maritbet girişmaritbet
Sinpaş, Ankara projesi Ege Vadisi'ni satışa çıkardı

Sinpaş, Ankara projesi Ege Vadisi'ni satışa çıkardı

Sinpaş GYO, Ankara’daki yeni projesi Ege Vadisi’ni satışa açtı.

Lansman öncesi Ankaralılar tarafından yoğun ilgi gören projenin ciro hedefi 600 milyon lira olarak belirlendi. 167 bin metrekarelik inşaat büyüklüğüne sahip olan Ege Vadisi'nde fiyatlar 321 bin lira ile 1 milyon 430 bin lira arasında değişiyor.

2018 yılının ekim ayında kapılarını açacak olan dev projede 30 mağazalık Alaçatı Çarşısı olacak. Ayrıca proje kapsamında 60 metre uzunluğa sahip dev yüzme havuzu ve çevresinde plajlar yer alacak.

Ege Vadisi metrekare fiyatları

İstanbul'daki Ege konseptli projelerin yüzde 70 seviyelerinde prim yaptığını ifade eden Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer ‘Ankara'daki Ege konseptli projemizde prim oranının daha da artmasını bekliyoruz. Proje kapsamındaki kule ve apartmanlarımız satışa. Metrekare rakamlarımız 4 bin 800 lira ile 6 bin lira arasında değişiyor' ifadelerini kullandı.

Yüzde 90'ı şehir manzaralı 877 dairenin bulunduğu Ege Vadisi projesinin kule bölümü 180 metre uzunlukta olacak. 1+1 ile 4+1 arasında değişen evlerin yer aldığı Ege Vadisi'nde konut büyüklükleri 73 metrekareden başlayıp 222 metrekareye kadar çıkıyor.

Uğurcan Tokay/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz