maritbet girişmaritbet
Quasar İstanbul dünyanın en iyi rezidansı seçildi

Quasar İstanbul dünyanın en iyi rezidansı seçildi

Türkiye ve dünyanın ilk metalüks gayrimenkul projesi Quasar İstanbul, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nde (International Property Awards) Dünyanın En İyi Rezidansı dalında dünya birincisi oldu

Viatrans A.Ş. - Meydanbey Ortak Girişimi'nin İstanbul'un merkezi Mecidiyeköy'de 2015 sonunda hayata geçecek Quasar İstanbul karma projesi, dünya gayrimenkul sektörünün en prestijli ödülleri arasında kabul edilen Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nde “Dünyanın En İyi Residansı” dalında ödüle layık görüldü. 6 Aralık 2013 tarihinde İngiltere'nin başkenti Londra'da gerçekleşen ödül törenine dünya gayrimenkul sektörünün önemli isimleri katıldı. Ödül törenin ardından bir açıklamada bulunan Viatrans A.Ş. - Meydanbey Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Haydar Özkan, “Quasar olarak, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde 3'ü Avrupa birinciliği olmak üzere toplam 10 ödül, Dubai Cityspace Fuarı'nda ise büyük ödüle değer görüldük. Bugün ise Londra'da Uluslararası Gayrimenkul Ödüllerinde ‘Dünyanın En İyi Rezidansı' ödülüyle dünya birincisi olduk, başarımızı taçlandırdık. Şüphesiz Türkiye, gayrimenkul geliştirme sektöründe çok büyük aşamalar kaydediyor. Bu sürece Quasar İstanbul olarak heyecan ve derinlik katmanın mutluluğunu yaşıyoruz; Dünyanın ilk metalüks gayrimenkul projesi Quasar İstanbul olarak Türkiye'ye birçok ödül daha getireceğiz” dedi.

Eylül ayında İngiltere'de gerçekleşen Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde 3 Avrupa, 5 Türkiye Birinciliği yanında aldığı 2 özel takdir ödülü ile toplam 10 ödülle rekor kıran Quasar İstanbul, Ekim ayında ise dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından biri olan Dubai'deki Cityspace Fuarı'nda ‘En İyi Ticari ve Karma Kullanımlı Proje' dalında gelecekteki projeler arasında büyük ödüle layık görülmüştü.

Kısaca Quasar  İstanbul:
Viatrans A.Ş. - Meydanbey Ortak Girişimi'nin İstanbul'un merkezi Mecidiyeköy'deki eski likör fabrikası arazisinde konumlandırdığı Quasar İstanbul karma projesi, 2015 yılı sonunda hayata geçecek. Dünyaca ünlü 5 yıldızlı otel ve rezidans zincirlerinden Fairmont Hotels'i Türkiye'ye getiren karma projede ayrıca; Quasar Residences, Fairmont Quasar Istanbul, Fairmont Residences Quasar Istanbul, Fairmont Offices Quasar Istanbul yer alacak. Toplam 23 bin 700 metrekare arazi üzerine inşa edilen Quasar İstanbul projesi kapsamında yeniden hayata geçirilecek eski likör fabrikası bünyesinde, uluslararası lüks anlayışının kültür, sanat ve moda ile harmanlandığı LIQUEUR Kültür, Sanat ve Moda Merkezi de hayata geçirilecek.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Metropol İstanbul, "Avrupa'nın En İyisi" oldu!
  • 29.12.2021 09:46

Metropol İstanbul, "Avrupa'nın En İyisi" oldu!

Metropol İstanbul, International Property Awards'tan (IPA) ve ICSC Global Awards ...

Haydar Özkan 'MIPIM'de büyük ilgi görüyoruz'
  • 12.03.2014 17:09

Haydar Özkan 'MIPIM'de büyük ilgi görüyoruz'

Viatrans-Meydanbey Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Haydar Özkan, MIPIM 2014 F ...

Quasar İstanbul'un MIPIM standında caz konseri verildi
  • 12.03.2014 17:05

Quasar İstanbul'un MIPIM standında caz konseri verildi

Viatrans ve Meydanbey ortaklığında inşa edilen projenin fuardaki standında caz k ...

Quasar İstanbul'da Fairmont'la özel bir hayata merhaba!
  • 04.10.2013 13:06

Quasar İstanbul'da Fairmont'la özel bir hayata merhaba!

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde 3 Avrupa, 5 Türkiye birinciliği yanında aldığı 2 ...

Quasar İstanbul Mecidiyeköy'ün reklamı yayında!
  • 23.05.2013 11:41

Quasar İstanbul Mecidiyeköy'ün reklamı yayında!

Viatrans-Meydanbey ortaklığında inşa edilen Quasar İstanbul projesinin reklam fi ...

Quasar İstanbul'un MIPIM 2013'teki standından görüntüler!
  • 12.03.2013 16:53

Quasar İstanbul'un MIPIM 2013'teki standından görüntüler!

Viatrans-Meydanbey ortaklığında Mecidiyeköy'de inşa edilen Quasar İstanbul proje ...