maritbet girişmaritbet
Rönesans Holding'ten İstanbul’a 3 yeni proje ile geliyor!

Rönesans Holding'ten İstanbul’a 3 yeni proje ile geliyor!

İstanbul Küçükyalı'da Ulusoy'un terminal binası olarak kullandığı araziye 2010 yılında yapılan ihaleyle sahip olan Rönesans Holding sektörün en önemli şirketlerinden biri

İstanbul Küçükyalı'da Ulusoy'un terminal binası olarak kullandığı araziye 2010 yılında yapılan ihaleyle sahip olan Rönesans Holding sektörün en önemli şirketlerinden biri

Rönesans Holding yine bitişiğindeki Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne ait 35 bin metrekarelik araziyi de 49 yıllığına kiralamıştı. Grup araziye Akdeniz tipi otel, AVM ve ofis alanlarından oluşan "karma proje" yapacağını açıklamıştı. Aradan üç yıl geçmesine rağmen çivi çakılmayan arazide hummalı bir hafriyat çalışması başladı. Araziye yapılacak olan projeler de netleşmiş. Şirketin internet sitesinde ön bilgileri yayınlanmaya başlamış. Rönesans Holdingin internet sitesinde yer alan bilgilere göre, 100 bin metrekarelik alana Küçükyalı AVM projesi ismi verilmiş. 

Projenin çok katlı bir alışveriş merkezi, kapalı ve açık hava eğlence alanları ve bir otelden oluşacağı belirtiliyor. Projenin bitiş tarihi ise 2015 yılının ikinci çeyreği olarak belirtilmiş. 35 bin metrekarelik alanda ise ofis projesi yapılacakmış. Küçükyalı Ofis Projesi'nde şimdiden büyük müşterilere kiralama da yapılmaya başlanmış. İlk anlaşma Bosch Türkiye ile yapılmış. 46 bin 500 metrekarelik kiralanabilir alanın 13 bin 500 metrekaresi Bosch Türkiye'ye kiralanmış. Bu, son beş yılda Türkiye'de yapılmış en büyük ön kiralama anlaşması özelliğine sahip. Bu projenin bitiş tarihi ise 2014'ün ilk yarısı.

Rönesans Holding'in bölgedeki diğer projesi ise Küçükyalı Okul adlı ofis projesi. 35 bin metrekare arsa üzerine inşa edilecek bu ofis projesinin de 2014'ün ilk yarısında tamamlanması öngörülüyor. Fakat inşaatlar henüz başlangıç aşamasında olduğu için, bu tarihe yetişmesi mümkün görünmüyor.

Para

Yorum Yaz