maritbet girişmaritbet
Süleyman Çetinsaya, 2016 için düşüncelerini paylaştı!

Süleyman Çetinsaya, 2016 için düşüncelerini paylaştı!

Artaş İnşaat ve Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, 2016 yılını hem sektör hem Artaş İnşaat açısından değerlendirdi.

Artaş İnşaat ve Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, inşaat sektörü açısında 2016 yılını değerlendirirken, projelerinin son durumu hakkında bilgiler verdi.

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Emlak Konut GYO ve GYODER'in girişimleriyle gerçekleştirilen kampanyaların son derece güçlü etkiler sağladığına dikkat çeken Çetinsaya, "2016 yılının gerek ülke ekonomimiz, gerekse inşaat sektörü açısından ciddi anlamda verimli ve önemli bir yıl olacağı kanaatindeydik. Ülkemizin dinamikleri ve tüm verileri de bu doğrultuda bir tablo çiziyordu. Ancak; tarihte eşine rastlanamayacak hain bir darbe girişimiyle Türkiye'nin istikrarına set çekilmek, milletin iradesine de zincir vurulmak istendi. Bu alçak girişim dünya sahnesinde benzeri görülmemiş bir kahramanlıkla ve milletimizin birliğiyle bertaraf edildi." ifadelerini kullandı.

Çetinsaya sözlerine şöyle devam etti;

Darbe girişimine karşı güçlü bir duruş sergileyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, cesur hamleleri ve kararlılığıyla bir kez daha milletimizin de desteğini arkasına aldı. Yaşadığımız bu darbe girişimin ardından içimizdeki hainlerden hızla arınmaya başladık. Bu anlamda Sayın Cumhurbaşkanımız “Yeni Türkiye”nin doğuşunun da mimarı olmuştur.

Her daim belirttiğimiz gibi ülkemizin istikrarına ve potansiyeline güvenimiz tam. Bu zor günlerde ülkemizin dirayeti bize bu güveni bir kez daha haklı çıkardı. Milletçe el ele vererek bu günlerin ağırlığını üzerimizden hızla atıyoruz. Kaldı ki; tüm sektörlerimizdeki faaliyetlerin aktifliği de bize bunu ispatlıyor. İnşaat sektörü açısından da bakacak olursak; başta devletimiz olmak üzere, Emlak Konut GYO ve GYODER'in girişimleriyle gerçekleştirilen kampanyalar son derece güçlü etkiler sağladı. Konut sektörü için satışların oldukça az olduğu Ağustos ayında satış rekorları kırıldı. Aynı etki, takip eden eylül, ekim, kasım aylarında da devam etti. Yılı tamamlarken devletimizin bir çok desteği ve girişimiyle de özel sektörün hedeflerini gerçekleştirmesi sağlandı. Artaş İnşaat olarak biz de yıl sonu itibariyle hedeflediğimiz seviyelere ulaşmış olacağız. Dün olduğu gibi bugün de Türkiye'ye güvenimiz tam. Bilhassa bugünlerde özel sektör temsilcilerinin daha da çok çalışması ve ülkemize yatırım yapması gerekiyor. Bu anlamda bizlerde üzerimize düşen görevi yerine getirerek, faaliyet gösterdiğimiz tüm sektörlerdeki yatırımlarımıza aralıksız devam ediyoruz.

2016'da 3 yeni projeye başladı

Bu yıl içinde Avrupa Konutları Başakşehir, Avrupa Konutları Atakent 4 ve Avrupa Office Ataşehir projelerimize başladık. Her üç projemizde de çalışmalarımız hızla sürüyor. 2016 yılı içinde Avrupa Konutları Kale projemizi belirttiğimiz tarihten önce tamamlayarak teslim ettik. Avrupa Residence & Office Ataköy projemizin inşa çalışmalarında sona geldik ve teslime hazırlanıyoruz. Vadistanbul projesinin Bulvar etabının ofislerini tamamladık ve teslimlerine başladık. Projenin AVM, otel ve alışveriş caddesini de önümüzdeki 3 ay içinde tamamlayacağız. Vadistanbul'un Park etabının da inşaatı ve satışları devam ediyor. Yine ortak girişimlerle gerçekleştirdiğimiz Tema İstanbul projemiz de ise konut etabında satışlara devam ederken, diğer etaplardaki çalışmalarımız da hızla sürüyor. Tüm projelerimizde gerçekleşen satış rakamları da beklentilerimiz doğrultusunda ilerliyor.

"İnanıyoruz ki 2017'de hainlerden arınacağız"

2017 yılının ilk altı ayı ülke ekonomimizin istikrarlı çizgisini yakalayacağı ve devamında çok daha hareketli bir yıl olacaktır. İnanıyoruz ki; 2017 yılı Türkiye'nin içindeki hainlerden arınarak, hedefleri doğrultusunda güçlü adımlarla ilerleyeceği bir dönemin başlangıcı olacaktır. 2023 hedeflerimize yaklaşırken, inşaat sektörünün temsilcileri olarak bizlere de büyük görev düşüyor. Bizler bu bilinçle yatırımlarımıza daha da ağırlık vererek çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Artaş Holding, 6 projesini 2024'de teslim ediyor
  • 14.03.2024 14:10

Artaş Holding, 6 projesini 2024'de teslim ediyor

Kurulduğu günden itibaren kalite odaklı projeler üreten ve faaliyet gösterdiği s ...

Avrupa Konutları Kartal Esentepe projesi işte böyle olacak!
  • 20.10.2022 15:32

Avrupa Konutları Kartal Esentepe projesi işte böyle olacak!

Konum, fiyat listesi, örnek daire, ödeme planı, satış ofisi gibi detayların mera ...

Avrupa Konutları Esentepe reklam filmi yayında!
  • 19.10.2022 11:06

Avrupa Konutları Esentepe reklam filmi yayında!

Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupa Konutları Esentepe projesinin re ...

Süleyman Çetinsaya, sosyal konut kampanyasını değerlendirdi!
  • 14.09.2022 10:23

Süleyman Çetinsaya, sosyal konut kampanyasını değerlendirdi!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ...

Artaş İnşaat Turizm Satış&Pazarlama Direktörü Berna Burçin Çakır oldu
  • 18.08.2022 09:57

Artaş İnşaat Turizm Satış&Pazarlama Direktörü Berna Burçin Çakır oldu

25 yıldır turizm sektöründe görev alan Berna Burçin Çakır, bundan böyle Artaş Gr ...

Avrupa Konutları Esentepe'nin maket videosu yayında!
  • 21.07.2022 11:25

Avrupa Konutları Esentepe'nin maket videosu yayında!

Artaş İnşaat ile Betacons ortaklığında hayata geçirilen Avrupa Konutları Esentep ...