maritbet girişmaritbet
Segment inşaat "Apartımanları" yeniden yorumluyor

Segment inşaat "Apartımanları" yeniden yorumluyor

Segment İnşaat, geliştirdiği “Apartıman” konsepti ile Beyoğlu, Galata, Tünel, Nişantaşı, Maçka ve Beşiktaş gibi semtlerde tasarım yönü güçlü, modern hayatın ihtiyaçlarını dikkate alan bir yaşam tarzı oluşturuyor.



Kaynak: Sabah Emlak

Gayrimenkul konusunda özgün projeler geliştiren Segment İnşaat, 'Apartıman' projesiyle farklılıklar oluşturuyor. Modern hayatın ihtiyaçlarını dikkate alan bir yaşam tarzı  oluşturduklarını söyleyen Segment İnşaat Yönetim Kurulu Serdar Garan, Beyoğlu, Galata, Tünel, Nişantaşı, Maçka ve Beşiktaş gibi semtlerde tasarım yönü güçlü bir projelri geliştirdiklerini belirtti.

Simge haline gelen apartımanlar
20 yüzyılın başında Gümüşsuyu, Maçka, Nişantaşı gibi semtlerde yapılan ve Türkçe ile uyumunun sağlanması ile hayatımıza 'apartıman' olarak giren binalara Segment İnşaat farklı bir yorum katıyor. Mimari tipolojisi itibariyle bir simge haline gelen apartımanlar, Segment İnşaat tarafından yeniden gündeme geliyor. İstanbul kent merkezlerinde hem eski yapıların restorasyonu, hem de yeni inşaatlar kapsamında konut ve ofis fonksiyonlarına yönelik bina projelerini 'apartıman' üst başlığı altında hayata geçirdiklerini söyleyen Segment İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Garan, "Kent dokusunun içinde yer alan bu çağdaş yapılarda; apartımanlarda tüm ihtiyaçlar, günümüzün gerektirdiği modern koşullarla ve maksimum seviyede sağlanırken bir yaşam kültürünün elde edilmesinin sözü tutuluyor" dedi.

İlk proje Meşrutiyet Caddesi'nde

 İstanbul'un belli semtlerinde konumlanacak Apartıman konseptli projelerde Segment inşaat'ın bir ikamet alanı inşa etmenin ötesinde güçlü hedefleri olduğunu kaydeden Garan, tasarladıkları konsept hakkında 'Çağdaş ancak duygularını yitirmemiş, estetik ve fonksiyonel bir formda yorumladık' diyor.

Beşiktaş ve Moda gibi semtlerde proje için çalışmalar sürüyor
Segment İnşaatın ‘apartıman konseptli' ilk projesi, Meşrutiyet Caddesi üzerindeki, tarihi Şimal Merdivenleri'nin hemen üzerinde yer alıyor. İstanbul Kültür Sanat Vakfı'na ve Pera Palas Otelleri'ne olan komşuluğuyla öne çıkan yapıdan; tarihi yarım adanın güzelliğini ve Haliç üzerinden güneşin batışını seyretmek mümkün olacak. Garan, Galata, Tünel, Nişantaşı, Maçka, Beşiktaş ve Moda gibi semtlerde proje için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Segment İnşaat Apartımanları geri getiriyor
  • 09.11.2010 01:20

Segment İnşaat Apartımanları geri getiriyor

Segment İnşaat, “apartıman” konseptini geri getiriyor. İstanbul kent merkezlerin ...

Segment inşaat "Apartımanları" yeniden yorumluyor
  • 16.09.2010 14:15

Segment inşaat "Apartımanları" yeniden yorumluyor

Segment İnşaat, geliştirdiği “Apartıman” konsepti ile Beyoğlu, Galata, Tünel, Ni ...