maritbet girişmaritbet
Ramada Plaza Tekstilkent, Wyndham Eğitimi’ne ev sahipliği yaptı!

Ramada Plaza Tekstilkent, Wyndham Eğitimi’ne ev sahipliği yaptı!

İlbak Holding bünyesinde bulunan Ramada Plaza Tekstilkent, 23-25 Nisan tarihleri arasında Wyndham Worldwide Eğitimleri çerçevesinde, Türkiye ve Dünya’dan birçok Ramada Otel yöneticisini ağırladı

Ramada Plaza Tekstilkent, Wyndham Oteller Grubu tarafından düzenlenen ‘WyndhamWorldwide Eğitimleri kapsamında, Türkiye'de ve Dünyada Ramada Otelleri bünyesinde görev yapan üst düzey yöneticileri ağırladı. Uluslararası arenada yer alan Ramada Otelleri'nden çok sayıda üst düzey yöneticiyi buluşturan ‘WyndhamWorldwide Eğitimleri' 23 – 25 Nisan tarihleri arasında gerçekleşti. Ramada Plaza Otelleri'nin yetkililerini ortak bir platformda buluşturarak rezervasyondan satışa pek çok farklı başlık hakkında güncel bilgileri aktarmayı hedefleyen eğitimler, WyndhamWorldwide Eğitmeni SusanneUnger tarafından verildi.

Ramada Plaza Teksilkent Genel Müdürü Hüseyin Dikmen, WyndhamWorldwide Eğitimi'ne ilişkin olarak, “Tüm Türkiye'den ve Dünya'dan çeşitli Ramada Otelleri'nden gelen yöneticileri otelimizde ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. WyndhamWorldwide'ın bu eğitim için Ramada Plaza Tekstilkent Oteli'ni seçmesi, konumu ve iş oteli konseptimiz ile sektörde hızla üst sıralarda yer bulduğumuzun bir göstergesidir.Wyndham ailesine yeni katılan Ramada Plaza Tekstilkent olarak bu eğitim için ev sahibi seçilmemiz mutluluk vericidir” dedi. 

WydhamWorldwide Eğitimi'nin hem güncel bilgilerin alınması hem de Ramada Plaza Otelleri'nin entegre iş modeli merkezli iletişim ağının artırılması açısından çok önemli olduğuna vurgu yapan Dikmen, burada alınan eğitimin hizmet odaklı efektif sonuçların daha hızlı yakalanması açısından da ayrıca önemli olduğuna işaret etti. 

İlbak Holding tarafından işletilen Ramada Plaza Tekstilkent'in ev sahipliğinde yapılan WyndhamWorldwide Eğitimi, İstanbul, Ankara, İzmir ve Bodrum'un yanı sıra dünyadan Romanya ve Ürdün'den otel yetkililerinkatılımlarıyla gerçekleşti. Rezervasyon Yönetimi, Wyndham Ödüllendirme Sistemi, Teklif Talebi ve LanyoGoLeads Modülü ana başlıklarında gerçekleşen 3 günlük eğitim kapsamında, ödüllendirme sistemlerinden rezervasyonlarla ilgili güncel bilgilere, satışa yönelik çalışmalardan yeni pazarlarda görünürlüğü artırmak adınadaha etkinsistemlerinkullanılmasına ve zaman yönetimi ile gelirstratejilerininbaşarısını izlemekiçin raporların kullanımına kadar kapsamlı eğitimler verildi.

Kısaca Ramada Plaza Tekstilkent:

Plaza Tekstilkent, 15 Mart 2013 tarihinde misafirlerine kapılarını açtı. Konfor ve çeşitliliğin ön planda tutularak iş toplantıları için ideal bir merkez olarak tasarlanan Ramada Plaza Tekstilkent, Atatürk Havalimanı'na yakınlığı ve kusursuz teknik donanıma sahip farklı toplantı salonu seçenekleri ile misafirlerine yüksek kalitede bir hizmet sunuyor. Ramada Plaza Tekstilkent, iş odaklı konfor yaklaşımı ile beş yıldızlı bir iş oteli olmanın yanında yüksek kalitesi ile Show Kitchen konseptli restoranı, lobi bar, pastane, spa, hamam, spor salonu, açık ve kapalı havuz seçenekleriyle de misafirlerine geniş bir yelpazede hizmet veriyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!
  • 14.03.2024 14:45

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!

Marmara, Ege, Akdeniz ve İç Anadolu Bölgesi'nde bulunan fay hatları ve yüzey kır ...

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!
  • 22.02.2024 16:55

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!

Türk savunma sanayisi yaklaşık 10 yıllık dönemde 9 milli platformun ilk uçuşları ...

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor
  • 09.02.2024 11:22

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor

Kalkınma Yolu projesi Avrupa'dan Basra Körfezi'ne kadar geniş bir coğrafyada fay ...

2023 yılında meteorolojinin "en"leri bu bölgelerde kaydedildi!
  • 30.01.2024 16:24

2023 yılında meteorolojinin "en"leri bu bölgelerde kaydedildi!

2023'te en yüksek sıcaklık 49,5 derece ile Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesinde, en ...

Türkiye FSRU tesisleriyle dünyada üçüncü sırada yer alıyor
  • 10.11.2023 13:51

Türkiye FSRU tesisleriyle dünyada üçüncü sırada yer alıyor

Türkiye, enerji arz güvenliğinde önemli rol oynayan 3 Yüzer Sıvılaştırılmış Doğa ...