maritbet girişmaritbet
Realty Plus, Türkiye'de yılsonuna kadar 15 yeni franchise şubesi daha açacak!

Realty Plus, Türkiye'de yılsonuna kadar 15 yeni franchise şubesi daha açacak!

Markalı emlak danışmanlığı firması Realty Plus Türkiye, yılsonuna kadar 15 yeni franchise şubesi daha açmayı planlıyor. Firmanın 2014 hedefleri arasında G.Doğu Anadolu Bölgesi, Kuzey Irak, Almanya, Rusya ve İsrail de var

ABD'nin en hızlı büyüyen markalı emlak danışmanlık firması olan ve dünya genelinde 9 ülkede faaliyet gösteren International Realty Plus, Türkiye'de de büyüme atağına kalktı. Yılsonuna kadar 15 yeni franchise ofisi açmayı planlayan firmanın 2014 hedefleri arasında K.Irak, Almanya, Rusya ve İsrail'de şube açmak var. Realty Plus markasını Türkiye'ye getiren ve şu anda CEO'luk görevini yürüten Hüseyin Altaş, ülkemizde ve özellikle İstanbul'da markalı emlak danışmanlarına ihtiyacın çok fazla olduğunu belirterek “Realty Plus olarak Ataşehir, Çekmeköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Esenyurt, Başakşehir, Ümraniye ve Sancaktepe gibi şehrin gayrimenkul hareketliliği yoğun olan lokasyonlarında yeni ofisler açacağız. 2013 yılı sonuna kadar ülke genelindeki ofis sayımızı 20'ye çıkarmayı hedefliyoruz” dedi. Özellikle açılım sürecinde G.Doğu Anadolu bölgesindeki gayrimenkul hareketliliğinde ciddi bir artış öngördüklerini vurgulayan Altaş, ilk olarak Van'da ofis açacaklarını söyledi. Altaş, “2014 yılı hedeflerimiz arasında yurt dışı da var. Önümüzdeki yıl içinde Almanya, K.Irak, Rusya ve İsrail'de şubeler açmayı planlıyoruz. Şu anda alt yapı çalışmalarını sürdürüyoruz. Yakın zamanda Kuzey Irak'ta ofisi bulunan ilk uluslararası markalı gayrimenkul danışmanlığı firması olacağız” dedi. Bölgeye göre farklılık göstermekle birlikte bir Realty Plus ofisi açmak için büyük metropollerde ortalama 20 bin, küçük illerde ise 10 bin dolarlık sermaye gerekiyor.   

Gayrimenkul danışmanlığı konusunda 1994 yılından beri Kuzey Amerika'da hizmet veren International Realty Plus, gayrimenkul hareketliliğinin çok hızlı olduğu Türkiye'deki büyümesine de hız verdi. 2015 yılına kadar Türkiye'deki franchise sayısını 100'e çıkarmayı hedefleyen firma, gayrimenkule ilgi duyan ancak bu alanda daha önce hiç çalışmamış girişimci adaylarını bekliyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Realty Plus Türkiye CEO'su Hüseyin Altaş; “Marka olarak franchise yapılanmamızı uzun süreli ve verimli işbirliği temeli üzerine kurduk. Koşullarımızı da bu temel doğrultusunda oluşturduk. Realty Plus, 2006 yılından bu tarafa ABD'nin alanında en hızlı büyüyen markalı emlak danışmanlığı firması. Aynı performansı Türkiye'de de göstermek istiyoruz. Gayrimenkul konusuna ilgi duyan ve üstelik global bir markanın çatısı altında kendi işini kurmak isteyen girişimci adayları, büyük finansal risklerin altına girmek zorunda kalmadan rahatlıkla bir Realty Plus ofisi açabilecek” dedi. 

Altaş: “Çözüm süreci, Güney Doğu Anadolu'daki gayrimenkul pazarını hareketlendirecek!”

Realty Plus Türkiye'nin 2014 yılı hedefleri arasında G.Doğu Anadolu bölgesinin önemli bir yeri olduğunu söyleyen Altaş, “Çözüm sürecinin bölge ekonomisi ve dolayısıyla gayrimenkul sektörü üzerindeki olumlu etkisi, pazarı canlandıracak. O yüzden G.Doğu Anadolu'da da olacağız İlk adımı Van'da atmayı planlıyoruz” dedi. 2014 hedefleri arasında K.Irak'ın da olduğunu belirten Altaş, bölgedeki gayrimenkul hareketliliğini disipline edebilmek ve bölge yatırımcısına yerinde hizmet verebilmek için bölgede ofis açan ilk markalı gayrimenkul danışmanlığı firması olmayı arzuladıklarını söyledi. 

Yatırım maliyeti ortalama 10 bin ila 20 bin dolar arasında değişiyor.

Krizlerden etkilenmeyen tek sektörün gayrimenkul olduğunu vurgulayan Altaş, bu yüzden kendi işinin sahibi olmak isteyen girişimci adaylarını yatırım maliyeti ve riski az olan markalı emlak danışmanlığına yatırım yapmaya davet ettiklerini söyledi.  Gayrimenkul hareketliliğinin yoğun olduğu her lokasyondan gelecek işbirliği teklifine açık olduklarını belirten Altaş; özellikle İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa gibi büyük şehirlere odaklandıklarını, bu doğrultuda yılsonuna kadar 15 yeni ofis açmayı planladıklarını, 2015'te ise Türkiye genelindeki ofis sayısını 100 olarak hedeflediklerini söyledi. Bölgeye göre değişmekle birlikte yatırım maliyeti 10 bin ila 20 bin dolar arasında değişen Realty Plus, ofislerine eğitim, insan kaynağı, hukuk müşavirliği, mortgage, değerleme, yönetim koçluğu, sigorta, kurumsal kimlik ve proje gibi pek çok konuda da destek veriyor. 

Kısaca Realty Plus Türkiye hakkında:

1994 yılından beri Kuzey Amerika'da hizmet veren IRP, 1995 yılından itibaren “Sınırdan Sınıra ve Ötesine” –border to border and beyond- parolası ile tüm dünyaya açılma kararı almış ve Kanada, Meksika ,Belize, Gana, Hindistan ve Fiji Adalarında da franchising sistemi ile büyümeye başlamıştır. 2006 yılından beri de ABD'de en hızlı büyüyen gayrimenkul franchise markası olarak tanımlanan IRP, 160 gayrimenkul ofisi ve 3850 gayrimenkul danışmanı ile müşterilerine hizmet vermektedir. International Realty Plus yaklaşık bir yılı aşkın bir süredir, yapılan görüşmelerin ardından ülkemizde Realty Plus Türkiye olarak hizmet vermeye başlamıştır. Realty Plus Türkiye, gayrimenkullerle ilgili her türlü alım, satım ve kiralama hizmetlerinin yanı sıra, Commercial birimi ile hem yatırım ortaklığı hem de konsept planlama, proje ve arazi geliştirme konularında danışmanlık hizmetleri, Concierge departmanı ile dünya standartlarında profesyonel olarak mülkiyet yönetimi hizmetleri sunmaktadır. Bunun yanı sıra Realty Plus Türkiye, sahip olduğu Previews programı sayesinde diplomatlar, iş adamları, ünlüler, ulusal ve uluslar arası birçok V.I.P. ye de gayrimenkul yatırım danışmanlığı yapmaktadır. Ticari kurumlara veya şahıslara ait mülkler için talep halinde müzayedeler de düzenleyen firma, ekspertiz hizmeti ile de  gayrimenkulün değerini SPK lisanslı uzmanlar tarafından yaptırarak rapor halinde müşterilerine sunmaktadır. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Avrupa'da sokakta yaşayan evsizlerin sayısı artıyor
  • 11.10.2023 14:17

Avrupa'da sokakta yaşayan evsizlerin sayısı artıyor

Fransa, İngiltere, Almanya ve Belçika başta olmak üzere Avrupa'nın birçok ülkesi ...

İskenderun Limanı'nda çıkan yangına Rus uçağı böyle müdahale etti!
  • 09.02.2023 11:13

İskenderun Limanı'nda çıkan yangına Rus uçağı böyle müdahale etti!

İskenderun Limanı'nda çıkan yangını söndürme çalışmasına katılan Be-200 yangın s ...

Almanya’da konut krizi büyüyor
  • 28.09.2022 17:12

Almanya’da konut krizi büyüyor

Alman IG BAU (Bauen-Agrar-Umwelt = İnşaat-Tarım-Çevre) sendikası, ülkede uygun f ...

Rusya, Macaristan'da yeni nükleer reaktörler kuracak!
  • 28.08.2022 11:36

Rusya, Macaristan'da yeni nükleer reaktörler kuracak!

Rusya'nın Macaristan'da iki yeni nükleer reaktör inşa edeceği bildirildi. ...

Rus ve Ukraynalı yatırımcılar Türkiye'de gayrimenkul için sıraya girdi!
  • 10.03.2022 12:52

Rus ve Ukraynalı yatırımcılar Türkiye'de gayrimenkul için sıraya girdi!

Rusya ve Ukrayna arasında devam eden savaş sürecinde Avrupa’nın ambargo uyguladı ...

İspanyol tekstil devi Inditex'ten flaş Rusya kararı!
  • 06.03.2022 08:50

İspanyol tekstil devi Inditex'ten flaş Rusya kararı!

İspanyol tekstil firması Inditex, Ukrayna'yı işgalinden dolayı Rusya'yı boykot e ...