maritbet girişmaritbet
Silivri sahilindeki yosunlar temizleniyor

Silivri sahilindeki yosunlar temizleniyor

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Kutlu: "Çalışmalardan sonra halkımız daha temiz bir sahilde yüzebilecek"

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSTAÇ ekipleri, Silivri sahilindeki yosunları temizlemek için çalışma başlattı.

İSTAÇ'tan sahile gelen 10 kişilik temizlik ekibi, kıyıya vuran yosunları tırmık ve küreklerle temizliyor.

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, konuya ilişkin gazetecilere yaptığı açıklamada, biyolojik arıtma tesislerinin temmuz ayı itibarıyla teslimatının yapılacağını söyledi.

Temmuz ve ağustos aylarında deşarj sisteminin devreye girmesini beklediklerini belirten Kutlu, "Çalışmalardan sonra halkımız daha temiz bir sahilde yüzebilecek. Ayrıca İSTAÇ ekipleri temizlik çalışmalarına devam ediyor." dedi.

Silivri Belediyesinin borçları

Silivri Belediyesinin çalışmalarına da değinen Kutlu, belediyenin hiçbir hizmet yapmamasına rağmen 140 milyona varan borcu olduğunu savundu.

Geçen yılın hizmet kıtlığı içinde geride kaldığını, Belediye Başkanının vadettiği hiçbir projenin hayata geçmediğini ileri süren Kutlu, "Bu kadar hizmet kısırlığı varken yine buna paralel olarak belediyenin borç yükününde sürekli açılması ve artık ödenemeyecek bir boyuta gelmesi de aslında bu ilçenin maalesef kötü talihinin göstergesidir diye düşünüyorum." diye konuştu. 

Kutlu, belediyeye gelen paranın borç ödemelerine gittiğini, bu nedenle belediyenin gelecek yıllarda gerçekleştirmek istediği projeleri hayata geçiremeyeceğini öne sürdü.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Silivri sahilindeki yosunlar temizleniyor
  • 28.04.2016 15:44

Silivri sahilindeki yosunlar temizleniyor

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Kutlu: "Çalışmalardan sonra halkımız daha temiz bi ...