maritbet girişmaritbet
Sunduğumuz hizmetlerle yeni bir yaşam satıyoruz

Sunduğumuz hizmetlerle yeni bir yaşam satıyoruz

Teknik Yapı projelerinde aidatlar artmak bir yana sürekli azalıyor. Teknik Yapı Holding bünyesinde yer alan Aktif Yaşam ve Teknik Güvenlik firmaları, Teknik Yapı markasının inşa ettiği projelerdeki hizmet kalitesini yükseltirken maliyetini minimum seviyeye indiriyor.

 

 
Teknik Yapı projelerinde aidatlar artmak bir yana sürekli azalıyor. Teknik Yapı Holding bünyesinde yer alan Aktif Yaşam ve Teknik Güvenlik firmaları, Teknik Yapı markasının inşa ettiği projelerdeki hizmet kalitesini yükseltirken maliyetini minimum seviyeye indiriyor.
 
Güvenlik ve site yönetim konusunda kat maliklerine sunulan kaliteli hizmeti, daha ekonomik maliyetli yapmak için de başka bir formül geliştirildiğini ifade eden Teknik Yapı Holding Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, “Birçok projemizde yaptığımız ticari birimlerinin kiraya verilmesinden elde edilen geliri site yönetimine bıraktık. Böyle site aidatlarının daha düşük olmasını sağlıyoruz” dedi. Bu kapsamda Kartal'daki projesi Uplife Park'ta yer alan ticari alanların kira gelirinin site yönetimine devredildiğini açıklayan Durbakayım, site sakinlerinin daha düşük aidat ödediğini belirtti. Ticari alanların henüz yüzde 40'ı kiralandığına dikkat çeken Durbakayım, tüm ticari birimlerin kiralanması halinde aidatların daha da düşeceğine vurgu yaptı.
 
Teknik Yapı Holding olarak en çok önem verdikleri konuların başında güvenlik ve müşteri memnuniyeti geldiğini ifade eden Umut Durbakayım, “Yaklaşık 36 yıldır İstanbul'un birçok yerinde proje geliştirdik ve güvenilir bina yapan bir marka olarak biliniyoruz. Yıllardır bizden daire alan müşterilerimiz yaşadıkları en küçük sorunda dahi bizi arar ve çözümlemezi ister. Çünkü Teknik Yapı'nın kurucusu olan babam Nazmi Durbakayım müşterilerini böyle alıştırdı. Yani daire sattıktan sonrada teknik hizmetlerimiz hep olmuştur. Son 5-6 yıldır ise komple müşteri memnuniyeti sağlamak için satış sonrası teknik hizmet anlayışını daha da geliştirdik.
 
Bugüne kadar alışılagelmiş olan daire satışını, ‘yaşam alanı, yeni bir hayat anlayışı' satışı olarak geliştirdik. Bu kapsamda projelerimizi yapıp sattıktan sonra bina güvenliğinin yanında yaşayanların da güvenliğini sağlamak için Teknik Güvenlik markasını meydana getirdik. Ayrıca projelerimizden daire alanların daha huzurlu ve yüksek standartlı yaşamaları için site yönetim hizmeti veren Aktif Yaşam markasını oluşturduk. Teknik Yapı Holding çatısı altındaki bu iki firmamız, Teknik Yapı'nın gerçekleştirdiği projelerdeki güvenlikten bahçe bakımına, küçük çaplı onarımlardan resepsiyon hizmetlerine kadar bir çok kolaylığı kat maliklerine sunuyor.
 
Bunu yapmamızın temel sebeplerinden biri gerçekleştirdiğimiz projelerde taahhüt ettiğimiz yaşam standartlarını en ince detayına kadar ancak bizim sunabileceğimizin ortaya çıkmasıdır. Site yönetimi konusundaki hizmet yelpazemizi Deluxia, Uptwins gibi projelerimizde daha da açacağız. Söz konusu projelerimizde sunacağımız yaşam konseptinde site güvenliğinden çamaşırhanesine, lobi hizmetinden her türlü spor faaliyetlerine, kat hizmetlilerinden kişisel bakım ünitelerine kadar 5 yıldızlı otellerde yer alan hizmetler yer alacak” açıklamasını yaptı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Nazmi Durbakayım 'Yatırımcı yine gayrimenkul dedi'
  • 15.04.2022 11:47

Nazmi Durbakayım 'Yatırımcı yine gayrimenkul dedi'

İNDER ve Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, TÜİK'in mart ayı k ...

Evora İzmir tanıtım filmi yayında!
  • 26.09.2018 12:54

Evora İzmir tanıtım filmi yayında!

Emlak Konut GYO bünyesinde Teknik Yapı ve Halk GYO tarafından hayata geçirilen E ...

Evora İzmir basına tanıtıldı
  • 25.09.2018 15:38

Evora İzmir basına tanıtıldı

Emlak Konut GYO bünyesinde Teknik Yapı ve Halk GYO tarafından hayata geçirilen E ...

Umut Durbakayım ve Feyzullah Yetkin Evora İzmir'i anlatıyor
  • 25.09.2018 13:32

Umut Durbakayım ve Feyzullah Yetkin Evora İzmir'i anlatıyor

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım ve Halk GYO Genel M ...

"Tüm projelerimizle kampanyaya katılıyoruz"
  • 28.08.2018 15:32

"Tüm projelerimizle kampanyaya katılıyoruz"

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, tüm projelerinde T ...