maritbet girişmaritbet
Queen Central Park'ta Saray Taç’ları ve Mücevherleri söyleşisi!

Queen Central Park'ta Saray Taç’ları ve Mücevherleri söyleşisi!

Sinpaş GYO'nun Bomonti'de inşa ettiği Queen Central Park projesinde Saray Taç’ları ve Mücevherleri’ söyleşisi gerçekleştirildi.

Sinpaş GYO'nun İstanbul'un merkezi Şişli Bomonti'de hayata geçirdiği “Highlife” projesi Queen Central Park'ta düzenlenen ‘Saray Taç'ları ve Mücevherleri' söyleşisi seçkin misafirleri biraraya getirdi. Ünlü roman yazarı ve sanat tarihçisi Prof. Dr. Gül İrepoğlu'nun ‘Saray Taç'ları ve Mücevherleri' konulu söyleşisi davetlilerin yoğun ilgisiyle gerçekleşti. 

‘Saray Taç'ları ve Mücevherleri'ne farklı bakış 

Sinpaş GYO'nun, İstanbul'un kalbi Şişli Bomonti'de taçlandırdığı projesi Queen Central Park'da düzenlediği ‘Saray Taç'ları ve Mücevherleri'  adlı söyleşi birbirinden seçkin misafirleri bir araya getirdi. Ünlü roman yazarı ve sanat tarihçisi Prof. Dr. Gül İrepoğlu'nun ‘Saray Taç'ları ve Mücevherleri' konulu söyleşisinde davetliler dünya tarihindeki ihtişamlı mücevher ve taçları yakından tanıma fırsatı buldu. 

Queen Central Park

Osmanlı padişahlarının ve saray kadınlarının kullandıkları değerleri mücevherlerin öyküleri ile birlikte ele alındığı söyleşi misafirleri büyüledi. 60 seçkin misafir bu özel günde Sinpaş GYO'nun Queen Central Park'ı da daha yakından görme fırsatı buldular. 

Queen Central Park Bomonti ilgi odağı olmaya devam ediyor 

İstanbul'un kültür, sanat, eğlence ve iş dünyasının yeni merkezi olan Bomonti'de bulunan Queen Central Park; taçlı özgün mimarisi, projeye adını veren şehir parkı ve Türkiye'nin ilk HIGHLIFE temalı evleriyle göz alıyor. 

Queen Central Park

Queen Central Park, şehrin nabzını tutan  kültür ve sanat merkezlerine, saygın eğitim kurumlarına , Türkiye'nin en gelişmiş donanımlı sağlık kuruluşlarına, Ticaret ve alışveriş merkezlerine, Avrupa'nın en büyük kongre Oteli Hilton'a ve şehrin yeni yaşam merkezi Bomontiada'ya yürüme mesafesinde. Ayrıca Taksim, Nişantaşı ve Beşiktaş gibi iş ve eğlence merkezlerine de dakikalar içinde ulaşılabiliyor. 1 milyar 250 milyon TL'lik yatırım değerine sahip Queen Central Park Bomonti, Boğaz'a ve Tarihi yarımadaya hakim konumu ile yatırımcıların gözbebeği olmaya devam ediyor. 

Queen Central Park

‘Şehir Parkı' şehrin göbeğinde huzuru ve doğayı arayanların buluşma noktası

Queen Central Park Bomonti, 10 bin metrekarelik ‘Şehir Parkı' ile şehrin göbeğinde yeşillikler içinde bir yaşam alanı sunuyor. Şehir parkının içinde bulunan açık yüzme havuzu ,güneşlenme terasları, yürüyüş parkuru, tenis kortu, streetball alanı, çocuk oyun alanları, kutlama ve davet mekanları ile şehrin ortasında doğayla iç içe bir hayat imkanı sağlıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Seba Gacemer, Sinpaş Koru Aura'yı anlatıyor!
  • 19.01.2022 17:02

Seba Gacemer, Sinpaş Koru Aura'yı anlatıyor!

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Koru Aura projesini emlaktasondakika.com m ...

Sinpaş’tan her daim kazandıracak yeni proje: Koru Aura
  • 19.01.2022 13:53

Sinpaş’tan her daim kazandıracak yeni proje: Koru Aura

Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş GYO, yeni projeleriyle 2022’ye hızlı bir gi ...

Seba Gacemer '2018'de 1.6 milyar TL ciro hedefliyoruz'
  • 03.03.2018 16:58

Seba Gacemer '2018'de 1.6 milyar TL ciro hedefliyoruz'

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, 2018 yılında firma olarak 1 milyar 670 mil ...

Sinpaş Metrolife Sancaktepe görücüye çıktı!
  • 03.11.2017 18:45

Sinpaş Metrolife Sancaktepe görücüye çıktı!

Sinpaş GYO'nun Sancaktepe'de inşa ettiği Metrolife projesinin basın lansmanı yap ...

'Önemli olan Türk kültürünü sunan projeler üretmek'
  • 20.04.2017 17:08

'Önemli olan Türk kültürünü sunan projeler üretmek'

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Expo Turkey by Qatar fuarında, Emlaktasond ...