maritbet girişmaritbet
Şehir modasında Hebo Yapı imzası!

Şehir modasında Hebo Yapı imzası!

Hebo Yapı Satış Müdürü Hebo Başak Şahindoğan, "Güney Afrika'daki bir çok ülkeye ihracat yapıyoruz. Irak, Suriye ve İran bizim iyi pazarlarımız." dedi.

Şahindoğan, 39. İstanbul Yapı Fuarı'nda yaptığı değerlendirmede, şirket olarak bu yıl 20. yıllarını kutladıklarını belirterek, "Hazır yapı sektöründe bir çok ürün gamını bir arada bulunduran Hekim Holding kuruluşuyuz. İçerisinde prefabrik binalar, konteynerler, kabinler ve şehir mobilyaları olarak nitelendirdiğimiz ürün gamına sahibiz. Bunların içindeki Hebo City ürünlerimiz, şehrin içinde gördüğünüz her an gözünüze çarpan ve günlük hayatımıza nüfuz eden ürünler. Otoparka girerken bilet aldığınız gişe kabini, apartmanınızın önündeki güvenlik kabini, ekmek aldığınız büfe, alışveriş yaptığınız köşedeki bakkal ya da köşedeki taksi durağı, şehir mobilyası dediğimiz Hebo City ürünleri." diye konuştu.

Ürünlerinin en büyük özelliğinin her şehir dokusuna uyabilmesi olduğunu vurgulayan Şahindoğan, "Ürünlerimizi örneğin büyük bir sitenin girişinde günümüz mimarisinin modern yapısına da uydurabiliyoruz ya da orman içinde ahşap yapıya da uygulayabiliyoruz. Ürünlerimizde Hekimboard markasını kullanıyoruz. Hekimboard ürünlerinin yapısı sayesinde her türlü dokuya, her ürün grubuna, şehrin her noktasına nüfuz edebiliyoruz. Bu da bize  çok geniş bir ürün gamı sağlıyor. Bunu konut olarak, şantiye binası olarak kullanabiliyoruz. Yurt dışında ve yurt içinde büyük kamp binaları kuruyoruz." bilgilerini aktardı.

"Güney Afrika bizim bu dönemde çok revaçta olan bir bölge"

Şahindoğan, şirketin ihracat yaptığı ülkelere de değinerek şunları kaydetti:

"Güney Afrika bizim bu dönemde çok revaçta olan bir bölge. Güney Afrika'daki birçok ülkeye ihracat yapıyoruz. Irak, Suriye ve son dönemde de 2016 başından itibaren İran bizim iyi pazarlarımız. Katar, Dubai ve Orta Afrika ülkelerine kadar birçok ülkede bizim ürünlerimizi bulmak mümkün. Az gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerde alt gelir grubu ve orta gelir grubuna hitap eden siteler kuruyoruz. Petrol ve inşaat firmalarının büyük kamplarını kuruyoruz bu ürünlerle."

Hebo Yapı, 39. İstanbul Yapı Fuarı'na özel tasarladığı modern çizgilerdeki satış ofisi standıyla sektör profesyonelleriyle buluştu. Hazır, modüler ve taşınabilir yapı sektöründe faaliyet gösteren şirket,  'Hebo City' markasıyla şehir modasında günümüzün fonksiyonellik beklentisi ötesinde kişi ve kurumların talep ettiği ihtiyaçlara uygun niteliklerde prefabrike yaşam alanları ve endüstriyel ürünlere imza atıyor.

10 Mayıs'ta kapılarını açan "39. İstanbul Yapı Fuarı - Turkey Build 2016", 14 Mayıs'a kadar Türk yapı sektörü paydaşlarını bir araya getirecek.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Hebo Yapı, Turabexpo'ya katıldı
  • 01.12.2018 11:17

Hebo Yapı, Turabexpo'ya katıldı

Hekim Holding grup şirketlerinden Hebo Yapı, 2. Türk-Arap Gayrimenkul, Proje, Ya ...

'Türkiye prefabrik sektöründe dünyada önemli bir oyuncu'
  • 09.08.2018 09:42

'Türkiye prefabrik sektöründe dünyada önemli bir oyuncu'

Prefabrik Yapı Genel Müdürü Tolunay, "Türkiye, prefabrik sektöründe dünyada önem ...

Heki Yapı TEBİF Fuarı'na katıldı
  • 06.05.2018 09:57

Heki Yapı TEBİF Fuarı'na katıldı

Hekim Holding'in şirketlerinden biri olan Hekim Yapı A.Ş., TEBİF (Türkiye İnşaat ...

Prefabrik Yapı A.Ş. Öğrencilerle buluşmaya devam ediyor
  • 19.03.2018 12:52

Prefabrik Yapı A.Ş. Öğrencilerle buluşmaya devam ediyor

Prefabrik Yapı A.Ş, okul eğitimleri ve iş hayatına hazırlık kapsamında, 13 Mart ...

Hebo Yapı, Türk-Arap Yapı-İnşaat Malzemeleri Fuarı'na katıldı
  • 14.12.2017 16:58

Hebo Yapı, Türk-Arap Yapı-İnşaat Malzemeleri Fuarı'na katıldı

Hekim Holding şirketlerinden Hebo Yapı, 4. Türk-Arap Yapı-İnşaat Malzemeleri Fua ...

Mustafa Tolunay Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Üyesi oldu
  • 09.03.2017 11:37

Mustafa Tolunay Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Üyesi oldu

Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı AŞ Genel Müdürü Mustafa Tolunay 2017 ...