maritbet girişmaritbet
Procat Grubu İzmir'de Call Center Hotel açtı!

Procat Grubu İzmir'de Call Center Hotel açtı!

Son yıllarda çağrı merkezi sektörüne yatırımlar hızla artıyor

Son yıllarda çağrı merkezi sektörüne yatırımlar hızla artıyor. Procat Grubu iştiraklerinden Call Center Hotel (CCH), İstanbul'un ardından, ikinci merkezini İzmir'e açtı.

600 koltuk kapasitesiyle hizmet verecek Call Center Hotel'in CEO'su Tarkan Ersubaşı, merkez sayesinde, çağrı merkezi şirketlerinin şehirdeki faaliyetlerini hiçbir altyapı yatırımına ihtiyaç duymadan sürdürebileceklerini söyledi.

Ersubaşı, "Dünyada bir ilk olan çağrı merkezi oteli konseptinin ana oyuncu firmaların da destekleri ile hızlı bir gelişim gösterdi. İki yıldır İstanbul Kavacık'ta hizmet vermekte olan 1.500 koltuk kapasiteli merkezimizin ardından İzmir'de faaliyete geçen yeni lokasyonumuz ile toplam koltuk kapasitemiz 2.100'e ulaşmış oldu." dedi. Rahat bir çalışma ortamının yanı sıra verimliliğe pozitif katkı sağlayacak yapısıyla Call Center Hotel İzmir'den yararlanacak şirketlerin ihtiyaç duyacakları her şeyin hazır olarak sunulduğunu belirten Ersubaşı, çağrı merkezi hizmeti almak isteyen firmaların tek yapmaları gereken şeyin ekiplerini buraya yerleştirmek olduğunu kaydetti. Ersubaşı, "Çağrı merkezi oteli konsepti, kurumlara maliyet, esneklik ve fiyat açısından çok önemli avantajlar sunuyor." şeklinde konuştu. CCH İzmir'de hizmet verecek ilk şirket olan Net Call Center Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Poyraz, "Şirket olarak, büyümemizi devam ettirerek Ankara ve İstanbul operasyonlarımıza İzmir'i de eklemiş olduk." dedi. Merkezin açılışını yapan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, çağrı merkezi otelin şirketlere 'boşuna masraf yapmayın, yer tutmayın, eleman temin etmeyin, her türlü çağrınız itinayla karşılanır' çağrısı yaptığını kaydetti Çağrı merkezlerinde çalışan sayısının 40 bine ulaştığı bilgisini veren Yıldırım, "2023 hedeflerini dikkate aldığımızda bu rakamın 350 bin kişi olması lazım, bu da dolayısıyla 1 milyon insana aş iş demek." şeklinde konuştu.

Zaman

Yorum Yaz