maritbet girişmaritbet
Sinpaş GYO'dan Türk Lirası'na büyük destek!

Sinpaş GYO'dan Türk Lirası'na büyük destek!

Gayrimenkul sektörünün güvenilir firmalarından Sinpaş GYO, hem konut alıcısına hem Türk Lirası'na kazandırmaya devam ediyor.

Sinpaş GYO, ayrıca güçlü TL kampanyasına da destek sağlayarak, bugüne kadar olduğu gibi yabancıya konut satışları da dahil olmak üzere tüm fiyatlarını TL olarak veriyor.

Sinpaş GYO, Ağustos 2016'da vade farkını 0,70'e düşüren ve herkesin kolayca ev sahibi olması için çok yoğun ilgi gören kampanyasını 31 Aralık'a kadar kadar sürdürme kararı aldı. Sinpaş GYO'nun nitelikli yaşam alanlarının bulunduğu konsept projeleri Queen Central Park, Aydos, Ege Vadisi, Bursa Modern, EgeYakası ve İncek Green'den ev sahibi olmak isteyenler, Ağustos fiyatlarıyla ev sahibi olma fırsatını 31 Aralık tarihine kadar değerlendirebilecek.

TÜRK LİRASI'NA SİNPAŞ GYO'DAN BÜYÜK DESTEK

Sinpaş GYO Türk Lirası kampanyasına da destek sağlıyor. Bugüne kadar tüm projelerindeki satışları yabancıya satışları da dahil olmak üzere Türk Lirası üzerinden yapan Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer kampanyalarla ilgili şunları söyledi:

KONUT, YATIRIMDA EN GÜVENLİ LİMAN

“Sinpaş GYO olarak Türkiye'de duyarlı şirketlerin destek vermeye başladığı güçlü Türk Lirası kampanyasına biz de destek veriyoruz. Gayrimenkul, ülkemiz için halen en güvenli yatırım aracı olma özelliğini koruyor. Şu an konut yatırımı yapmak için son derece ideal bir dönem. Sinpaş GYO olarak Aralık ayı boyunca Ağustos fiyatlarımızla satış yapma kararı aldık. Şimdiye kadar türlü sebeplerle istediği eve sahip olamayan ya da birikimine güvenli bir liman arayan müşterilerimiz için yılın son ayında bu güzel fırsatı sunuyoruz. Klasik ama gerçek olan doğru firma ve projelerden yapılan konut yatırımı orta ve uzun vadede her zaman yatırımcısını memnun etmiştir. Tecrübelerimiz gösteriyor ki gayrimenkul alım kararları ertelenmemelidir. ‘Ne zaman konut almalıyım?' sorusunun en gerçekçi yanıtı, istediğiniz konuta erişilebildiğiniz zamandır. Konut spekülatif bir ürün değildir.

2017 ERTELENEN KONUT TALEBİNİN KARŞILANDIĞI YIL OLACAK

Uluslararası yatırımcıların kararlarına ışık tutan Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2017 raporuna göre, güçlü bankacılık sektörü Türkiye'nin en büyük avantajlarından biri olarak gösteriliyor. Gayrimenkul sektörümüz yurt dışına bağımlı değil. Genç nüfus yapısı, kentsel dönüşümden kaynaklı yenilenme ihtiyacı, evlenmeler, boşanmalar, hızla gelişen orta sınıf ve iş hayatına dahil olan genç profesyonellerin etkisiyle iç dinamiklerimiz kuvvetli. Pek çok Avrupa ülkesinde bulunamayacak güçlü bir gayrimenkul sektörüne sahibiz. Bunu fark eden yabancı yatırımcılar da Türkiye'den konut veya ticari gayrimenkul elde etmeyi tercih etmeye başladı, mütekabiliyetten bu yana çok yol aldık, yabancının Türkiye'de hayatını devam ettirebilmesi için yapılacak yeni düzenlemelerle bu talebin daha da artacağını düşünüyoruz. Konut yatırımı 2017'de de popülaritesini sürdürecek.”

2017'de yeni projelerini sunacaklarını belirten Seba Gacemer önümüzdeki dönemi şöyle değerlendirdi: “ 43 yıllık gayrimenkul duayeni Sinpaş grubunun bir üyesi olan Sinpaş GYO olarak, bu yıl halka arzımızın 10.yılına giriyoruz. Bu heyecanla 2017'ye yeni projeler hazırladık. Bu yıl yoğun çalışmalarla hazırladığımız güzel projelerimizi 2017 ‘de lanse edeceğiz. Sinpaş markasına duyulan güven ve Sinpaş projelerine olan yoğun ilgiyle yolumuza devam ediyoruz.”

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sinpaş Koru Aura Basın Lansmanı
  • 24.01.2022 16:48

Sinpaş Koru Aura Basın Lansmanı

Sinpaş, Çekmeköy'de hayata geçireceği Koru Aura projesinin lansmanını gerçekleşt ...

Seba Gacemer, Sinpaş Koru Aura'yı anlatıyor!
  • 19.01.2022 17:02

Seba Gacemer, Sinpaş Koru Aura'yı anlatıyor!

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Koru Aura projesini emlaktasondakika.com m ...

Seba Gacemer'den emlaktasondakika.com'a özel açıklamalar!
  • 03.03.2018 16:57

Seba Gacemer'den emlaktasondakika.com'a özel açıklamalar!

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, emlaktasondakika.com'a verdiği özel röport ...

Seba Gacemer, Metrolife projesini anlatıyor!
  • 03.11.2017 18:44

Seba Gacemer, Metrolife projesini anlatıyor!

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Sancaktepe'deki Metrolife projesini emlakt ...

Seba Gacemer, Katar'da basınla bir araya geldi
  • 20.04.2017 17:55

Seba Gacemer, Katar'da basınla bir araya geldi

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Katar'da düzenlenen Expo Turkey by Qatar'd ...