maritbet girişmaritbet
Queen Central Park, Cityscape Cidde'deki yerini alıyor!

Queen Central Park, Cityscape Cidde'deki yerini alıyor!

Sinpaş GYO, Cidde Cityscape Gayrimenkul Fuarı’na İstanbul Bomonti'de hayata geçirdiği Queen Central Park projesi ile katılıyor

Sinpaş GYO, dünyanın en önemli gayrimenkul organizasyonlarından Cidde Cityscape 2016Fuarı'na ”İstanbul'un Kraliçesi”ni götürüyor. Hayata değer katan projeleri ile sektöre öncülük eden Sinpaş GYO, 2- 4 Kasım 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek Cidde Cityscape 2016'ya, Şişli Bomonti'de yükselen Queen Central Park Projesi ile katılıyor. Taçlı mimari silueti ve estetiğiyle İstanbul'un simgelerinden biri olmaya aday Türkiye'nin ilk “HIGHLIFE” temalı projesi Queen Central Park'ın Cidde Cityscape Gayrimenkul Fuarı'nda büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Sinpaş GYO, Türkiye'ye en çok konut yatırımı yapan ikinci ülke olan Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde düzenlenecek Cityscape 2016 Gayrimenkul Fuarı'na özel olarak hazırlandı. 2-4 Kasım 2016 tarihlerinde gerçekleşecek fuara Sinpaş GYO, en iddialı projesi olan Şişli Bomonti'deki Queen Central Park'la katılıyor. 2016 yılında yabancılara yaptığı satışların %30'unu Suudi Arabistan'a yapan Sinpaş GYO, şimdiden gayrimenkulde “İstanbul'un Kraliçesi” olarak nitelendirilen Queen Central Park Projesi'ni Suudi Arabistanlı yatırımcılar ve Türkiye'den konut sahibi olmak isteyenlerle tanıştıracak. 

“Türkiye her zaman Körfez ülkelerinin gözdesi…”

Körfez ülkeleri ve Suudi Arabistan'dan konuta yönelen ilgiyi her zaman yüksek tutmak gerektiğini kaydeden Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer şunları söyledi:

“Körfez ülkelerinden Türkiye'ye gelen gayrimenkul yatırım miktarı son 6 yılda 20 milyar doları geçti. Türkiye'nin modernlikle harmanlanmış bir doğu-batı sentezi olmasının yarattığı popülarite sayesinde Kanada'dan Yeni Zelanda'ya kadar birçok kişiyi ev sahibi yaptık. Son dönemde Azerbaycan, İran, Irak, Katar, Kuveyt, Birleşik Arap Emirlikleri ve diğer Körfez ülkelerinden gelen talebin arttığını gözlemliyoruz. Ancak Suudi Arabistan bizim açımızdan ayrıca önem taşıyor. Sinpaş GYO olarak Suudi Arabistan'a hem Türkiye'de konut satmak hem de orada yeni yatırım ve yeni iş imkanları oluşturmak için çalışıyoruz.“

“Körfez ülkelerinin yakın Londra'sı İstanbul”

Özellikle son 10 yıllık dönemde Körfez ülkeleriyle kültürel yakınlaşmanın, Türkiye'nin yabancı yatırımcılar açısından cazibesini artırdığını vurgulayan Gacemer şöyle konuştu:

“İstanbul artık Körfez ülkelerinin yakın Londra'sı oldu diyebiliriz. Özellikle Körfez ülkeleri yeni ve güvenli yatırım alanları arıyor. Türkiye, Körfez ülkelerinin yanı başında, bütün yerli ve yabancı vatandaşların kültürel zorlanmalarla karşılaşmadan keyifle ve güvenle yaşayabilecekleri büyük bir ülke olarak öne çıkıyor. İstanbul ise yatırım açısından da pırlanta değerinde… Kentin kalbi Şişli Bomonti'de yükselen Queen Central Park hem yaşam hem de yatırım olarak bulunmaz fırsat. Projelerimizi geliştirirken yaşam tarzını iyileştirmek kadar, konutun önemli bir yatırım enstrümanı olduğu gerçeğini de göz ardı etmiyoruz.”

“Sinpaş GYO olarak yurtdışı projeleri ile büyümeyi hedefliyoruz”

Suudi Arabistan konut piyasasıyla da ilgilendiklerini belirten Gacemer,“Suudi Arabistan, gayrimenkul geliştirme konusunda Türkiye ile iyi ilişkiler geliştirmek istiyor. Önümüzdeki 5 yıl içinde 1 milyon 500 bin konutu piyasaya sürmeyi hedefliyor. Bu hedefi de Sinpaş GYO gibi gayrimenkul geliştirme konusunda büyük başarı kazanan uzman Türk firmalarıyla gerçekleştirmek istiyor. Cidde Cityscape 2016 Gayrimenkul Fuarı'da hem Sinpaş GYO'yu hem de Queen Central  Park Bomonti'yi Suudi dostlarımıza anlatmak istiyoruz” dedi. 

İstanbul'un kraliçesi Queen Central Park, Cidde'de…

Mimari silueti ve estetiğiyle İstanbul'un simgelerinden biri olmaya aday Türkiye'nin ilk ‘HIGHLIFE' temalı projesi Queen Central Park, İstanbul'un seçkin ve tarihi semti Bomonti'de yükseliyor. Queen Central Park, İstanbul'un merkezinde, şehrin nabzını tutan kültür, sanat, ticaret ve alışveriş merkezlerine, köklü eğitim kurumlarına, Türkiye'nin en gelişmiş donanımına sahip sağlık kuruluşlarına, Avrupa'nın en büyük kongre oteli Hilton'a yürüme mesafesinde yer alıyor. 

Queen Central Park, yatırımcıların da gözdesi…

Queen Central Park, kendine ait 10 bin metrekarelik “Şehir Parkı”, “HIGHLIFE” temalı evleri, 48. katındaki panoramik İstanbul manzaralı lounge alanı ile benzersiz bir yaşam alanı sunuyor. Geniş terasları ve balkonları ile diğer rezidanslardan farklı, açılabilir camları ile bir ilk olan proje, birleştirilebilir veya ihtiyaca göre şekillendirilebilir modüler daire yapısı sayesinde geniş ailelerin vazgeçilmez tercihi olacak. 

Queen Central Park, sağladığı büyük yatırım avantajlarıyla da dikkati çekiyor. Lanse edildiği günden bu yana yerli ve yabancı yatırımcılar tarafından büyük ilgi gören Proje, Eylül 2018'de teslim edilecek.

Dünyanın Çekim Merkezi İstanbul

İki kıtayı birbirine bağlayan, Doğu'nun ve Batı'nın buluşma noktası İstanbul, gayrimenkul alanında 21. yüzyılın en cazip noktalarından biri olmaya aday. Geçtiğimiz aylarda İngiliz Guardian gazetesinde yer alan sıralamaya göre İstanbul dünyanın marka değeri en yüksek olan 25 şehri arasında 11'nci sırada yer alıyor. En fazla uluslararası bağlantıya sahip kentlerden biri olma yolunda hızla ilerleyen İstanbul, geçtiğimiz 5 sene içinde dünyanın en hızlı büyüyen 5 ziyaretçi destinasyonundan biri oldu. Euromonitor, Mastercard ve ICCA raporlarındaki ‘'Destinasyon Endekslerinin'' toplamına bakıldığında küresel rekabet ortamında önünde yalnızca Londra, Paris ve Bangkok var. Türkiye'nin bir doğu-batı sentezi olması, modernliği konforu buradaki yaşamın kalite potansiyelini; güçlü duruşu ve dinamikliği ise yatırım için sağlamlığını ortaya koyuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Seba Gacemer, Sinpaş Koru Aura'yı anlatıyor!
  • 19.01.2022 17:02

Seba Gacemer, Sinpaş Koru Aura'yı anlatıyor!

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Koru Aura projesini emlaktasondakika.com m ...

Sinpaş’tan her daim kazandıracak yeni proje: Koru Aura
  • 19.01.2022 13:53

Sinpaş’tan her daim kazandıracak yeni proje: Koru Aura

Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş GYO, yeni projeleriyle 2022’ye hızlı bir gi ...

Seba Gacemer '2018'de 1.6 milyar TL ciro hedefliyoruz'
  • 03.03.2018 16:58

Seba Gacemer '2018'de 1.6 milyar TL ciro hedefliyoruz'

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, 2018 yılında firma olarak 1 milyar 670 mil ...

Sinpaş Metrolife Sancaktepe görücüye çıktı!
  • 03.11.2017 18:45

Sinpaş Metrolife Sancaktepe görücüye çıktı!

Sinpaş GYO'nun Sancaktepe'de inşa ettiği Metrolife projesinin basın lansmanı yap ...

'Önemli olan Türk kültürünü sunan projeler üretmek'
  • 20.04.2017 17:08

'Önemli olan Türk kültürünü sunan projeler üretmek'

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Expo Turkey by Qatar fuarında, Emlaktasond ...