maritbet girişmaritbet
Prefabrik Fuarı Türkiye Mart’ta İstanbul’da yapılacak

Prefabrik Fuarı Türkiye Mart’ta İstanbul’da yapılacak

Tüm dünya tarafından depreme dayanıklı olmasından dolayı tercih edilen ve hızla gelişen prefabrik yapılar, Prefabrik Fuarı Türkiye, 31 Mart - 03 Nisan 2011 de kapılarını 2.kez İstanbul Fuar Merkezinde açacak

Tüm dünya tarafından depreme dayanıklı olmasından dolayı tercih edilen ve hızla gelişen prefabrik yapılar, Prefabrik Fuarı Türkiye,  31 Mart - 03 Nisan 2011 de  kapılarını 2.kez İstanbul Fuar Merkezinde açacak.

Demos Fuarcılık Genel Müdürü Hüseyin Arslan; ‘Depremlerin son dönemlerde sıklıkla yaşandığını belirterek, organizasyonu gerçekleştirdikleri fuarın, Türk ve yabancı firmalar tarafından yoğun ilgi göreceğine inandıklarını söyledi.

İnşaat sektörünün devlerinin prefabrik fuarında buluşacağını ifade eden Arslan, fuarın tanıtım çalışmalarına başladıkları günden bu yana, gerek fuarı ziyaret etmek üzere online davetiye alan ziyaretçilerin kalitesi, gerekse fuara katılan firmaların sektörün liderleri arasında yer almasının Prefabrik Fuarı'nın sektördeki önemli bir boşluğu dolduracağını gösterdiğini belirtti.

Prefabriğe ve çelik endüstriyel yapı üreticilerinden çelik ve ahşap konut üreticileri, konteynır, asma germe sistem üreticilerine kadar prefabrik adına her şey bu fuarda sergilenecek. Fuar, prefabrik alanında Ortadoğu, Kuzey Afrika, Rusya, Türki Cumhuriyetler ve Balkan ülkelerini hedef alan tanıtım çalışmalarını artırarak, Türkiye'nin dünyada sektörün lideri olmasını sağlayacak.

Malzeme olarak prefabriğin betonarmenin üstün niteliklerinin yanı sıra, olumsuz hava şartlarından etkilenmemesi, bütçesel anlamda farklılıklar göstermemesi, yangın, korozyon ve deprem dayanımının yüksek oluşu nedeniyle, diğer yapı elemanlarından daha avantajlı olduğundan, depreme daha dayanıklıdır. Prefabrik yapıların depremde gördükleri hasarlar konvansiyonel yapılara göre oransal olarak çok daha azdır. Son Marmara depreminde prefabrik yapıların hasar oranı yüzde üç iken konvansiyonel yapıların hasar oranı yüzde 45'i buluyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz