maritbet girişmaritbet
Serdar İnan, yeni projelerini anlattı

Serdar İnan, yeni projelerini anlattı

Gayrimenkul sektöründe 51 yıldan bu yana hizmet veren İnanlar, sadece İstanbul'da 220'nin üzerinde projeye imza attı.

Makro hedeflerinin ve vizyonlarının 1965'ten bu yana hiç değişmediğini söyleyen İnanlar Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, "İnsanların kendilerini hem yaşam hem de yatırım açısından iyi hissedecekleri projeler tasarladık ve ürettik. 

Bugünkü başarılı konumumuzda akıl ile üretilen stratejilerin yanı sıra yüreğimizle belirlediğimiz ilkelerimize sadık kalmamızın büyük payı var. Dünyanın en prestijli kredi derecelendirme kuruluşlarından JCR Eurasia Rating'in, Aralık 2015 değerlendirme raporunda kredi notumuzu artırdık. Bu başarılar, İnanlar Ailesi için motivasyon kaynağı oldu" diyor. Serdar İnan, 2015'te tamamlanan projeler hakkında ise şu bilgileri veriyor: "3'üncü köprü ve 3'üncü havalimanı ile değerlenmeye devam eden Zekeriyaköy'deki projelerimizi tamamlamaya hız verdik. 54 yeni nesil villadan oluşan Terrace Plus projemizde ise teslimler başlamış durumda. 

1+1'den 4+1'e değişen villa ve daire seçeneklerini bir araya getiren Terrace Vadi projemizde de teslimler çok yakında başlıyor olacak. 19 bahçe dubleksi, 19 çatı dubleksi ve 52 villa ile toplam 90 yaşam alanından oluşan Terrace Hayat'm teslimlerini de bu yıl içerisinde tamamlamayı planladık. 2015'te yaşamın başladığı bir diğer projemiz olan Terrace Mix ise 1+0'dan, 3+1 'e değişen seçeneklerle, 945 konut ve 27 ticari alandan oluşuyor." 

2016 PROJELERİ HIZLA DEVAM EDİYOR

2016'ya 750 milyon TL ciro hedefiyle başladıklarının altım çizen Serdar İnan, yol haritalarını şöyle özetliyor "2016'da, gayrimenkul sektörünün yanı sıra otomotiv,  sigorta ve 2'nci el sektörlerinde büyümeye, hizmet kalite ve alanımızı geliştirmeye odaklandık. Seyrantepe, Atakent, Basın Ekspres, Alemdağ, Bağdat Caddesi, Beylikdüzü, Sarıyer, Zekeriyaköy ve Kartal'da yepyeni projelere başlamayı planlıyoruz. Beylikdıızıı'nde E5'in ikonu olmaya hazırlanan çok katlı projemiz Terrace Lotus, iş ve sanayi dünyası için stratejik noktaların yanı sıra ulaşım akslarına yakın konumu ile büyük kolaylık ve yatırım potansiyeli sunacak. Halkalı-Atakent bölgesinde, Terrace Tema'dan sonra yükselecek ikinci projemiz Terrace Su, bu hızla gelişen lokasyonda kazançlı bir gelecek ve keyifli bir yaşam sunacak. 

Çekmeköy/Alemdağ bölgesinde Terrace Koni projemizi hayata geçiriyoruz. Bağdat Caddesi'nde 16 kattan oluşacak bir kentsel dönüşüm projesi olan Terrace Cadde 251, az sayıdaki çok özel daireleri ile İstanbul'un en nadir yaşam ve yatırım alternatiflerini sunacak. Bağdat Caddesi'nde başladığımız diğer iki kentsel dönüşüm projemiz ise Aktan Terrace ve Ihlamur Terrace. Bu 3 projeyi, 2 yeni proje Cadde Terrace ve Marin Terrace ile devam ettireceğiz. Zekeriyaköy'deki villa konseptli projelerimizin en yenisi olacak Terrace Zen ile 2016'da bölgedeki proje sayımızı 7'ye yükseltiyoruz."

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Serdar İnan 'İstanbul markasının yükselmesi lazım'
  • 18.12.2013 16:54

Serdar İnan 'İstanbul markasının yükselmesi lazım'

İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, Kuveyt Gayrimenkul Fuarı'nda ...

Serdar İnan, yeni tüketici kanununu yorumluyor!
  • 16.08.2012 14:22

Serdar İnan, yeni tüketici kanununu yorumluyor!

İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, yeni tüketici kanunu hakkında ...

Serdar İnan, İnanlar İnşaat'ı değerlendiriyor!
  • 31.07.2012 12:50

Serdar İnan, İnanlar İnşaat'ı değerlendiriyor!

İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, sektörün son durumundan ve şi ...

Serdar İnan inşaat sektörünün geleceğini değerlendirdi!
  • 09.07.2012 17:38

Serdar İnan inşaat sektörünün geleceğini değerlendirdi!

İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan inşaat sektörünün bugünkü duru ...

Serdar İnan İstanbul projelerini yorumluyor…
  • 16.04.2012 19:15

Serdar İnan İstanbul projelerini yorumluyor…

İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, İstanbul’un çehresini değişti ...