maritbet girişmaritbet
Som değerleme ‘Değer mi? Değmez mi?’ dedirtecek

Som değerleme ‘Değer mi? Değmez mi?’ dedirtecek

SOM Değerleme’nin, gayrimenkul satın alacakları bilgilendirmek amacıyla başlattığı “Değer mi? Değmez mi?” isimli ücretsiz bilgilendirme seminerlerinin üçüncüsü 26 Mart 2011 Cumartesi günü gerçekleştiriyor

SOM Değerleme'nin Ocak ayında başlattığı “Değer mi? Değmez mi?” isimli bilgilendirme seminerlerinin üçüncüsü 26 Mart 2011 Cumartesi günü gerçekleştirilecek. 2011 yılı boyunca her ayın son Cumartesi günü düzenlenecek seminerler;  gayrimenkul satın alacakları, yaşanmış örnek olaylardan yola çıkılarak, karşı karşıya oldukları riskler ve dikkat edilmesi gereken konular hakkında bilinçlendirmeyi amaçlıyor. Katılımın ücretsiz olduğu “Değer mi? Değmez mi?” seminerine başvuru için, [email protected] iletişim bilgilerinin yollanması yeterli.

Birikimlerini gayrimenkule yatırmak isteyenlerin güvenli yatırım yapma konusunda kafalarında pek çok soru olduğunu ve kimi zaman da yanlış gayrimenkule yatırım yaptıklarını gözlemleyen SOM Değerleme, her ay ücretsiz bilgilendirme seminerleri düzenliyor. SOM Değerleme uzmanları, 26 Mart 2011 Cumartesi günü üçüncüsü gerçekleştirilecek olan seminerde, katılımcıları gayrimenkul yatırımı ve değerleme hizmetleri konusunda aydınlatacak. Seminerde; “Mülkün devrine engel bir durum var mı? Krediye uygun mudur? Dairenin yasal büyüklüğü nedir? Binanın ruhsatı ve iskanı var mıdır? Kat irtifakı ve Kat mülkiyeti nedir?” gibi farklı sorular yanıt bulurken, yaşanmış örnek olaylara da yer verilecek.

SOM Değerleme tarafından düzenlenen ve sınırlı sayıda katılımcı ile gerçekleştirilen “Değer mi? Değmez mi?” semineri hakkında detaylı bilgi ve başvuru için (0212) 233 51 54 numaralı telefonu arayabilir ya da [email protected] iletişim bilgilerinizi yollayabilirsiniz.

  • Etiketler:

Yorum Yaz