yanında teknik olarak sunduğumuz kilit bölgesindeki patentli güçlendirici takviyeler, kanatta patentli çift conta sistemimiz, yine patentli gömme emniyet kelepçesi, modülerlik, ısı ve ses yalıtımı gibi teknolojiler bizim özgün bir marka olmamızda rol oynayan faktörler” diye açıkladı.

“Proje sahipleri bizim kapılarımızla projelerinin değerini artıyorlar”

Öte yandan projelere yönelik hazırlanan kapılarla perakende de satılan kapılar arasında fiyat ve kalite farkı bulunmadığı belirten Pekgüzel, “Tasarımsal farklılıkların dışında teknik detaylar anlamında hiçbir fark yoktur. Fiyat farkı tabi ki var. Ama bu da proje sahipleri için avantaj sağlıyor. Pahalı kapıyı uygun fiyata alarak projelerine değer artışı koyuyorlar” açıklamasını yaptı.

Pekgüzel: Yüzlerce projede yer aldık

Sur Çelik Kapı olarak şimdiye kadar tüm illerde yüzlerce projede çözüm ortağı olarak yer aldıklarını belirten Sur Çelik Kapı Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Pekgüzel, “Bunlar arasında birçok güçlü firma yer alıyor. Sinpaş (Altın oran-antepia-liva-agua city-ottomare), Bema İnşaat (Gölpanaroma), Dumuankaya, Hak Yapı, Oyak ve Yeşildağ inşaat yer aldığımız projeler arasında. Proje satışlarımız her geçen yıl artarak devam ediyor, 2015 yılı yıllık satışlarımızın adetsel bazda yüzde 75'i projeye ayrılırken cirosal olarak yüzde 69'unu buradan elde ettik. 2016 yılı ilk 5 ayına göre de toplam satışımızın yüzde 85'ini ise projelere sağladık, cirosal bazda yüzde 81 gibi bir büyüme elde ettik. Ayrıca dünya çapında tanınan, kabul görmüş test kurumlarından alınmış güvenlik sertifikalarımız mevcut. Türkiye için TSE ve EFECTİS ERA ile birlikte, uluslararası alanda geçerli CİLTERN belgemiz müşterilerimize sunduğumuz garantiler arasında.”

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sur Çelik Kapı'nın fabrikasında çalışmalar tam gaz!
  • 14.10.2015 10:42

Sur Çelik Kapı'nın fabrikasında çalışmalar tam gaz!

Dünyanın en güvenilir kapısı ismini verdiği ürünüyle dikkat çeken Sur Çelik Kapı ...

Sur Çelik Kapı isminin hakkını veriyor!
  • 12.10.2015 16:40

Sur Çelik Kapı isminin hakkını veriyor!

Sur Çelik Kapı'nın ürettiği çelik kapılar, yüksek dayanıklı yapısıyla hırsızlara ...

Sur Çelik Kapı'dan yeşil renkli kapılar!
  • 30.05.2017 16:01

Sur Çelik Kapı'dan yeşil renkli kapılar!

Sur Çelik Kapı, Carved modelini tüketicilerin beğenisine sundu. ...

Sur Çelik Kapı, 6 yeni ürününü Yapı Fuarı'nda görücüye çıkardı!
  • 24.05.2017 09:46

Sur Çelik Kapı, 6 yeni ürününü Yapı Fuarı'nda görücüye çıkardı!

Sur Çelik Kapı, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Yapı Fuarı - Turkeyb ...

Sur Çelik Kapı'da Smart Door ile akıllı kapı dönemi!
  • 05.05.2017 10:49

Sur Çelik Kapı'da Smart Door ile akıllı kapı dönemi!

Sur Çelik Kapı, güvenli, inovatif ve akıllı kapı sistemi Smart Door ile akıllı b ...

Çelik kapıda doğru tercih, tasarruf ettiriyor!
  • 22.03.2017 11:39

Çelik kapıda doğru tercih, tasarruf ettiriyor!

Doğru çelik kapı tercihiyle, evinizde enerji tasarrufu sağlayabilirsiniz. ...