maritbet girişmaritbet
Royal Grup yabancı yatırımcı için konut üretecek

Royal Grup yabancı yatırımcı için konut üretecek

Royal Grup Kartal’da 3 projede gerçekleştirdiği dönüşümlerden sonra Yalova ve Kandıra’da yabancılar için konut projesi geliştiriyor.

Kartal'ı üs edinen Royal Grup, üç proje geliştirdikten sonra Kandıra ve Yalova'da yabancılar için proje geliştirecek. Firmanın bir sonraki durağı ise Zambiya'da 100 villalık bir proje olacak. Royal Grup'un Yönetim Kurulu BaşkanıTolga Çehreli, Kartal'da gerçekleştirdikleri Sky Blue İstanbul'un Aralık 2015'te teslim edilirken yeni projeler geliştirmeye devam ettiklerini açıkladı. Çehreli, Sky Blue İstanbul'un 87 dairesinin de güneye bakması ile ayrıcalıklı bir proje olduğuna işaret ederek, “Burası sanayi dönüşüm projesi idi. Bundan sonra da iki tane kentsel dönüşüm projesi yapacağız” dedi.

İlk kentsel dönüşüm projesinin imalatına Haziran 2015'te başlanacağını söyleyen Çehreli, “Sky Garden adını verdiğimiz projede hazırlıkları son hızla devam ediyor. Lokasyon olarak markalı konut projelerinin yoğunlaştığı Esentepe Mahallesi'nde iki kule olarak yükselecekler. Fiyatları 4-5 bin lira aralığında olacak. Yatırım değerini 100 milyon lira planlıyoruz. Ciro beklentisi 140 milyon lira olacak” dedi.

Sky Garden'ın detayları hakkında da bilgi aktaran Çehreli, “Sky Garden'da kulelerden birisi 30 katlı ve 115 metre yüksekliğinde, diğeri de 22 katlı ve 87 metre yüksekliğinde olacak. Denizden yüksekliği sıfır noktasında 75 metre. Üçüncü kattan itibaren deniz görülüyor. Kat yüksekliği 3.60 metre olacak. Projede 13 bin 500 metrekare arsa üzerine 400 konut yapılacak. 1+1'den 5+1'e kadar konut seçeneği olacak. Dubleksler ve bahçe dubleksleri olacak. Akıllı ev sistemi ile donatılacak. Kalın gövdeli olacağı için yüzde 20'si denizi kısmen görecek. 11 bin 500 metrekarelik peysaj alanına yer verilecek. Aydos Ormanı manzaralı olacak” diye konuştu.

Yakacık'ta 250 daire yapacak

Aralık 2015'te temelini atmayı planladıkları ikinci projenin Kartal Yakacık'ta olduğunu söyleyen Çehreli, 4 blokta 15 katlı bir proje geliştireceklerini kaydetti. Orta gelir seviyesine hitap edeceklerini belirten Çehreli, 250  konut yapacaklarının müjdesini verdi. Çehreli, “İki parselin birleşimiyle 2+1 ve 3+1'lerden oluşan aile yaşamına yönelik bir proje geliştiriyoruz. 30 milyon lira maliyet, 50 milyon lira ciro beklentisi var. 2 yılda teslim edeceğiz” diye konuştu. 

Yalova ve Kandıra arsaları yabancılara ayrıldı

Bunlara ek olarak Yalova ve Kandıra'da da iki arsaları olduğunu söyleyen Çehreli, “Bundan sonra kentsel dönüşümde seçici olacağız. Çok enerji tüketiyor, cazip olmadığı takdirde girmeyeceğiz. Yalova'da 17, Kandıra'da 10 dönümlük arsalarımız var. Buralarda yabancılara satabileceğimiz projeler geliştireceğiz.  O konuda da çalışan bir ekibimiz var” diye konuştu.

Zambiya'ya 100 villa yapacak

Şu anda Güney Afrika'da Zambiya'da 50 dönüm arsa alarak 100 villa yapacaklarını açıklayan Çehreli, “Zambiya'ya 15 milyon dolarlık bir yatırım ayırdık. Yapacaklarımız oradaki konut açığını gidermeye yetmez ama bir yerlerden başlamış olacağız. Bir tür deneme mahiyetinde olacak. İleri baktığımızda umutluyuz. Devletin orada desteği maddi olarak değil. Bürokrasi ve arsa temini konusunda kolaylık gösteriliyor” şeklinde konuştu.

İletişim Bilgileri

444 5 795

http://www.royalgroup.com.tr/sky-blue-istanbul

Hüseyin Belibağlı/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Mehmet Başaran, Sky Blue İstanbul'u anlatıyor!
  • 16.01.2015 11:57

Mehmet Başaran, Sky Blue İstanbul'u anlatıyor!

Royal Group Marka ve Satış Yönetmeni Mehmet Başaran, Kartal'daki Sky Blue İstanb ...

Sky Blue Kartal yeni tanıtım filmi!
  • 02.12.2014 10:14

Sky Blue Kartal yeni tanıtım filmi!

Kartal'da Royal Group tarafından inşa edilen Sky Blue İstanbul, 4 bin 850 metrek ...

Sky Blue İstanbul Kartal'ın tanıtım filmi yayında
  • 24.05.2014 17:35

Sky Blue İstanbul Kartal'ın tanıtım filmi yayında

Kartal'da hayata geçirilen ve 28 katlı tek bloktan meydana gelen projenin tanıtı ...

Royal Tria ve Royal Garden Yakacık satışa çıkıyor
  • 13.04.2016 10:50

Royal Tria ve Royal Garden Yakacık satışa çıkıyor

Royal Group, yeşilin ve mavinin iç içe geçtiği Kartal’da, 550 milyon değerinde 5 ...

Royal Garden Kartal Residence’da aidatlar düşecek
  • 16.03.2016 09:40

Royal Garden Kartal Residence’da aidatlar düşecek

12 bin metrekare peyzaj alanı bulunan Royal Garden Kartal Residence’da gri su si ...

Dövizini bozduran eve yatırım yapıyor
  • 03.03.2016 10:22

Dövizini bozduran eve yatırım yapıyor

Royal Group Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Çehreli, dövizdeki hızlı yükseliş ile bir ...