maritbet girişmaritbet
Serdar İnan’dan ev almanın altın formülleri!

Serdar İnan’dan ev almanın altın formülleri!

İnanlar İnşaat, Terrace Mix, Terrace Tema ya da Asl'ı Bahçe projelerinde uyguladığı altın formüllerle konut alacaklara avantaj sağlıyor

 

İnanlar İnşaat, Terrace Mix, Terrace Tema ya da Asl'ı Bahçe projelerinde uyguladığı altın formüllerle konut alacaklara avantaj sağlıyor. 'Aldıkça, aldırdıkça kazan', 'eskisini getir, yenisini götür' gibi formüllerin yanı sıra İnanlar, memurlara da emekliliği beklemeden ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

İnşaatta geçen 47 yıl İnşaat sektöründe 47 yıldır faaliyet gösteren İnanlar, İstanbul Sarıyer'de inşa ettiği Terrace Bahçe ve Nişantaşı'ndaki Terrace Fulya ile yoğun ilgi görmüştü. Uyguladığı avantajlı kampanyalarla adından söz ettiren inanlar İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, müşterilerinin hem rahatlıkla ev sahibi olmasını hem de ödemelerini kolaylaştırmak için altın formüller geliştirdiklerini söyledi. İnan, Türkiye ve dünyada ilk kez uygulanan Altın Formüller ile ev almayı kolaylaştırdıklarını belirterek şu bilgileri verdi:

Aldıkça, aldırdıkça kazan

Esenyurt'taki Terrace Mix, Halkalı'daki Terrace Tema ve Kartal'daki Asl'ı Bahçe'de geçerli 'Aldıkça kazan, aldırdıkça kazan'da, yakınınıza referans olduğunuzda kazanıyorsunuz. İnanlar, referans olduğunuz kişinin aldığı daire değerinin yüzde 1.2 sini size veriyor. Yakınınız aracılığıyla başka biri aldığında daire bedelinin yüzde 0.8'ini, bu kişinin de referans olduğu başka biri ev aldığında son satılan daire bedelinin yüzde 0.6'sını kazanıyorsunuz.

Eskisini getir yenisini götür

Eski evinizi getirin hayalinize taşının formülünde, mülkünüz ekspertiz değeri üzerinden alınıyor ve yeni bir ev veriyor. Tek koşul, mülkün bedelinin satın alacağınız Terrace Mix, Terrace Tema ya da Asl'ı Bahçe'deki evin değerinin yüzde 55'ini geçmemesi

Ev yerine hisse al

Gönlünüzce alın: İster daire ister metrekare formülüne göre; ev yerine metrekare yani hisse satın almak mümkün. Birikimi ev almak için yeterli olmayanlar Terrace Mix ve Terrace Tema'daki dairelerden liste fiyatı üzerinden belirlenen metrekare değeri tutarıyla dilediği kadar hisse alarak yatırım yapabiliyor.

Aidat ödemeye son

Mix, Tema ve Asl'ı Bahçe'de geçerli 'sıfır aidat' formülünde kişiye tanımlanan elektronik kart kullanılarak yapılan market alışverişi, kuaför, kuru temizleme, okul, dersane gibi harcamalardan elde edilen para puanlar aidattan düşülüyor.

Memurlara kolaylık

Memurlara kolay ev sahibi olma formülünde ise memurlara emekliliğini beklemeden, tahmini ikramiyelerinin yüzde 50'sini ödemeleri ile daire satış bedeli üzerinden 60 ay vade ile faizsiz ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. İnanlar ın, bedelli askerlik başvurusunda bulunarak kendilerinden ev almaya gelenlere 300 bin lira üzerindeki alımlarda ise 30 bin lira değerinde indirim uyguladığı 'askerliği yeni evinde yap' formülü de müşterilerden yoğun ilgi görmüştü.

İnci Neşeli Özoğlu/Posta

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Serdar İnan’dan ev almanın altın formülleri!
  • 18.08.2012 11:39

Serdar İnan’dan ev almanın altın formülleri!

İnanlar İnşaat, Terrace Mix, Terrace Tema ya da Asl'ı Bahçe projelerinde uygulad ...

İnanlar’ın 6. Altın Formülü 657, memurları ev sahibi yapacak!
  • 13.07.2012 12:39

İnanlar’ın 6. Altın Formülü 657, memurları ev sahibi yapacak!

İnanlar İnşaat birikimlerini daha geniş kitlelere sunmak için geliştirdiği 21 Al ...

5. ALTIN FORMÜLÜ AÇIKLIYOR
  • 06.12.2011 17:02

5. ALTIN FORMÜLÜ AÇIKLIYOR

Serdar İnan, düzenleyeceği basın toplantısında insanlara ev alma gücü kazandıran ...